Tomas1111 30.04.2013 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 ... poszukuje rozwiązania problemu z deszczówkę. W miejscowości, gdzie buduję nie ma burzówki i zmuszony jestem do rozprowadzenia wody za pomocy odwodnienia. Może ktoś zmierzył z problematykę. Nie mogę w okolicy Wejherowa bądź Rumi znaleźć skrzynek rozsączajacych wodę. Może ktoś pomoże ? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 03.05.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Chciałam Wam polecić pracownię projektowania i aranżacji wnętrz PerTe z Gdańska. Ceny są przystępne, terminy krótkie, a dokumentacja naprawdę profesjonalna. Projekty zarówno w stylu nowoczesnym jak i klasycznym. Przemiła właścicielka. Bardzo polecam. Kontakt: http://www.Perte.pl Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trojmiasto 04.05.2013 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 jakie sa aktualne stawki za m2 sufitu podwieszanego, zwyklego bez zadnych fanaberii? kogo moglibyscie polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sviola 08.05.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Witam, proszę o namiary na sprawdzoną firmę montujacą przydomową oczyszczalnie ścieków. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 09.05.2013 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 ... poszukuje rozwiązania problemu z deszczówkę. W miejscowości, gdzie buduję nie ma burzówki i zmuszony jestem do rozprowadzenia wody za pomocy odwodnienia. Może ktoś zmierzył z problematykę. Nie mogę w okolicy Wejherowa bądź Rumi znaleźć skrzynek rozsączajacych wodę. Może ktoś pomoże ? Pozdr. Skontaktuj się z panem Janem Jekielem http://www.agorajekiel.republika.pl/ Na pewno znajdzie rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 09.05.2013 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Witam, proszę o namiary na sprawdzoną firmę montujacą przydomową oczyszczalnie ścieków. Z góry dziękuję. Podobnie jak post wyżej - Jan Jekiel. Nasza oczyszczalnia pracuje bez zarzutu już 6 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzik 09.05.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Witam,poszukuję solidnej ekipy, która wykona mi ogrodzenie. Chodzi o wykonanie murku wg projektu (z kaskadą), wbetonowanie słupków, słupów, osadzenie furtki, bramy.Miejsce wykonania ogrodzenia - Gdynia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomas1111 14.05.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 ...witam Poszukuje firmy w rejonie Lęborka, Wejherowo, Gdynia do wykonania paneli ogrodzeniowych własnego projektu. Ogrodzenie o średnim stopniu skomplikowanie nie wymagające kłucia, bądź wyginania na gorąco. Wzór nowoczesny. Może ma ktoś w okolicy sprawdzona firmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korpol 27.05.2013 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Witam. Właśnie będziemy wstawiać okna do naszego domku. Dostaliśmy już parę ofert i jedna jest z Wikędu. Szukam i szukam opinii o nich i niemal nic nie ma. Czy mieliście jakąś styczność z tą firmą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
banaqua 28.05.2013 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Witam! Poszukuję ziemi. Przyjmę lub kupię po okazyjnej cenie. Potrzebuję do wyrównania ogrodu. Transport oczywiście we własnym zakresie. Jestem z okolic Gdyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
symbor 29.05.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Witam serdecznie Poszukuję fachowców do instalacji elektrycznej, wodno-ciepłowniczej i gazowej. Takich, którzy zrobią wszystko kompleksowo za przyzwoite pieniądze. Druga rzecz to fachowiec od wylewek. Macie namiary na kogoś sprawdzonego. Budowa w Lublewie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor810 04.06.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Witam wszystkich, właśnie jestem na etapie ofert instalacji wewnętrznych do mojego domku. Szczególnie interesuje mnie zdalne sterowanie, i obserwacja piecyka gazowego i całego ogrzewania przez telefon albo tablet bo często niema mnie w domu. Czy ktoś ma coś takiego i jak to się sprawdza? Tak na dobrą sprawę tylko jedna firma przygotowała mi taka ofertę na Buderusie, na filmach ładnie to wygląda no i szkoda że po Niemiecku: http://www.krauze24.pl/krauze24/index.php?option=com_content&view=article&id=23&Itemid=222 Jeżeli ktoś ma takie coś to proszę opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trojmiasto 16.06.2013 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Witam, Mam pytanie do posiadaczy tynkow cementowo-wapiennych, planuje wykonanie takowych i nie chcialbym ich szpachlowac - czy powierzchnia jest na tyle gladka ze mozna je od razu malowac? czytalem ze zacierane mechanicznie - ostatnie zacieranie gabka na morko - daje taki efekt. czy ktos z 3miasta i okolic korzystal z uslug ekipy ktora tak wykonuje tynki i moze polecic? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amir 18.06.2013 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Poszukuję osoby posiadającej minikoparkę- do wykopania wykop pod kolektor poziomy meandrujący - około 300m. Do tego w grę wchodzi ułożenie rury. Przyda się także duża koparka do wykopu pod fundament, szambo oraz wykonania nasypu na działce. Prace do wykonania w ciągu 2-3 tygodni. Kontakt do mnie to 511 108 108. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tazz 21.06.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Jest moze ktos zainteresowany zakupem plyt szamotowych czy tez cegly szamotowej? szukam kogos do wspolnego zapelnienia palety (zakup calej palety z gniezna). Moze znacie jakis sklad budowlany gdzie maja plyty szamotowe w okolicach 3m? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszekw72 26.06.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Mamy kłopot z dekarzem Nasz wykonawca - firma DOM-BUD zakończyła współpracę ze swoim dotychczasowym dekarzem (robił ostatnio fuszerkę), który miał robić dla nas dach. W związku z tym potrzebny jest ktoś kto to porządnie zrobi. Zależy mi na dobrym uczciwym fachowcu. Dach jest odeskowany i przykryty papą.Jest to duży dach mansardowy, który ma być przykryty karpiówką Koramic układaną w koronkę. Kolor natura. Może ktoś poradzi jakiegoś fachowca? Robota może być nawet od zaraz. Jak trzeba to na dobrego fachowca możemy też trochę zaczekać.Pomóżcie proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
L_Zappa 01.07.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Witam, Mam pytanie do posiadaczy tynkow cementowo-wapiennych, planuje wykonanie takowych i nie chcialbym ich szpachlowac - czy powierzchnia jest na tyle gladka ze mozna je od razu malowac? czytalem ze zacierane mechanicznie - ostatnie zacieranie gabka na morko - daje taki efekt. czy ktos z 3miasta i okolic korzystal z uslug ekipy ktora tak wykonuje tynki i moze polecic? pzdr Kolego, może i powierzchnia jest gładka, ale zawsze znajdzie się gdzieś jakaś niedoróbka lub na przykład trzeba okna obrobić po wstawieniu parapetów i po obrobieniu tego gipsem zawsze będzie widoczne łączenie, albo całą ścianę trzeba będzie robić. Więc reasumując: tynki cw jak najbardziej tak, ale licz się z tym, że gładzie trzeba będzie robić. Ekipy swojej nie polecę, choć nie była najgorsza. Pozdrawiam J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trojmiasto 01.07.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Kolego, może i powierzchnia jest gładka, ale zawsze znajdzie się gdzieś jakaś niedoróbka lub na przykład trzeba okna obrobić po wstawieniu parapetów i po obrobieniu tego gipsem zawsze będzie widoczne łączenie, albo całą ścianę trzeba będzie robić. Więc reasumując: tynki cw jak najbardziej tak, ale licz się z tym, że gładzie trzeba będzie robić. Ekipy swojej nie polecę, choć nie była najgorsza. Pozdrawiam J Dziekuje za informacje. No wlasnie moze dosc naiwnie ale chcialbym zorganizowac wszystko tak zeby potem nie bylo koniecznosci poprawek bo zdaje sobie sprawe ze bedzie roznica miedzy gladzia a tynkiem. pozdrawiam P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amsz 04.07.2013 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Witam, Mam pytanie do posiadaczy tynkow cementowo-wapiennych, planuje wykonanie takowych i nie chcialbym ich szpachlowac - czy powierzchnia jest na tyle gladka ze mozna je od razu malowac? czytalem ze zacierane mechanicznie - ostatnie zacieranie gabka na morko - daje taki efekt. czy ktos z 3miasta i okolic korzystal z uslug ekipy ktora tak wykonuje tynki i moze polecic? pzdr Witam, Ja mam tynki cementowo-wapienne i własnie wykonane tak jak piszesz, na kniec zacierane gabką na mokro. Jeśli postarasz się wszystko dobrze rozplanować to ewentualnych poprawek (bo nagle coś trzeba było w ścienie ukryć) da się zminimalizować maksymalnie. Oczywiście nie licz na super gładkie ściany. Jest taka jakby minimalna strukturka. U mnie wykonawcy od zabudowy w k-g śmieli się że niektórzy robią tynki gipsowe a później płaca im i to nie mało aby na ścianach podobne efekty uzyskać Ja mogę polecic p. Kręckiego. Super zgrana ekipa, każdy znał sowją rolę w zespole i widac było znajomość fachu. Jak sami mówili robią tak aby nie musieć wracać na jakieś poprawki, bo przecież lepiej zrobić szybko i iść na kolejną robotę zarabiać. Tel nie ma, ale tu na forum powienien gdzieś być. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amsz 04.07.2013 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Witam,Czy doradził by mi ktoś jaką kostkę wybrać, którego producenta?Zastanawiam się nad Semmelrock lub KOST-BET z Mieszewka.Jakie macie doświadczenie z tymi kostkami, z ich trwałością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts