agalind 27.06.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Szukam zakładu stolarskiego, w którym kupię deski na podbitkę. Jest dobry w Pruszczu, ale to trochę daleko (transport), bo budowa koło Szemuda. Znacie może jakiś zakład stolarski w okolicach Chwaszczyna, Szemuda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 27.06.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Potrzebuję deski na podbitkę. Jest dobry w Pruszczu, ale to trochę daleko (transport), bo budowa koło Szemuda. Znacie może jakiś zakład stolarski w okolicach Chwaszczyna, Szemuda? A daj namiary na tego z Pruszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.06.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 A daj namiary na tego z Pruszcza. http://www.drew-lux.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 27.06.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.06.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Dzięki. A gdzie Ty kupowałeś deski do siebie, bo widziałam, że dom już stoi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 27.06.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 A gdzie Ty kupowałeś deski do siebie, bo widziałam, że dom już stoi? Z tartaku w Sulęczynie razem z całym materiałem na dach. Teraz mi trochę za daleko po parę desek, bo dosłownie tyle potrzebuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tormente 29.06.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Witam serdecznie. Czy ktoś może polecić mi kogoś od wykonywania bram wjazdowych oraz balustrad zewnętrznych. Chodzi mi głównie o to żeby było ekonomicznie. Coś a la kute. Najlepiej okolice Gdańska lub Pruszcza Gdańskiego. Pozdrawiam budujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wasyluk 01.07.2011 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Pamiętacie ile płaciliście za szambo na swoich działkach ?Ja mam ofertę 6 tyś. pln za szambo betonowe monolit 10m3 z transportem + wykop + montaż/przyłącze i wyda mi sie, że to całkiem sporo.Oczyszczalni ścieków nie mogę zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 05.07.2011 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 gdzie najlepiej kupic dachowke ceramiczna...? polecicie jakas ekipe do polozenia dachowki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flatronka 05.07.2011 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 dobry Potrzebuję kogoś do zrobienia pożądanej izolacji fundamentów i zrobienie drenażu. Budynek został odkopany. Możecie kogoś polecić dobrego i UCZCIWEGO. dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia66 06.07.2011 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Witam serdecznie budujących Czy w 3mieście lub okolicach jest wypożyczalnia szalunków?Szukałam ale nie znalazłam.Macie jakieś doświadczenia w tej sprawie?Wydaje się że taniej jest pożyczyć niż kupować?może się mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
momic 06.07.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 witam czy macie jakiegoś dobrego, sprawdzonego fachowca(takiego po którym nie trzeba poprawiać i zastanawiać się czy będzie przeciekało czy nie ), który zrobiłby izolację balkonów i ich opierzenie? do Aprilka1000 co do dachówki to polecam AMBIT w Kokoszkach. Kompetentni, potrafią doradzić, przy rozliczeniu końcowym jest możliwość zwrotu towaru no i można potargować się co do ceny i to dosyć dużo ( nie wiem czy wszyscy sprzedawcy są dobrzy ale ten "nasz" był ok). Mają dekarzy swoich i współpracują z innymi. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.07.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 MAcie jakieś doświadczenia z salonem okien M&S Pomorska Fabryka Okien w Sopocie? Okna same w sobie niezłe, nie wiem tylko co z obsługą, montażem i serwisem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 07.07.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 witam czy macie jakiegoś dobrego, sprawdzonego fachowca(takiego po którym nie trzeba poprawiać i zastanawiać się czy będzie przeciekało czy nie ), który zrobiłby izolację balkonów i ich opierzenie? do Aprilka1000 co do dachówki to polecam AMBIT w Kokoszkach. Kompetentni, potrafią doradzić, przy rozliczeniu końcowym jest możliwość zwrotu towaru no i można potargować się co do ceny i to dosyć dużo ( nie wiem czy wszyscy sprzedawcy są dobrzy ale ten "nasz" był ok). Mają dekarzy swoich i współpracują z innymi. pozdrawiam witam dzieki masz racje z wielu wycen jakie dostalam Ambit cenowo bije na glowe wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doris65 07.07.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Witam serdecznie! Poszukuję architekta do adaptacji projektu gotowego z okolic Gdańska, Przodkowa,w miarę tanio ))za każdy namiar będę bardzo wdzięczna. Pozdr Marta My korzystaliśmy z KL Projekt w Żukowie z tym, że oprócz adaptacji zleciliśmy też całą procedurę do uzyskania pozwolenia na budowę i projekt przyłaczą wodnego. Opłacało się, bo było znacznie szybciej niż mój sasiad, który sam biegał do gminy i do Kartuz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 08.07.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 My korzystaliśmy z KL Projekt w Żukowie z tym, że oprócz adaptacji zleciliśmy też całą procedurę do uzyskania pozwolenia na budowę i projekt przyłaczą wodnego. Opłacało się, bo było znacznie szybciej niż mój sasiad, który sam biegał do gminy i do Kartuz. no tak ale Pani Krystyna ceni sie bardzo i to nawet bardzo . za mala zmiane dachu uslyszalam 1.5 tys miala robic u nas adaptacje ale po tym jak uslyszalam cene to zabralam i poszlam do innego arch.ktorego niestety nie polece . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seboolba 10.07.2011 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Witam wszystkich i prosze o pomoc,moja budowa znajduje sie zw okolicach Szemudu co sie z tym wiaze naleze pod Wejherowo.Tu zaczyna sie problem,potrzebne mi wpisy kierownikow branzowych tj.kierownika budowy z uprawnieniami elektrycznymi i,lub z uprawnieniami wod-kan.Musza mi zrobic wpis w dziennik budowy(zostawilem wolne miejsce na szczescie)Instalacje juz dawno zakonczone i sa tynki i wylewki a tu zonk ze moj kierownik nie moze sie wpisac tylko branzowy-Uwaga wszedzie jest bez problemu z wyjatkiem Wejherowa!!!!ktore wymaga nawet przy malych inwestycjach kogos takiego.Macie moze namiary na kogos?ile to moze kosztowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lutek57 10.07.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Kosny jeśli chcesz wymienione usługi z okolic Kartuz to wyślę ci na priw witam ja również za tydzień rozpoczynam budowę w Baninie i byłbym wdzięczny za te namiary mój priw [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wasyluk 10.07.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Sprzedam ok. 50 pustaków Porotherm (Nowe) 25 P+W do odbioru w Dobrzewinie k/Chwaszczyna.Cena do negocjacji888-777-827 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seboolba 11.07.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 pomocy szukam kier budowy z uprawnieniami elektrycznymi i lub wod-kan do wpisu w dzienniku budowy-Wejherowo wymaga.Wiem ze wpis kosztuje ale prosze o jakiekolwiek namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts