Allanah 26.10.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Witam prosze forumowicze podajcie namiary na hurtownie instalacyjo hydrauliczną, potrzebuje zrobic zakupy na instalacje domu jednorodzinnego. pozdrawiam Jarek Ja polecam Femax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evie_ei 26.10.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Witam prosze forumowicze podajcie namiary na hurtownie instalacyjo hydrauliczną, potrzebuje zrobic zakupy na instalacje domu jednorodzinnego. pozdrawiam Jarek Ja polecam Femax Ja polecam Wamar, Gdynia, ul. Morska/w kier. Rumii/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pidi78 27.10.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 ma ktoś może wiedzę gdzie można kupić żwir płukany o grubej frakcji (od 30 mm w górę) na żwirowy wymiennik ciepła? będę wdzięczny za pomoc Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlafŁukasz 27.10.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Witam, czy ktoś może polecić gdzie mógłbym zakupić narozniki zewnetrzne (kąt 90', dl. 2.4m) z modrzewia (jak sie nie da to w ostatecznosci z innego gatunku drzewa...). Potrzeba mi takie cosik na estetyczne wykonczenie naroznikow elewacji z paneli drewnianych. Dodatkowo jeszcze cwiercwalek... tez z modrzewia . Panele Moco zakupilem w Koleczkowie, ale takich naroznikow nie mozna tam dostac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konwalia_majowa 29.10.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Witam, Poszukuję kontaktu z osobami, które czują się oszukane przez firmę EUROPROFIL oddział w Kąpinie (prowadzoną przez PIOTRA GRABOWSKIEGO). Podpisałam umowę na znaczną kwotę, z której Pan Grabowski nie wywiązał się. Niczego nie wykonał, nie zwrócił również pieniędzy, które wpłaciliśmy w formie zaliczki na wykonanie zlecenia.Ponieważ znalazłam informację w Internecie, iż jest więcej osób pokrzywdzonych przez Europrofil, chciałabym nawiązać kontakt aby porozumieć się w tej sprawie, porównać doświadczenia. Oddział firmy był kilkukrotnie przenoszony. Firma mieściła się wcześniej w Gdyni, Wejherowie oraz Redzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkel28 30.10.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 potrzebuje namiar na firme ktora sprzedaje ekogroszek - dobry jakosciowo w niezlej cenie (bo dobrej ceny na tego typu paliwo nie ma !!). podajcie miejsca skad kupujecie eko-groszek i w jakiej cenie (jak z jakoscia i spalaniem wegla w piecu). czy naprawde nikt z Was nie kupuje ekogroszku ?? Moze ktoś bedzie w stanie podać gdzie kupuje to paliwo i za ile, gdzie nie warto ze wzgledu na slaba jakosc węgla. Podzielcie sie swoją wiedzą w tym temacie. W końcu niebawem przyjda przymrozki i trzeba bedzie kupić wieksze zapasy wegla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JACUŚ1719504074 30.10.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Slyszalem ze w Redzie przy trasie na gdynie maja dobry groszek (workowany) cena 800 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bookman 30.10.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Mam do sprzedania ok. 250 szt stempli budowlanych. Wysokość 3 - 3,1 m. Kupione z tartaku jakiś miesiąc temu. Wykorzystywane tylko na mojej budowie. Odbiór własny. Budowa w Mostach koło Gdyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malgorzatka 01.11.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Witam, Poszukuję usilnie "Pana Koparkowego" z okolic Żukowa, jeżeli możecie kogos polecić to bardzo proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mt_d 04.11.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Witam wszystkich, chciałam się dowiedzieć czy jest ktoś z kolegów/koleżanek kto buduje swoje 4 kąty z projektu Archona DOM W WERBENACH ? i poszukuję również kogoś z 3miasta lub okolic kto ma połozoną dachówkrę RUPP CERAMIKI rubin 13v czarny brylant.....będę wdzięczna za odp.,pozdrawiam:)czna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zniek 04.11.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Witam Szukam firmy budowlanej nie drogiej i w miarę solidnej do postawienia domu jednorodzinnego stan surowy otwarty w Przodkowie jak pogoda pozwoli to w tym roku a jeżeli nie to na wiosnę 2010r. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia i marcin 05.11.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Witam Wszystkich Mam dwa pytanka- ile teraz może kosztować robocizna za zrobienie poddasza (ocieplenie, płyty g-k oraz folia)?- oraz iile za ocieplenie zewnetrzne styropianem 15 cm, siatka klej oraz tynk. Proszę o ewentualne namiary na wykonawców. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sammael 05.11.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Witam wszystkich Szukam godnego zaufania kierownika budowy. Budujemy dom z bala 190m2, w Zbychowie. Proszę o namiary. [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
team leader 06.11.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Witam Wszystkich Mam dwa pytanka - ile teraz może kosztować robocizna za zrobienie poddasza (ocieplenie, płyty g-k oraz folia)? - oraz iile za ocieplenie zewnetrzne styropianem 15 cm, siatka klej oraz tynk. Proszę o ewentualne namiary na wykonawców. Pozdrawiam Cze, Moge odpowiedzec na pierwsze pytanie, bo wlasnie jestem na etapie konczenia tej pracy. Otoz udalo nam sie znalezc fachowcow za 25 PLN/m2. Srednia cena 1 m2 (robocizna plus material) to 60 PLN m2. U nas welna 15+5. Pierwsze wyceny robocizny nie byly optymistyczne (zaczynaly sie na pozimie 40 PLN/m2) ale jesli chwile poszukasz to mysle , ze spokojnie kogos tanszego znajdziesz Co do drugiego pytania to my ustalalismy cene za calosc, takze adekwatnie do projektu mozesz miec rozne wyceny Milego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
team leader 06.11.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Witam wszystkich Szukam godnego zaufania kierownika budowy. Budujemy dom z bala 190m2, w Zbychowie. Proszę o namiary. [/b] Czesc sasiedzie, My sie budujemy w Bieszkowicach. Moze nieco niekonstruktywny wpis ....pierszy kierownik nam niestety zmarl a druga pani kierowniczka jest tylko od podpisow . Milego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro31ie 06.11.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Witam wszystkich Szukam godnego zaufania kierownika budowy. Budujemy dom z bala 190m2, w Zbychowie. Proszę o namiary. [/b] poszlo na priv pozdrawiam daro31ie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziolek76 06.11.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Witam wszystkich, właśnie zaczynam budowanie i poszukuję namiarów na hurtownie materiałów lub ew poproszę o przykładowe dobre ceny żebym się gdzieś nie nabił: potrzebuję stal zbrojeniową fi 10, 12, 6 beton B20 bloczki betonowe deski szalunkowe Desek potrzebuję ok 3m3 może ktoś ma do odsprzedania używane? Budowa jest w Lniskach Pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 06.11.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Witam wszystkich Szukam godnego zaufania kierownika budowy. Budujemy dom z bala 190m2, w Zbychowie. Proszę o namiary. [/b] O kierbuda dla balowców niełatwo. Lepiej wziąć "zwykłego", a całości pilnować korzystając m.in. z FM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusia79221719505380 08.11.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Czy ktoś z was kopał studnie głębinową w Leśniewie koło Pucka.Słyszałam ,że są ale na dużej głębokości.Jeśli macie namiary na kogoś kto kopał w tych okolicach czy może ktoś z was tam kopał to proszę o informacje na ten temat.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GośkaR 09.11.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Witam, mam pytanie skąd kupowaliście okna? Czy możecie polecić jakieś? a i jeszcze drzwi zewnętrzne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts