Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa trójmiasto i okolice

Recommended Posts

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...

Witam wszystkich serdecznie

Chcemy z mężem zlecić wylanie tarasu i zrobienie płotu częściowo murowanego. Już dwie firmy były u nasz pomiarami i zwodzą nas z kosztorysem. Nie mam czasu, czekać kolejny rok, aż oni się zdecydują i powiedzą, że tego nie zrobią. Stąd moja prośba do was. Czy może mi ktoś z was polecić uczciwą firmę z okolic Gdyni, która mogłaby się tym zająć. Z góry dziękuję za odpowiedź.

Pozdrawiam

• 2 weeks później...
Witam

Poszukuję b.dobrej ekipy brukarzy z doświadczeniem przy układaniu kostki granitowej.Inwestycja(ok.300m2) w Bolszewie k/Wejherowa.Z góry serdecznie dziękuję.

Pozdrawiam Gorąco.

Spec-Bruk Zdzisław Jereczek 606351348

Bardzo uczciwy facet i ma naprawdę dobrą ekipę brukarzy + swoją koparkę oraz własną wywrotkę.

Jeśli ktoś będzie potrzebował elektryka takiego po którym żaden tynkarz nie będzie narzekał to chętnie podam namiary :)

Spec-Bruk Zdzisław Jereczek 606351348

Bardzo uczciwy facet i ma naprawdę dobrą ekipę brukarzy + swoją koparkę oraz własną wywrotkę.

Jeśli ktoś będzie potrzebował elektryka takiego po którym żaden tynkarz nie będzie narzekał to chętnie podam namiary :)

Dziękuję bardzo za namiary na brukarza.

Pozdrawiam serdecznie.

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Witam wszystkich.

U nas też się w końcu zaczęło. Budujemy już około miesiąca - jest stan zerowy z chudziakiem. Na dniach ruszy dalszy etap. O ekipie nie piszę - budują na razie średnio - a może ja jestem zbyt wymagający. Są małe błędy ale ogólnie w porządku. Mają wybudować stan surowy z więźbą. Na lipiec planujemy pokrycie dachem. Może się uda. Tak przy okazji - czy ktoś miał styczność z firmą FHU Element od pokryć? A może WOD-BUD od instalacji? Progress Electric jest może komuś znany? Wszystko na to wskazuje że z tymi firmami będziemy współpracować.

Pozdrawiam.

Witam wszystkich.

U nas też się w końcu zaczęło. Budujemy już około miesiąca - jest stan zerowy z chudziakiem. Na dniach ruszy dalszy etap. O ekipie nie piszę - budują na razie średnio - a może ja jestem zbyt wymagający. Są małe błędy ale ogólnie w porządku. Mają wybudować stan surowy z więźbą. Na lipiec planujemy pokrycie dachem. Może się uda. Tak przy okazji - czy ktoś miał styczność z firmą FHU Element od pokryć? A może WOD-BUD od instalacji? Progress Electric jest może komuś znany? Wszystko na to wskazuje że z tymi firmami będziemy współpracować.

Pozdrawiam.

Mieszkamy w naszym domu od stycznia 2014 roku. Instalację wod-can, gazową, CO w tym ogrzewanie podłogowe wykonała firma WOD-BUD. Jesteśmy bardzo zadowoleni. wszystko odbyło się sprawnie i szybko. wszystko działa jak należy. Instalację elektryczną i alarmową wykonała firma Progress Electric. Przewody zostały położone pod laser, fajne rozwiązania. ekipa rzetelna z masą pomysłów. Naprawdę możemy polecić obie ekipy z czystym sumieniem.

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...