pablo_333 13.09.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Wykonamy instalacje elektryczne na terenie trójmiasta. Rozsądne ceny wysoka jakosc.Kontakt:[email protected][email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojt_n 14.09.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Zaczynam budowę w Baninie i szukam Solidnych wykonawców do położenia ytonga na klej. 509102009 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arecki007 15.09.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Witam,Widzę że troszkę osób się u nas na pomorzu buduje;)Poszukuję ekipy która postawi mi dom z bala, ale takiego ni kilka cm a raczej takiego którego nie będzie konieczności ocieplać...czy znajdą się osoby które mogłyby kogoś polecić?Wielkie dzięki za pomocPozdrawiamArek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 16.09.2009 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Witam, Widzę że troszkę osób się u nas na pomorzu buduje;) Poszukuję ekipy która postawi mi dom z bala, ale takiego ni kilka cm a raczej takiego którego nie będzie konieczności ocieplać...czy znajdą się osoby które mogłyby kogoś polecić? Wielkie dzięki za pomoc Pozdrawiam Arek Masz w Zbychowie, Bieszkowicach, Redzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg29 16.09.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Czesc, moze ktos wie, gdzie kupie tanio pokrywe do studni (otwor mam fi=600) z PCV...bo zeliwne nie sa za tanie i niepotrzebna mi taka ciezka pozdrawiam i czekam na namiary na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
L_Zappa 17.09.2009 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Czesc, moze ktos wie, gdzie kupie tanio pokrywe do studni (otwor mam fi=600) z PCV...bo zeliwne nie sa za tanie i niepotrzebna mi taka ciezka pozdrawiam i czekam na namiary na PW. a może z drewna? wyrzynarka i masz "hand made" Przemalujesz farbą, 10 lat wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mit 17.09.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 1. Na sprzedaż budka (barak, kontener) na narzędzia i materiały budowlane (również dla ekipy - ochrona przed deszczem, przebieralnia, a nawet miejsce na drzemkę . Dobre rozwiązanie na składowanie materiałów. Zamykana na kłódkę i rygiel. Bezpieczna. Stan bardzo dobry, podłoga drewniana. Konstrukcja solidna, stabilna. Wymiary w cm: 505 (dł.) na 220 (szer.) na 200-255 (wys.) W środku (po lewej) znajduje się stół do pracy oraz pod nim praktyczna półka. U góry poprzeczki umożliwiające przechowywanie długich materiałów (rynny, rury, itp). Budka pojemna. W komplecie odstępuję też sławojkę (przenośne drewniane WC) z deską, zamykane na rygiel. Cena do uzgodnienia. Zorganizowanie transportu leży po stronie Kupującego. Transport z okolic Chwaszczyna. 2. Sprzedam używane palety w różnych rozmiarach, również deski po szalunkach i resztki drewna konstrukcyjnego. Cena do uzgodnienia, odbiór we własnym zakresie Oczywiście są zdjęcia. Polecam! W przypadku pytań proszę o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg29 17.09.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 a może z drewna? wyrzynarka i masz "hand made" Przemalujesz farbą, 10 lat wytrzyma Jak bedziesz dawal takie rady to ja ci zaproponuje brame garazowa z wikliny i przewiewna i gustowna komar i muche kazda zatrzyma, gorzej z inymi stworzeniami - amatorami cudzej wlasnosci Powaznie, Ludzie dajcie mi znac... pokrywa na studnie z PCV - ma ktos namiary??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 18.09.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 a może z drewna? wyrzynarka i masz "hand made" Przemalujesz farbą, 10 lat wytrzyma Jak bedziesz dawal takie rady to ja ci zaproponuje brame garazowa z wikliny i przewiewna i gustowna komar i muche kazda zatrzyma, gorzej z inymi stworzeniami - amatorami cudzej wlasnosci Powaznie, Ludzie dajcie mi znac... pokrywa na studnie z PCV - ma ktos namiary??!! Sa takie rury z tworzywa, z ktorych robi sie m.in studzieki rewizyjne i mozna do tego dokupic pokrywy. My mamy o ile dobrze pamietam 30 i 40 cm srednicy, ale moze sa i 60cm. Chodzi mi o cos takiego http://img15.imageshack.us/img15/1831/kranogrodowyizasilanien.th.jpg Kupowane byly w Kolanku w Chwaszczynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
L_Zappa 18.09.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 a może z drewna? wyrzynarka i masz "hand made" Przemalujesz farbą, 10 lat wytrzyma Jak bedziesz dawal takie rady to ja ci zaproponuje brame garazowa z wikliny i przewiewna i gustowna komar i muche kazda zatrzyma, gorzej z inymi stworzeniami - amatorami cudzej wlasnosci Powaznie, Ludzie dajcie mi znac... pokrywa na studnie z PCV - ma ktos namiary??!! No kolego, ja to tylko doradzić dobrze chciałem, to nie była żadna złośliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg29 18.09.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 raffran wlasnie mi o to chodzilo......dokladnie, zadzwonie tam dzieki!! L_Zappa - nie cisnieniuj wiesz co to ironia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukas12611261 18.09.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Witam Mam na sprzedaz stemple,krawędziaki. Wymiary stempli od 2,30 do 2,60. Ilość koło 200 sztuk. Kontakt na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom33Gdynia 18.09.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Witam, cześć. Mam na imię Tomasz i jestem na starcie realizowania marzenia... własnego domu.Wielkie poddenerwowanie, emocje, wyczekiwanie i ....I stało się. Budowa rozpoczęła się 16 września. Dom w nagietkach 3 z delikatnymi zmianami. Z początkiem budowy wiele pytań, wątpliwości.Przeglądam to forum od kilku miesięcy. Dziękuję za wiedzę, z którą tu się zapoznałem.Ekipę mam sprawdzoną choć nie chwalmy dnia. Kierownika budowy też. Sam jestem bardzo mocno zaangażowany w budowę (mam tam swoje biuro skąd koordynuje prace i organizuje materiały, analizuję na gorąco swój projekt.Moim celem jest wybudowanie domu bardzo precyzyjnie, przemyślanie i możliwie niedrogo (zauważyłem, że róznice na cenach materiałów w tym okresie są bardzo duże np Porotherm - ceny od 7,50 po 4,90 - za tyle kupuję, stal 12 1,79kg z transportem, bloczek betonowy Semerlocka 2,80)Jak Wam idzie budowa, kto zaczyna? jakie problemy, dylematy? Czy ktoś z Was myśli na etapie budowy o rekuperatorze z gruntowym wymiennikiem ciepła?Proszę o komentarz i dyskusję osobny, które dotknęły tematu są w trakcie realizowania lub myślą o tym. Co kilka głów to nie jedna.Może ktoś zna interesujące linki Pozdrawiam z placu bojuTomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tromba 21.09.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Czy ktoś z Was myśli na etapie budowy o rekuperatorze z gruntowym wymiennikiem ciepła? W moim przypadku rura do GWC została zakopana pod ławą. Wylot ma w pomieszczeniu gospodarczym. Sam wymiennik zrobię potem w miarę funduszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kilof 22.09.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Sprzedam pozostałości po budowie - odbiór we własnym zakresie: Styropian (cena 20,00 PLN za paczkę): 15 cm - 5 paczek 12 cm - 2 paczki 10 cm - 1 paczka 5 cm - 1 paczka 4 cm - 2 paczki 3 cm - 3 paczki luzem 8 paczek różne grubości: 1,2,3,4,5 cm Zetka budowlana Siatka ogrodzeniowa tymczasowa ok. 20-25 mb Kontakt 601664020 ceny symboliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coci 22.09.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Witam,szukam dobrego, sprawdzonego fachowca trudniącego się kowalstwem artystycznym, jak również sprawnej ekipy "od rygipsów".Możecie kogoś polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg29 23.09.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Sam jestem bardzo mocno zaangażowany w budowę (mam tam swoje biuro skąd koordynuje prace i organizuje materiały, analizuję na gorąco swój projekt. Kolego Ty sie lepiej Malzonka zajmij...bo grozi ci rozwod jesli tak bedziesz do tej budowy podchodzil Moim celem jest wybudowanie domu bardzo precyzyjnie, przemyślanie i możliwie niedrogo Budujesz sam? czy masz ekipe? bo "bardzo precyzyjnie" to ja szybko stracisz.... sugestia: nie patrz kazdemu na rece bo robota nie idzie.... Mozliwie niedrogo.... kolego doloz do swoich planow finansowych jakies 30% wiecej. Jezcze jedno..... nie waro glupio oszczedzac na materialach czy w trakcie wykanczania - bo mozna dwa razy stracic. Taka zasada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezi 23.09.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Witam,moze ktos na dniach bedzie robil wylewki w okolicy Bojana, mam do zrobienia garaz zaledwie 40m2 i mam klopot ze sciagnieciem ekipy na tak maly kawaleczek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
L_Zappa 24.09.2009 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Sam jestem bardzo mocno zaangażowany w budowę (mam tam swoje biuro skąd koordynuje prace i organizuje materiały, analizuję na gorąco swój projekt. Kolego Ty sie lepiej Malzonka zajmij...bo grozi ci rozwod jesli tak bedziesz do tej budowy podchodzil Moim celem jest wybudowanie domu bardzo precyzyjnie, przemyślanie i możliwie niedrogo Budujesz sam? czy masz ekipe? bo "bardzo precyzyjnie" to ja szybko stracisz.... sugestia: nie patrz kazdemu na rece bo robota nie idzie.... Mozliwie niedrogo.... kolego doloz do swoich planow finansowych jakies 30% wiecej. Jezcze jedno..... nie waro glupio oszczedzac na materialach czy w trakcie wykanczania - bo mozna dwa razy stracic. Taka zasada. kolega "greg29" chyba pomylił fora odpowiedni dział jest tutaj http://forum.muratordom.pl/dzial-porad-zyciowych,f66.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M_M 24.09.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 została nam podbitka - 2 rodzaje : sosna i świerk , gr 19 mm zamawialiśmy wspólnie z sąsiadami cały transport, bo nie mogliśmy ściągnąć jej mniej i teraz nadwyżkę chcemy odsprzedać transportu nie mamy, trzeba własnym zabrać. ekipy do położenia też nie polecę, bo nasza nas wystawiła i szukamy nowej - tu chętnie przyjmę namiary na ekipę sprawdzoną, która dzień przed robotą nie wyśle sms-a że wyjeżdża za granicę cena podbitki 30 zł / mkw , obie w jednej cenie odbiór jankowo Gdanskie kontakt: Andrzej tel. 509432007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts