martinezer 11.07.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Witam serdecznie budujących Czy w 3mieście lub okolicach jest wypożyczalnia szalunków? Szukałam ale nie znalazłam. Macie jakieś doświadczenia w tej sprawie? Wydaje się że taniej jest pożyczyć niż kupować? może się mylę? http://www.noe.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.07.2011 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Ponawiam pytanie o doświadczenia z firmą M&S Pomorska Fabryka Okien. Okna mają bardzo dobre, nie wiem tylko co z montażem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMASZQS 13.07.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 witam dzieki masz racje z wielu wycen jakie dostalam Ambit cenowo bije na glowe wszystkich. no to spróbuj jeszcze tu http://www.keda-rumia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cichyyyyy 14.07.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Witam wszystkich czy ktoś może mi polecić dobrą ekipę do budowy ogrodzenia z siatki na podmurówce? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsik32 16.07.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Witam. Szukam fachowej firmy która zna się na wykonaniu płyty fundamentowej i przeprojektuje tradycyjny fundament. Kto u was wykonywał takie płyty? Nie muszę chyba dodawać że zależy mi na ofercie cenowej dla zwykłych ludzi. Będę wdzięczny za każdy namiar. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doris65 18.07.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 dobry Potrzebuję kogoś do zrobienia pożądanej izolacji fundamentów i zrobienie drenażu. Budynek został odkopany. Możecie kogoś polecić dobrego i UCZCIWEGO. dziękuje Spróbuj u Pana Darka tel. 502 911 858 Robił w mojej wspólnocie izolację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doris65 18.07.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 no tak ale Pani Krystyna ceni sie bardzo i to nawet bardzo . za mala zmiane dachu uslyszalam 1.5 tys miala robic u nas adaptacje ale po tym jak uslyszalam cene to zabralam i poszlam do innego arch.ktorego niestety nie polece . To faktycznie Pani Krystyna zaczęła się cenić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdajusz 20.07.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 MAcie jakieś doświadczenia z salonem okien M&S Pomorska Fabryka Okien w Sopocie? Okna same w sobie niezłe, nie wiem tylko co z obsługą, montażem i serwisem. Ja mam te okna w obecnym mieszkaniu już od dobrych kilku lat (7,8 ?)- zwykłe białe plastiki ,na drewniane było nam nieco za drogo. Nigdy nic złego nie działo się z nimi, montaż był sprawny i ...estetyczny Panowie zostawili śliczne ,wygładzone ścianki , a dodam ,że w naszym przypadku nie było łatwo ,bo najpierw musieli wyrwać stare okna montowane jakimś "kosmicznym" sposobem w latach 80. Naprawdę żadnych powodów do reklamacji. Dobrze wyciszają (a mieszkam przy tramwaju), mają świetne klamki ,które nie zacinają się ,nie "haczą" itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
novina 24.07.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Cytat Napisał aprilka1000witamdzieki masz racje z wielu wycen jakie dostalam Ambit cenowo bije na glowe wszystkich. no to spróbuj jeszcze tu http://www.keda-rumia.pl ja też polecam firmę KEDA, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olenka717 25.07.2011 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Witam,poszukuję wykładziny o szer 5m czy w okolicy Gdańska istnieje jakaś rozsądna konkurencja dla KOMFORTu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski745 25.07.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Witam wszystkichPo kilku latach przerwy wracam na forum z pytankiem. Czy mozecie polecic jakąś firmę z Pomorskiego budującą ogrody zimowe? PozdrawiamAdamski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piegoosek 25.07.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Szukam wywrotki, ktora przewiozlaby luzne kamienieMusi byc stara typu np Kamaz, bo goscie z nowszymi modelami wywrotek boja sie, ze pogna sie burtyOkolice Gdanska, Pruszcza Gd Czy ktos ma jakies namiary?PozdrawiamPawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
horyzont 27.07.2011 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Witam. Mam pytanie do znawców tematu. Szukałem ostatnio okien do mojego domu. Trafiłem do firmy Vetrex w Gdańsku na Trakcie. tam usłyszałem że rolet przeciwwłamaniowych nie polecają bo po pierwsze jak ktoś się zna to nie są żadną przeszkodą, a po drugie to jest to mega mostek cieplny. Ścianę ocieplam 20 cm styropianu a kaseta od rolety ma ocieplenie 4 cm. O ile na pierwszy argument patrzę przez palce to nad drugim się mocno zastanawiam na korzyść pakietu bezpieczeństwa w okuciach i szybach. Ciekawe co sądzicie na ten temat i jakie macie doświadczenia w tym temacie. Witam witam... powiem tak jeśli firma sprzedajaca okna opawiada farazony na temat rolety zewnetrznych to albo nie ma ich w ofercie a nie chce stracic klienta albo poprostu ich nie umie zamontować... Zajmuje sie tym tematem od ładnych paru lat i powiem tak systemy rolet nadstawnych montowanych nad oknami nie przeszkadzja w niczym aby miec je ocieplone tak jak reszte budynku a ponadto daja niezwykła oszczeności na ogrzewaniu pozatym mozna je rozwiazywac na setki sposobów... gdyby była taka potrezba p[rosze o przesłanie wymiarów stolarki wraz z kontaktem a bardzo chetnie pomoge wybrac odpowiednie nie tylko rolety ale i okna i pozostała stolarke... to przeciez nic nie kosztuje. pozdrawiam email. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
horyzont 27.07.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Witam wszystkich Po kilku latach przerwy wracam na forum z pytankiem. Czy mozecie polecic jakąś firmę z Pomorskiego budującą ogrody zimowe? Pozdrawiam Adamski My budujemy pozdrawiam [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsik32 28.07.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Witam. Szukam projektanta przyłącza wod-kan i elektrycznego może być razem z montażem, Budowa w Borkowie Łostowickim. Ile płaciliście za sam projekt bo cena usługi na pewno jest różna. Ceny z jakimi sie spotykam są w okolicy 3 tys za wod -kan, ale to chyba za dużo. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.07.2011 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Ja mam te okna w obecnym mieszkaniu już od dobrych kilku lat (7,8 ?)- zwykłe białe plastiki ,na drewniane było nam nieco za drogo. Nigdy nic złego nie działo się z nimi, montaż był sprawny i ...estetyczny Panowie zostawili śliczne ,wygładzone ścianki , a dodam ,że w naszym przypadku nie było łatwo ,bo najpierw musieli wyrwać stare okna montowane jakimś "kosmicznym" sposobem w latach 80. Naprawdę żadnych powodów do reklamacji. Dobrze wyciszają (a mieszkam przy tramwaju), mają świetne klamki ,które nie zacinają się ,nie "haczą" itp. Dziękuję bardzo za opinię. Okna wydają się solidne. Chyba się na nie zdecyduję. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomas1111 28.07.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Witam ... wznawiam pytanie, szukam przyczepy kempingowej na budowę z okolic Rumii, Redy Wejherowa i okolice Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsik32 28.07.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Witam. Szukam projektanta przyłącza wod-kan i elektrycznego może być razem z montażem, Budowa w Borkowie Łostowickim. Ile płaciliście za sam projekt bo cena usługi na pewno jest różna. Ceny z jakimi sie spotykam są w okolicy 3 tys za wod -kan, ale to chyba za dużo. Pozdrawiam. Witam ponownie. Projektant wod-kan nieaktualny bo już znalazłem i to jak sądzę w dobrej cenie bo 1200 netto. czyli za połowe tego co na początku. Natomiast dalej szukam projektanta do sieci elektrycznej. Będę wdzięczny za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zip 30.07.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Dzień dobry, krótkie ogłoszenie: pilnie sprzedam działki (dwie sąsiadujące lub jedną z nich) budowlane 30 km od Gdańska.Szczegóły na stronie http://roztoka.blogspot.com Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 04.08.2011 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Witam ponownie. Projektant wod-kan nieaktualny bo już znalazłem i to jak sądzę w dobrej cenie bo 1200 netto. czyli za połowe tego co na początku. Natomiast dalej szukam projektanta do sieci elektrycznej. Będę wdzięczny za pomoc Z tego co pamiętam projekt przyłącza energetycznego robi Energa sama w ramach podłączenia. O jaki więc projekt Ci chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts