wierus 11.07.2013 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Witam,Poszukuje ekipy, ktora polozy kafelki. Takiej, ktora zrobi to dobrze i w terminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karcz3 15.07.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Skąd kuujecie sprawdzony ekogroszek w okol trojmiasto moze ktos z tej reklamy kupował, http://tablica.pl/oferta/ekogroszek-luzem-i-workowany-IDKsqX.html#543ad487b9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia i Sew 21.07.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Witam szukam szamba gdzies z okolic trojmiasta w miare przystepnej cenie niestety nie moge znalesc zadnych opini na temat jakiego kolwiek szamba a chcial bym kupic dobre aby posluzylo na lata wszystkim ktorzy sie zainteresuja z gory dziekuje za uwage pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 06.08.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 dzień dobry.Mam pytanie i będę wdzięczna jak ktoś mi coś podpowie.Wybieram się z mężem do Gdańska na dosłownie 2 dni.Od 06 września do 8 września.Może ktoś nam podpowie gdzie warto się zatrzymać.To taka podróż na chwilkę,i chcielibyśmy w jakimś fajnym miejscu spędzić te dwie noce za przystępną cenę. Wiadomość na skrzynkę proszę z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwek-t 13.08.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 proszę o polecenie wykonawcy dachu płaskiego w gdyni 145 m2 attyka 75 mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
symbor 13.08.2013 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Pilnie poszukuję ekipy od elewacji zewnętrznej i podbitki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrad 15.08.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Witam Jeżeli macie do sprzedania materiały pozostałe po budowie to zapraszam do internetowego komisu materiałów budowlanych: http://pobudowlane.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manolis 16.08.2013 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Sprzedam pozostałości po budowie:- dachówki Bogen Innovo 12 Tytan szlachetny. Około 100 sztuk (1 paleta). Cena 3,95 PLN/1szt,- Porotherm 25 P+W Wienerberger - ok 150 pustaków - 3,65 PLN/sztOdbiór z Bojana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 20.08.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Witam. Szukam dobrego stolarza do zrobienia schodów.Macie jakieś namiary na sprawdzonych fachowców? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evie_ei 24.08.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Pilnie poszukuję ekipy od elewacji zewnętrznej i podbitki. U nas niedługo kończą podbitkę i zaczną elewację / po sąsiedzku, za jeziorem/. Podbitka zrobiona dokładnie, o elewacji wypowiem się jak zrobią, ale wygląda na to, że to solidna firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
symbor 26.08.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 U nas niedługo kończą podbitkę i zaczną elewację / po sąsiedzku, za jeziorem/. Podbitka zrobiona dokładnie, o elewacji wypowiem się jak zrobią, ale wygląda na to, że to solidna firma. A może jakieś namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lesiak1719509854 26.08.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Przepraszam , że może wchodzę w temat ale szukamy z żoną fajnej działki budowlanej na Kaszubach - na ktoś może namiary ? . Szczególnie chodzi nam o okolice jezior położonych blisko trójmiasta takich jak Wytczok czy Otalżyno Jeśli ktoś ma namiary na jakąś fajną działeczkę to proszę o info na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evie_ei 27.08.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 A może jakieś namiary? Proszę bardzo: p. Marek 880637001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Di.Di 29.08.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Sprzedam styropian EPS200-036 Podłoga Parking Genderka Zostało mi 3,25m3 twardego styropianu, idealnego pod posadzki garażu czy domu. My go kładliśmy pod posadzki betonowe. Dokładne ilości:8 paczek 10cm (0,3m3 czyli 3m2 w paczce) - łącznie 2,4m3 czyli 24m23 paczki (bez dwóch płyt) 5cm (0,3m3 czyli 6m2 w paczce)- łącznie 0,85m3 czyli 17m2 licząc bez dwóch płyt Płyty zostały z za dużego zamówienia, cena 280PLN za m3 (do negocjacji). Odbiór osobisty w Gdyni Wiczlino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
house1 11.09.2013 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Witam Poszukuję namiar na składy budowlane w trójmieście i okolicach, może ktoś z was podpowie mi gdzie można w rozsądnych cenach zakupić materiały budowlane. I poszukuje dobrej sprawdzonej koparki z okolic Chwaszczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laluna19 13.09.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Witam wszystkich, jestem nowa na forum Dom wybudowany parę lat temu i teraz niestety nadszedł czas na remont Chciałabym się dowiedzieć czy ktoś z okolic Kosakowa(Gdynia/Rumia/Reda) może polecić solidnego stolarza do wykonania zabudowy kuchennej na wymiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
L_Zappa 20.09.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Przepraszam , że może wchodzę w temat ale szukamy z żoną fajnej działki budowlanej na Kaszubach - na ktoś może namiary ? . Szczególnie chodzi nam o okolice jezior położonych blisko trójmiasta takich jak Wytczok czy Otalżyno Jeśli ktoś ma namiary na jakąś fajną działeczkę to proszę o info na pw A może coś w pobliżu jeziora Łapalickiego? Więcej infomacji moge podesłać na prv. Pozdrawiam J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
balbinaxxx6 26.09.2013 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 witam wszystkich nie w każdym temacie pomogę , ale jeśli chodzi o pokrycia dachowe , tynki i chemię budowlaną oraz okna pcv , na podstawie wieloletnich doświadczeń mogę cos doradzić balbina to imie mojej suni owczarka niemieckiego , która ostatnio niestety ode mnie odeszła do krainy wiecznych łowów jestem inżynierem budownictwa i pracuje od wielu juz lat w wykonawstwie i sprzedaży w tejże branży, więc jak sa pytania , a będe potrafił odpowiedzieć , chętnie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
symbor 27.09.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Szukam kogoś do ocieplenia i zabudowy poddasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luvvka 13.10.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Witam, Czy doradził by mi ktoś jaką kostkę wybrać, którego producenta? Zastanawiam się nad Semmelrock lub KOST-BET z Mieszewka. Jakie macie doświadczenie z tymi kostkami, z ich trwałością? Mam kostkę firmy KOST BETz Miszewka, jasnoszarą i grafitową, niestety każda kostka ma żółtą plamę na środku,zwłaszcza widocznapo deszczu...producent twierdzi, że to wykwit, żałuję, że nie wzięłam z semmelrocka, zaoszczędziłam, ale kostka jest okropna...a producent się wypiera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts