marsik32 19.05.2011 03:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Szukam godnego polecenia wykonawcę płyty fundamentowej. Wiem, wiem, mogę sprawdzić na Białej Liście. Już ją kiedyś przeglądałem i znalazłem kogoś z Nowego Dworu Gd. a teraz nie mogę tego odnaleźć. Może ktoś z was wykonywał taką płytę i może kogoś polecić. Będę bardzo wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pikorek 21.05.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 Wiecie moze gdzie mozna wypozyczyc wiertnice do zrobienia dolkow pod slupki ogrodzeniowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomas1111 25.05.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Witam na Forum W najbliższym czasie chciałbym rozpocząć budowę domu w Redzie i dlatego mam kilka pytań i proszę o poradę a mianowicie: - poszukuje architekta z okolicy do adaptacji projektu gotowego, który uzgodni podłączenie medii i zrobi to w miarę rzetelnie. O geodetę nie pytam, ponieważ architekci mają swoich /z polecenia Waszego, ponieważ każdy przez to przechodzi/ - poszukuje kierownika budowy /z polecenia/ - namiary: na koparkę w Redzie bądź okolicy, żwirek do podsypki fundamentów oraz wywrotki do wywózki ziemi - garaz blaszak a może ma ktoś kemping do sprzedania bądź macie informacje, gdzie w pobliżu Redy można wynając WC na czas budowy /przyznaje, że wujek google ma sporo informacji i czekam teraz na Wasze podpowiedzi na priv/ Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarrek 26.05.2011 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Witam na Forum W najbliższym czasie chciałbym rozpocząć budowę domu w Redzie i dlatego mam kilka pytań i proszę o poradę a mianowicie: - poszukuje architekta z okolicy do adaptacji projektu gotowego, który uzgodni podłączenie medii i zrobi to w miarę rzetelnie. O geodetę nie pytam, ponieważ architekci mają swoich /z polecenia Waszego, ponieważ każdy przez to przechodzi/ - poszukuje kierownika budowy /z polecenia/ - namiary: na koparkę w Redzie bądź okolicy, żwirek do podsypki fundamentów oraz wywrotki do wywózki ziemi - garaz blaszak a może ma ktoś kemping do sprzedania bądź macie informacje, gdzie w pobliżu Redy można wynając WC na czas budowy /przyznaje, że wujek google ma sporo informacji i czekam teraz na Wasze podpowiedzi na priv/ Pozdr. Witam Architekt adoptujacy pani Bogdanna Zietek z Wejherowa, ona takze poleciala geodete. na bialej liscie trojmiasto dane znajdziesz wc na czas budowy to wc serwic w necie znajdziesz dane kontaktowe garaz blaszak na allegro znalazlem tani, przyjechali i zmontowali w cenie. pozdrawiam Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogn 26.05.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Witam na Forum W najbliższym czasie chciałbym rozpocząć budowę domu w Redzie i dlatego mam kilka pytań i proszę o poradę a mianowicie: - poszukuje architekta z okolicy do adaptacji projektu gotowego, który uzgodni podłączenie medii i zrobi to w miarę rzetelnie. O geodetę nie pytam, ponieważ architekci mają swoich /z polecenia Waszego, ponieważ każdy przez to przechodzi/ - poszukuje kierownika budowy /z polecenia/ - namiary: na koparkę w Redzie bądź okolicy, żwirek do podsypki fundamentów oraz wywrotki do wywózki ziemi - garaz blaszak a może ma ktoś kemping do sprzedania bądź macie informacje, gdzie w pobliżu Redy można wynając WC na czas budowy /przyznaje, że wujek google ma sporo informacji i czekam teraz na Wasze podpowiedzi na priv/ Pozdr. Gdy ja potrzebowalam (1 i 2 sezony temu) WC, najtanszy miala firma CLEANER (za miesiac 160,50; w przeciwienstwie do innych nie biora dodatkowych oplat za przywiezienie kontenera). Tel. 58 550-32-12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evie_ei 26.05.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Wiecie moze gdzie mozna wypozyczyc wiertnice do zrobienia dolkow pod slupki ogrodzeniowe? My wypożyczaliśmy w firmie Ramirent, w pobliżu Selgrosa, przy obwodnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomas1111 27.05.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Gdy ja potrzebowalam (1 i 2 sezony temu) WC, najtanszy miala firma CLEANER (za miesiac 160,50; w przeciwienstwie do innych nie biora dodatkowych oplat za przywiezienie kontenera). Tel. 58 550-32-12. ... super, dziękuje za szybkie odp. Liczę w dalszym ciagu na Wasze sugestie, bo z tego widzę, to Reda, Rumia i Wejherowo to wielki plac budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dianadesign 28.05.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Witam.Chciałabym się przedstawić.Mieszkam i pracuję w niedalekiej okolicy Trójmiasta.Zajmuję sie projektowaniem,modelowaniem dekoracji okiennych oraz aranżacją wnetrz.Jesli ktoś by potrzebował porady,służe pomocą.Pozdrawiam Dianadecor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana531 29.05.2011 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Ponawiam pytaniePoszukuję dobrego fachowca do położenia ok 100m2 kostki brukowej oraz do wykonanie ogrodzenia z w Redzie.Kontakt 509070634 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hub75 30.05.2011 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Wiecie gdzie można kopic kamienie otoczaki (2-3 cm) w Trójmieście lub okolicach ? Szukałem w składach kostki, Nobasie, Żwirowni Borowiec i nigdzie nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nika82 01.06.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Hej,Szykuję się do zakupu blachodachówki. Czy ktoś ma blachę Bud-Mat? Polecacie?pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 01.06.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Mam na budynku gospodarczym.Nie mam żadnych uwag. Leży na dachu jakieś 5 lat. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nika82 01.06.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Sprzedam około 300 sztuk stempli budowlanych, długość 2,80. Kupione 2 miesiące temu jako nowe- użyte tylko na jednej budowie. Cena 7pln/ sztukę. Transport własny z okolic Żukowa.510-102-117 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lutek57 02.06.2011 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 RATUJCIE przed biurokracją . złożyłem papiery o wydanie pozwolenia na budowę projekt gotowy z MURATORA po niewielkich zmianach dokonanych przez architekta , z Kartuz dostałem pismo odpowiedz , w trybie pilnym 7 dni muszę znalezdz UPRAWNIONEGO PROJEKTANTA do wewnętrznych instalacji wodno-kanalizacyjnych żeby podbić w projekcie zmiany mimo , że żadne nie były wprowadzane NOWY PRZEPIS . jeżeli ktoś zna takiego projektanta to proszę o namiar mój meil. [email protected]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 02.06.2011 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Sprzedam około 300 sztuk stempli budowlanych, długość 2,80. Kupione 2 miesiące temu jako nowe- użyte tylko na jednej budowie. Cena 7pln/ sztukę. Transport własny z okolic Żukowa. 510-102-117 my kupowalismy uzywane i czesc nowych z hurtowni w cenie 7 zl za sztuke . Bardzo drogo liczysz za uzywane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nika82 02.06.2011 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 my kupowalismy uzywane i czesc nowych z hurtowni w cenie 7 zl za sztuke . Bardzo drogo liczysz za uzywane.[/quote To mieliscie dobrą cenę. Gdy ja szzukałam w IVb to były po 12. A moje są zupełnie jak nowe- wiadomo, cena do negocjacji pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siivaa 05.06.2011 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Witam serdecznie! Poszukuję architekta do adaptacji projektu gotowego z okolic Gdańska, Przodkowa,w miarę tanio ))za każdy namiar będę bardzo wdzięczna. Pozdr Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_N 05.06.2011 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Gdzie robiliście nawadnianie ogrodu? Szukam sprawdzonej firmy z rozsądnymi cenami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zniek 06.06.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Witam serdecznie! Poszukuję architekta do adaptacji projektu gotowego z okolic Gdańska, Przodkowa,w miarę tanio ))za każdy namiar będę bardzo wdzięczna. Pozdr Marta Ja korzystałem z usług pana Połomskiego zrobił mi adaptacje i nadzór i w normalnej cenie tel.607829095 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pidi78 07.06.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 została mi ok. 1 paleta pustaków stopowych. chętnie się ich pozbędę za symboliczną cenę. Pustaki firmy stropex do odbioru w Bojanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts