sailor_ro 15.10.2016 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2016 Witam, czy zetknął się ktoś z Państwa z następującymi wykonawcami:Aleksander Gruba - SianowoDariusz Komkowski-Brodnica/KartuzyZaborowski Stężycaew. może polecić inne ekipy do stanów surowych.Może być na PW.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarKam 26.10.2016 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2016 Witam, czy zetknął się ktoś z Państwa z następującymi wykonawcami: Aleksander Gruba - Sianowo Dariusz Komkowski-Brodnica/Kartuzy Zaborowski Stężyca ew. może polecić inne ekipy do stanów surowych. Może być na PW. pozdrawiam Witam. Mogę polecić z czystym sumieniem Pana Adama okolice Sulęczyna tel.880048337.Bardzo dobry fachowiec, uczciwy ,zna sie na fachu i cenowo nie jest żle.Super wspołpraca. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur_3Miasto 01.11.2016 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2016 Witam, ew. może polecić inne ekipy do stanów surowych. pozdrawiam Nam budowal DOM BUD - Jacek Szymichowski i jestesmy bardzo zadowoleni z calosci wspolpracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur_3Miasto 01.11.2016 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2016 Rozglądam się za wykonawcą do rekuperacji - ma ktoś sprawdzone namiary w miarę rozsądnej cenie ? Z czystym sumieniem moge polecic p. Rafala Bisewskiego - 501 034 874 - jedna z niewielu ekip ktorej moge dac 10/10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur_3Miasto 03.11.2016 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Poleci ktos firme lub stolarza do wykonania zabudowy kuchni i garderoby? A moze ktos chce ponarzekac na swojego wykonawce? "Wykonczeniowka" przed nami wiec z checia poznam opinie i doswiadczenia innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 11.12.2016 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Poszukuje ziemi do podwyższenia poziomu działki Poszukuje rownież dobrej firmy zajmującej sie kuchniami I kogoś do zabudowy kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 21.12.2016 01:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2016 Witam ponownie. Pytanko znów mam : czy możecie polecić jakąś firmę od mebli na wymiar ? Przedpokój, kuchnie, szafki - w miarę w rozsądnych cenach.... Pierwsza wycena mnie.... dobiła, hahaha ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szach11 10.03.2017 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Witam Wszystkich!Szukam kogoś sprawdzonego do wykonania tarasu. Ktoś coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
s2weczka 23.03.2017 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Witajcie, szukam wykonawcy do rekuperacji, dom budowany w Redzie, możecie kogoś polecić. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 20.04.2017 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Witam, pytanie do Was mam, bloczki fundamentowe skąd polecacie? Oltrans, Połomski, Transmat, czy może macie gdzieś inne miejsca?Beton, budowa Kosakowo, Oltrans, Tomi?No i jeszcze takie pytanie współpracował ktoś ze składem Bau-Team Miszewko(to chyba dawny Artmar), Elwart Strzepcz?Za wszystkie wskazówki będę niezwykle zobowiązany.A i jeszcze jedno może ktoś "koparkowego" z okolic Kosakowa poleci? pozdrawiamM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 12.06.2017 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 Drodzy forumowicze, kto poleci geodetę z Trójmiasta(okolic), dom w Kosakowie, który przyjeżdza na budowę z palikami, deskami i tym wszystkim co jest mu potrzebne do wytyczenia budynku.z góry dziękiM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DUSIASU 16.07.2017 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 Witam wszystkich na forum. Proszę o wszelkie informacje i/lub kontakt od osób, które padły ofiarą nieuczciwości p. Arkadiusza Rutkowskiego reprezentującego firmę EKODOM DOMY DREWNIANE! Czuję, że padłam ofiarą mojej łatwowierności. Chciałabym się zapytać np. kto to jest Robert Rutkowski, bo ja mam kontakt z Arkadiuszem (kim on jest w tej firmie- jakim prawem ją reprezentuje) a w CIDG wpisany jest Robert? No i jak sobie z tym panem poradzić, bo zaczął się czarny scenariusz - telefon milczy, termin dawno przeleciał itd. Będę bardzo wdzięczna za kontakt i ew. pomoc w rozwiązaniu tej zagadki. Może ktoś z Was lub z waszych znajomych, którzy mieliby jakiekolwiek informacje na temat tych panów, zechcieliby się ze mną podzielić swoją wiedzą - będę bardzo wdzięczna.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 22.08.2017 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2017 Witam, czy miał ktoś z Was jakieś doświadczenia z tartakiem Tar-Trans Adam Bojanowski z Gowidlina?jakieś opinie.Ew. może ktoś podrzuci jakieś aktualne info o sprawdzonym i konkurencyjnym cenowo tartaku.pozdrM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacadu 08.11.2017 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Witam wszystkich forumowiczówposzukuje solidnych fachowców, którzy podejmą się zrobienia ogrodzenia wokół mojej działki-okolice Gdyni. Bardzo proszę o jakieś namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej W 29.04.2018 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2018 Szanowni Forumowicze, Zaczynam budowe w Warznie (gmina Szemud) malego domu - przerobiony Royan III. Czy mozecie mi polecic:1) hurtownie materialow budowlanych (SILKA) 2) skad kupujecie beton?Prosze o informacjepozdrowieniaAndrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej W 29.04.2018 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2018 Witam, czy miał ktoś z Was jakieś doświadczenia z tartakiem Tar-Trans Adam Bojanowski z Gowidlina?jakieś opinie. Ew. może ktoś podrzuci jakieś aktualne info o sprawdzonym i konkurencyjnym cenowo tartaku. pozdr M. M. Sprobuj B-Complex z Gdanska. Nie sa tani ale maja bardzo dobrej jakosci drewno - wysusza i zaimpregnuja. Teraz moge to polecac z czystym sumieniem - po wybudowaniu 10 lat temu domku rekreacyjnego - konstrukcja bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 03.06.2018 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2018 Dzięki Andrzej, chociaż to już temat zeszłoroczny, więc więźba dawno zrobiona:)Na chwilę obecną szukam dekarza, umówiony od listopada wystawił mnie do wiatru, może ktoś wie o jakimś dobrym fachowcu, któremu coś się obsunęło i może wejść z biegu ... please... A jeśli chodzi o Twoje pytania Andrzeju, to nie wiem czy za późno,ale beton ja brałem z Oltransu, kolega teraz bierze od Mackiewicza, a sąsiad, który buduje obok mnie brał z Eurobudu(najniższa cena podobno).Silka, jeśli jeszcze jesteś przed zakupem odezwij sie na priv, to może coś pomogę, a sprawdzić możesz BAT,ELGROM,MATBUD Gdynia,Prestol,Budmax Przodkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivo 22.09.2018 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2018 Cześć.Gdzie najlepiej kupić deski na deskowanie dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 30.09.2018 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2018 Podrzuci ktoś namiary na sprawdzone ekipy od pianu Pur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tadzik07 03.10.2018 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2018 Witam Forumowiczów,poszukuję dobrego fachowca do serwisu kotła gazowego Vaillant (Trójmiasto lub okolice). Może ktoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts