Bolek 13.10.2003 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Czesc wszystkim, - dwa dni mnie nie bylo, a tu tyle postow... Skoro nie moge chwilowo domu budowac, to moze sie mapka zajme . Wykonanie wersji z klikaniem na nicka, aby pojawialo sie zdjecie domku danej osoby jest jak najbardziej mozliwe. Mozna to zrobic na co najmniej dwa sposoby: 1) po kliknieciu na nick otwiera sie wasza prywatna strona 2) lub otwiera sie mala podstrona na moim serwerze ze zdjeciem i krotkim opisem (zakladajac, ze to przeslecie do mnie lub do kodiego) Werjsa oczywiscie jak najbardziej moze byc w kolorze. B-W bylo ze wzgledu na rozmiar pliku i troske o modemowych forumowiczow. Sugeruje wiec przesylac do mnie lub do kodiego nastepujace dane: - nick pod jakim istniejecie na Forum - lokalizacje waszego domu jesli nie ma go jeszcze na mapie - link do waszej strony (o ile jest) - zjdecie lub zdjecia waszego domu (sugeruje nie wieksze niz 50kb kazde i nie wiecej niz 2-3 zjdecia) - krotki opis Was lub/i domu ktory budujecie (kreatywny i zabawny przypominam adres: http://www.zhr.pl/bolek/murator (moze kiedys bedziemy mieli ladniejszy - np http://www.mapkaforum.tk albo http://www.pomorze.tk Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 14.10.2003 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2003 Docent - foto jest na serwerze, tak więc widać je. Pogoda paskudna dzisiaj. Robisz coś. Masz ekpię do ścianek.? Bob - jak zkompletuję materiał to wyślę do Ciebie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 14.10.2003 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2003 Witam Docent - spoko, będe wpadał w miare możliwości. W końcu za daleko do siebie nie mamy . Przycisk IMG - na ekranie, na którym wypisujesz wiadomość/post jest taki przycisk. Popatrz uważnie, napewno znajdziesz. Żeby wstawić zdjęcie, musisz go wcisnąć przed i po adresie interentowym zdjęcia. Bolek - sklece pare zdań (z jajem), zmniejsze rozmiar zdjęć i wysyłam. Wszyscy - JAK SIĘ ZMNIEJSZA ROZMIAR ZDJĘĆ? Czy da rade to zrobić w ACDC lub Imaging pod Windows? Nie mam innych programów graficznych ani przeglądarek. Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 14.10.2003 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2003 Benicio - podeślij mi fotki to zmniejsze rozmiary. Mam troche programów graficznych, bo lubię ten sport. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 14.10.2003 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2003 Docent - namiary na ekipę Jerzy KozerskiDom 6769102 Praca 6783508 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 14.10.2003 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2003 Sebo co u Ciebie. Jak Fabian, podbitka. Palicie w kominku?Jak dom teściów. Już mieszkają. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 14.10.2003 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2003 Super, że wypali sprawa zdjęć, jak tylko je do końca obrobię to prześlę do Ciebie Kodi. Gorzej z opisem, ale tża coś wymysleć. Pozdrawiam forumpowiczów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 14.10.2003 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2003 Czesc budowlańcyWlasnie mam urlop i pilnuje jak postepują prace budowlane. Ekipa p. Dejka naprawdę robi wrażenie. Krokwie o przekroju 18x24 i długości 10m wciągali na dach jaby to były stemple. W przyszłym tygodniu planują kłaść dachówkę. Niestety moi murarze schodzą na psy. Wychodzą na jaw niedoróbki kiedy musiałem do pozna siedziec w pracy i nie moglem ich dopilnowac.Co do komina to jednak ze wzgledu na wysokosc dalem sie namowic inspektorowi na dodatkowe obmurowanie pelną cegłą. Bedzie szerzej ale tez bezpieczniej.No teraz czas leciec do domku, moze jutro sie troche uspokoi i nie bedzie juz tak padac.Pozdrawiam i zycze spokojnej pracy na budowachAdamski PS. Dzieki wielkie za umieszczenie mnie na mapce, postaram sie po powrocie do pracy poskanowac zdjecia i podrzucic jakies. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Docent - Gdańsk 14.10.2003 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2003 Seba - dziękuję za namiary, gdyż do tej pory nie znalazłem solidnego wykonawcy. Kodi - prace przerwane z powodu aury - wczoraj próbowałem coś robić, ale niestety deszcz wszystko skomplikował - położyłem izolację tylko na dwóch ścianach i czekam na poprawę pogody. W środę odbieram ( przyszłą) pozwolenie. Ekipy na razie nie mam może wypali coś z p. Kozerskim. Benicio - trzymam za słowo - jeśli będzie coś do fotografowania - patrz gdy mury, bedą się piąć do góry Eska-j - dzięki za słowa uznania - potrzebuję tego właśnie , gdy jest taka pogoda na dworze. A Ty na jaki etapie jesteś teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Docent - Gdańsk 14.10.2003 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2003 http://foto.onet.pl/mojalbum/mojalbum.html?id=11640&r=1%5Bimg%5D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Docent - Gdańsk 14.10.2003 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2003 Robię tak jak wszyscy piszą, a obrazka jak nie ma tak nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zachar 15.10.2003 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Witam serdecznie! Już na początku - Seba skąd wynalazłeś taką firmę od drzwi? Rewelacja - na telefon , z transportem z upustem i jeszcze termin 3 dni zamiast 6 tygodni !! Jestem bardzo zadowolony i wszystkim polecam. Po za tym jestem chory i wszystkie prace są opóźnione - plan był ambitny normalnie już powinienem być po maowaniu i obsadzeniu drzwi a tak .. nic nie robię tylko czekam na poprawę samopoczucia. Może macie jakiś dobrych malarzy? Zanim wyzdrowieje pomalowali by ... No i mam gaz - wodę już można zagotować OK znikam - jeszcze tylko - mapka super w wolnej chwili podeślę zdjęcia, witam nowych i świeżo ujawnionych forumowiczów. Gratuluje przeprowadzek. Podobno w jakimś czasopiśmie jest kupon rabatowy na panele korkowe 15% - poszukuję - może ktoś podpowie w jakim? I jaki numer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 15.10.2003 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Hej Aktualnie robię w dwóch domach. U siebie kończę podbitkę a u teściów instalację. Moja budowa trwa już ponad rok a ja wciąż po pracy zaczynam nową pracę na rusztowaniach lub drabinach Już palimy w kominku i musieliśmy kupić wentylator bo całe ciepło uciekało na antresolę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 15.10.2003 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Witam wszystkich Docent - pamiętasz naszą dyspute przy kotle gazowym? Miałeś racje co do zasilania c.o. Zwracam honor. U mnie zaawansowanie kafli i paneli to 80%, kuchna zamówiona, kotłownia prawie zainstalowana, potem tylko końcowe malowanko, drzwi wewnętrzne, grzejniki, podjazd do garażu i ... Nie będę zapeszać. Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 15.10.2003 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Sebo - no to widzę, że się nie nudzisz. Ja w tym roku zajmuję się jeszcze tylko pierdołami, w stylu wykończenie schodów, jakieś listwy itp. W przyszłym roku podbitka i takie tam. Dasz mi namiary na ta podbitkę. I co teście wprowadzają się w tym roku.?Ale luksus z rondem. Benicio - a jaki masz kocioł. Tak czysto z ciekawości. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 15.10.2003 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Jaki luksus Zmienili drogę pierszeństwa na obieździe i teraz nie mogę dojechać do tego ronda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 15.10.2003 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Hej Kodi, mam kocioł kondensacyjny De Dietricha z zasobnikiem 150 litrów. I znowu zdjęcie, to mój kominek (Kodi znowu powie, że krzywo ): http://foto.onet.pl/upload/39/77/_164474_n.jpg a tu zaczątek łazienki: http://foto.onet.pl/upload/0/31/_164477_n.jpg Pozdrowienia B. PS. Kodi, Sebo - kiedy będzie koniec remontu ronda w Chwaszczynie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgor 15.10.2003 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Docent widzę, że Saba podał Ci namiar na ekipę która u mnie dom buduje. Będziesz musiał jeszcze miesiąc na nich poczekać. Ale z chłopakami można się sensownie dogadać.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 15.10.2003 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Benicio - bardzo ładny kominek, a i łazienka przybiera gustowne kształty. W radiu mówili. iż rondo zakończą robić w tym tygodniu! pozdr...groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgor 15.10.2003 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Miła - doczytałem że okna u Bertranda robiłaś. Daj mi więcej szczegółow. U którego Bertanda wykonałaś okna? Jakie okna? Ile itp. Ile rabatu od cen fabrycznych? No i oczywiście czy jesteś zadowolona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts