Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa trójmiasto i okolice

Recommended Posts

Szukam godnego polecenia wykonawcę płyty fundamentowej. Wiem, wiem, mogę sprawdzić na Białej Liście. Już ją kiedyś przeglądałem i znalazłem kogoś z Nowego Dworu Gd. a teraz nie mogę tego odnaleźć. Może ktoś z was wykonywał taką płytę i może kogoś polecić. Będę bardzo wdzięczny.

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam na Forum

W najbliższym czasie chciałbym rozpocząć budowę domu w Redzie i dlatego mam kilka pytań i proszę o poradę a mianowicie:

- poszukuje architekta z okolicy do adaptacji projektu gotowego, który uzgodni podłączenie medii i zrobi to w miarę rzetelnie. O geodetę nie pytam, ponieważ architekci mają swoich /z polecenia Waszego, ponieważ każdy przez to przechodzi/

- poszukuje kierownika budowy /z polecenia/

- namiary: na koparkę w Redzie bądź okolicy, żwirek do podsypki fundamentów oraz wywrotki do wywózki ziemi

- garaz blaszak a może ma ktoś kemping do sprzedania bądź macie informacje, gdzie w pobliżu Redy można wynając WC na czas budowy /przyznaje, że wujek google ma sporo informacji i czekam teraz na Wasze podpowiedzi na priv/

Pozdr. :wave:

Witam na Forum

W najbliższym czasie chciałbym rozpocząć budowę domu w Redzie i dlatego mam kilka pytań i proszę o poradę a mianowicie:

- poszukuje architekta z okolicy do adaptacji projektu gotowego, który uzgodni podłączenie medii i zrobi to w miarę rzetelnie. O geodetę nie pytam, ponieważ architekci mają swoich /z polecenia Waszego, ponieważ każdy przez to przechodzi/

- namiary: na koparkę w Redzie bądź okolicy, żwirek do podsypki fundamentów oraz wywrotki do wywózki ziemi

- garaz blaszak a może ma ktoś kemping do sprzedania bądź macie informacje, gdzie w pobliżu Redy można wynając WC na czas budowy /przyznaje, że wujek google ma sporo informacji i czekam teraz na Wasze podpowiedzi na priv/

Witam

Architekt adoptujacy pani Bogdanna Zietek z Wejherowa, ona takze poleciala geodete. na bialej liscie trojmiasto dane znajdziesz

wc na czas budowy to wc serwic w necie znajdziesz dane kontaktowe

garaz blaszak na allegro znalazlem tani, przyjechali i zmontowali w cenie.

pozdrawiam

Jarek

Witam na Forum

Gdy ja potrzebowalam (1 i 2 sezony temu) WC, najtanszy miala firma CLEANER (za miesiac 160,50; w przeciwienstwie do innych nie biora dodatkowych oplat za przywiezienie kontenera). Tel. 58 550-32-12.

Gdy ja potrzebowalam (1 i 2 sezony temu) WC, najtanszy miala firma CLEANER (za miesiac 160,50; w przeciwienstwie do innych nie biora dodatkowych oplat za przywiezienie kontenera). Tel. 58 550-32-12.

... super, dziękuje za szybkie odp. Liczę w dalszym ciagu na Wasze sugestie, bo z tego widzę, to Reda, Rumia i Wejherowo to wielki plac budowy.:bye:

Witam.

Chciałabym się przedstawić.

Mieszkam i pracuję w niedalekiej okolicy Trójmiasta.

Zajmuję sie projektowaniem,modelowaniem dekoracji okiennych oraz aranżacją wnetrz.

Jesli ktoś by potrzebował porady,służe pomocą.Pozdrawiam Dianadecor

RATUJCIE przed biurokracją . złożyłem papiery o wydanie pozwolenia na budowę projekt gotowy z MURATORA po niewielkich zmianach dokonanych przez architekta , z Kartuz dostałem pismo odpowiedz , w trybie pilnym 7 dni muszę znalezdz UPRAWNIONEGO PROJEKTANTA do wewnętrznych instalacji wodno-kanalizacyjnych żeby podbić w projekcie zmiany mimo , że żadne nie były wprowadzane NOWY PRZEPIS .

jeżeli ktoś zna takiego projektanta to proszę o namiar mój meil. [email protected].

Sprzedam około 300 sztuk stempli budowlanych, długość 2,80. Kupione 2 miesiące temu jako nowe- użyte tylko na jednej budowie. Cena 7pln/ sztukę. Transport własny z okolic Żukowa.

510-102-117

my kupowalismy uzywane i czesc nowych z hurtowni w cenie 7 zl za sztuke . Bardzo drogo liczysz za uzywane.

Witam serdecznie!

Poszukuję architekta do adaptacji projektu gotowego z okolic Gdańska, Przodkowa,w miarę tanio :)))za każdy namiar będę bardzo wdzięczna.:)

Pozdr

Marta

Ja korzystałem z usług pana Połomskiego zrobił mi adaptacje i nadzór i w normalnej cenie tel.607829095