marsik32 26.02.2015 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Witam. Szukam sprawdzonej i kreatywnej firmy ogrodniczej która potrafi się zając z pasja ogrodem. Mam zrobioną architekturę ogrodową, praktycznie żadnych nasadzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coci 01.03.2015 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Witam Poszukuję b.dobrej ekipy brukarzy z doświadczeniem przy układaniu kostki granitowej.Inwestycja(ok.300m2) w Bolszewie k/Wejherowa.Z góry serdecznie dziękuję. Pozdrawiam Gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sezrg 05.03.2015 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Prośba o polecenie sprzwdzone ekipy do przyłączy gazowego, wodnego, kanalizacyjnego, instlalacji odprowadzenie wody opadowej i drenażu fundamentów. Oddam także ziemię z wykopu w Gdańsku. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wanna w wannie 24.03.2015 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Macie problem z waszymi starymi wannami żeliwnymi , metalowymi Zapraszamy Nowa wanna w starej wannie w 2 h - 5 lat gwarancji Szczegóły na http://www.wannawwannie.pl tel 513593593 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doranna 25.03.2015 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Witam wszystkich serdecznie Chcemy z mężem zlecić wylanie tarasu i zrobienie płotu częściowo murowanego. Już dwie firmy były u nasz pomiarami i zwodzą nas z kosztorysem. Nie mam czasu, czekać kolejny rok, aż oni się zdecydują i powiedzą, że tego nie zrobią. Stąd moja prośba do was. Czy może mi ktoś z was polecić uczciwą firmę z okolic Gdyni, która mogłaby się tym zająć. Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doranna 25.03.2015 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radosław Krasowski 04.04.2015 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Witam Poszukuję b.dobrej ekipy brukarzy z doświadczeniem przy układaniu kostki granitowej.Inwestycja(ok.300m2) w Bolszewie k/Wejherowa.Z góry serdecznie dziękuję. Pozdrawiam Gorąco. Spec-Bruk Zdzisław Jereczek 606351348 Bardzo uczciwy facet i ma naprawdę dobrą ekipę brukarzy + swoją koparkę oraz własną wywrotkę. Jeśli ktoś będzie potrzebował elektryka takiego po którym żaden tynkarz nie będzie narzekał to chętnie podam namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coci 07.04.2015 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Spec-Bruk Zdzisław Jereczek 606351348 Bardzo uczciwy facet i ma naprawdę dobrą ekipę brukarzy + swoją koparkę oraz własną wywrotkę. Jeśli ktoś będzie potrzebował elektryka takiego po którym żaden tynkarz nie będzie narzekał to chętnie podam namiary Dziękuję bardzo za namiary na brukarza. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kartomjac 26.04.2015 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Witam, ładne deski do szalunków , palety - w dobre ręce. Wiczlino 501168948 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 10.05.2015 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 WitamPoszukuję ekipy do wymiany dachu, wzmocnienia ściany szczytowej w budynku z 1925 r.Możecie polecić kogoś solidnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakubL 12.05.2015 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Witam, Poszukuje ekipy wykonczeniowej w tym hydraulika i elektryka. Budowa w Borkowie Lostowickim. Jakies propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SkalistyBrzeg 25.05.2015 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Witam wszystkich. U nas też się w końcu zaczęło. Budujemy już około miesiąca - jest stan zerowy z chudziakiem. Na dniach ruszy dalszy etap. O ekipie nie piszę - budują na razie średnio - a może ja jestem zbyt wymagający. Są małe błędy ale ogólnie w porządku. Mają wybudować stan surowy z więźbą. Na lipiec planujemy pokrycie dachem. Może się uda. Tak przy okazji - czy ktoś miał styczność z firmą FHU Element od pokryć? A może WOD-BUD od instalacji? Progress Electric jest może komuś znany? Wszystko na to wskazuje że z tymi firmami będziemy współpracować. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
symbor 26.05.2015 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Witam wszystkich. U nas też się w końcu zaczęło. Budujemy już około miesiąca - jest stan zerowy z chudziakiem. Na dniach ruszy dalszy etap. O ekipie nie piszę - budują na razie średnio - a może ja jestem zbyt wymagający. Są małe błędy ale ogólnie w porządku. Mają wybudować stan surowy z więźbą. Na lipiec planujemy pokrycie dachem. Może się uda. Tak przy okazji - czy ktoś miał styczność z firmą FHU Element od pokryć? A może WOD-BUD od instalacji? Progress Electric jest może komuś znany? Wszystko na to wskazuje że z tymi firmami będziemy współpracować. Pozdrawiam. Mieszkamy w naszym domu od stycznia 2014 roku. Instalację wod-can, gazową, CO w tym ogrzewanie podłogowe wykonała firma WOD-BUD. Jesteśmy bardzo zadowoleni. wszystko odbyło się sprawnie i szybko. wszystko działa jak należy. Instalację elektryczną i alarmową wykonała firma Progress Electric. Przewody zostały położone pod laser, fajne rozwiązania. ekipa rzetelna z masą pomysłów. Naprawdę możemy polecić obie ekipy z czystym sumieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SkalistyBrzeg 27.05.2015 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 Witam. Symbor, dzięki za info. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmm4 08.06.2015 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Czy ktoś współpracował z firmą EKODOM z Wejherowa, firma P. Andrzej Adamiak.Za wszelkie info (pozytywne jak i negatywne) będę wdzięczny, gdyż szukam ekipy do SSOPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakubL 10.06.2015 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Witam, A może ktoś poleci sprawdzonego stolarza? Do zrobienia dwie szafy - zabudowy wnęk, kilka półek itp. Prosze o info,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manolis 21.06.2015 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Witam, A może ktoś poleci sprawdzonego stolarza? Do zrobienia dwie szafy - zabudowy wnęk, kilka półek itp. Prosze o info, pozdrawiam Oczk z Rumi, tel znajdziesz w internecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szabell 26.06.2015 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Witam, ostatnio odbywały się w okolicach targi rolne, był ktoś? Potrzebuję uzyskać kilka informacji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zdzislawkorotko 26.06.2015 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Również z chęcią pomogę! Mam wieloletnie doświadczenie w pracy http://tynki-maszynowe-gdansk.eu/ Polecam się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reinkarnacja02 02.07.2015 01:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Witam, ostatnio odbywały się w okolicach targi rolne, był ktoś? Potrzebuję uzyskać kilka informacji.. jaka okolica bo ja byłem w Starym Polu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts