L.E.FemFem 25.09.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Witam, szukam dobrego, sprawdzonego fachowca trudniącego się kowalstwem artystycznym, jak również sprawnej ekipy "od rygipsów".Możecie kogoś polecić To ja też bym się przyłączył do poszukiwań sprawdzonego, zdolnego kowala. I żeby jeszcze skóry nie zdarł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 26.09.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Poszukuje dobrej ekipy budowlanej,chcialabym zaczac na wiosne.Macie moze jakies namiary, ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana531 26.09.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Ja również przyłączam się do prośby odnośnie kowala artystycznego .Mam do wykonania ok 30 metrów balustrady balkonowej.poszukuję sprawdzonego fachowca w tej dziedzinie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
L.E.FemFem 27.09.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Co robicie ze śmieciami pobudowlanymi? Zastanawiam się czy jakbym wynajął wywrotkę i zawiózł to na Szadółki, to przyjmą i za ile? Czy ktoś z Was tak robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tromba 27.09.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Co robicie ze śmieciami pobudowlanymi? Zastanawiam się czy jakbym wynajął wywrotkę i zawiózł to na Szadółki, to przyjmą i za ile? Czy ktoś z Was tak robił? Palić co się da. Resztę pakować w worki i wywozić partiami. Większych odpadów na razie nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
L.E.FemFem 27.09.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Tylko że jest to taki mix rozmaitości, gruz, k-g, plastik ,puszki po śledziach zjedzonych przez majstrów i wszystko inne w ilości ciężarówki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tromba 27.09.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Tylko że jest to taki mix rozmaitości, gruz, k-g, plastik ,puszki po śledziach zjedzonych przez majstrów i wszystko inne w ilości ciężarówki.. Rozumiem. Moja porada była ogólna. Może ten artykuł w czymś pomoże: http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/news.php?id_news=32831 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.09.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Poszukuje dobrej ekipy budowlanej,chcialabym zaczac na wiosne. Macie moze jakies namiary, ? Polecam moja ekipę.. DG-BUD - Dariusz Geinert - 600578742 Od dachu - NJ-DAch - 509218042 A co do smieci.. to pale papiery a raeszte ekpa sprząta sama a ja wyzwozę w worku jutowyn butelki plastikowe i inne takie.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezi 28.09.2009 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Co robicie ze śmieciami pobudowlanymi? Zastanawiam się czy jakbym wynajął wywrotkę i zawiózł to na Szadółki, to przyjmą i za ile? Czy ktoś z Was tak robił? ja zamowilem kontener na smieci. Placilem okolo 400 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej74 28.09.2009 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Ja również przyłączam się do prośby odnośnie kowala artystycznego .Mam do wykonania ok 30 metrów balustrady balkonowej.poszukuję sprawdzonego fachowca w tej dziedzinie . Kowal Piotr Flisikowski. http://www.flisikowski.pl/index.php?p=7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena P 28.09.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Witam, my z budową ruszymy na wiosnę, ale już teraz szukamy garażu blaszanego na budowę oraz namiarów na architekta, który sprawnie i tanio dokona adaptacji projektu (praktycznie zero zmian w projekcie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
L.E.FemFem 28.09.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 prezi, tromba chyba pójdę tym tropem. Chociaż wpadłem na pomysł, że może komuś by się przydał taki mix do zasypania podmokłości. Akrimka do pewnego momentu woziłem papier do skupu. Teraz gdy przestali przyjmować, palę. Ale plastiku i innych syfów nie chcę palić bo to nieekologiczne jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
L.E.FemFem 28.09.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Ja również przyłączam się do prośby odnośnie kowala artystycznego .Mam do wykonania ok 30 metrów balustrady balkonowej.poszukuję sprawdzonego fachowca w tej dziedzinie . Kowal Piotr Flisikowski. http://www.flisikowski.pl/index.php?p=7 Czy robiłeś coś u tego Pana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylaS 28.09.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Witam!! Prosze o pomoc poszukuje osoby która wykonałaby drewniane trepy na schody betonowe. Oczywiscie chodzi o kogoś sprawdzonego no i aby kasy za dużo nie ściągnoł ((((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawciol 28.09.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Witam!! Prosze o pomoc poszukuje osoby która wykonałaby drewniane trepy na schody betonowe. Oczywiscie chodzi o kogoś sprawdzonego no i aby kasy za dużo nie ściągnoł ((((( Polecam Ci mojego, co u mnie robił, nie jest drogi a i jest rzetelny, polecam go w 100% maciej Radka, kolo Brus 604327156 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezi 28.09.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Witam!! Prosze o pomoc poszukuje osoby która wykonałaby drewniane trepy na schody betonowe. Oczywiscie chodzi o kogoś sprawdzonego no i aby kasy za dużo nie ściągnoł ((((( Polecam Ci mojego, co u mnie robił, nie jest drogi a i jest rzetelny, polecam go w 100% maciej Radka, kolo Brus 604327156 Czy mozesz podac orientacyjny koszt stopnia i z jakiego drewna jest wykonany? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawciol 28.09.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Witam!! Prosze o pomoc poszukuje osoby która wykonałaby drewniane trepy na schody betonowe. Oczywiscie chodzi o kogoś sprawdzonego no i aby kasy za dużo nie ściągnoł ((((( Polecam Ci mojego, co u mnie robił, nie jest drogi a i jest rzetelny, polecam go w 100% maciej Radka, kolo Brus 604327156 Czy mozesz podac orientacyjny koszt stopnia i z jakiego drewna jest wykonany? Pozdrawiam poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JACUŚ1719504074 28.09.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 To ja tez poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej74 29.09.2009 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Ja również przyłączam się do prośby odnośnie kowala artystycznego .Mam do wykonania ok 30 metrów balustrady balkonowej.poszukuję sprawdzonego fachowca w tej dziedzinie . Kowal Piotr Flisikowski. http://www.flisikowski.pl/index.php?p=7 Czy robiłeś coś u tego Pana? Tak, balustrady balkonowe oraz ogrodzenie - w tym brama z napędem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylaS 29.09.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Witam!! Prosze o pomoc poszukuje osoby która wykonałaby drewniane trepy na schody betonowe. Oczywiscie chodzi o kogoś sprawdzonego no i aby kasy za dużo nie ściągnoł ((((( Polecam Ci mojego, co u mnie robił, nie jest drogi a i jest rzetelny, polecam go w 100% maciej Radka, kolo Brus 604327156 Czy mozesz podac orientacyjny koszt stopnia i z jakiego drewna jest wykonany? Pozdrawiam poszło na priv Czy ja też moge prosic na priv jak to cenowo wygląda zanim zadzwonie. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts