sanowi_ 20.02.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 dzięki za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 21.02.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Dobry i tani kaflekarz mile widziany. Z okolic Wejherowa. Taki co położy też gres. Proszę o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ELKA08 21.02.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Dobry i tani kaflekarz mile widziany. Z okolic Wejherowa. Taki co położy też gres. Proszę o namiary. Musisz się zastanowić dobry czy tani bo nie da się tego połączyć . Zależy też jaki przedział cenowy masz na myśli pisząc tani . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ELKA08 21.02.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Oczywiście, że możesz a nawet musisz aby mniej płacić - trzeba się udać do zakładu energii i ładnie poprosić - nie robią problemów. Dziękuję za informacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 22.02.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Dobry i tani kaflekarz mile widziany. Z okolic Wejherowa. Taki co położy też gres. Proszę o namiary. Musisz się zastanowić dobry czy tani bo nie da się tego połączyć . Zależy też jaki przedział cenowy masz na myśli pisząc tani . Nie wiem jaki przedział mnie interesuje, bo nie znam cen. Mam do położenia kafle w 5,5 metrowej łazience i ew. 20m2 kuchnia/korytarz - podłoga i trochę w kuchni na ścianie. Jak będzie drogo to możliwe, że mąż położy na podłodze sam ale łazienkę chcemy zlecić fachowcom. Znajomi akurat robią remont łazienki 4,5 metrowej i za wszystko goście zażyczyli sobie 3.000 - nie wiem czy to dużo czy mało? A tak poza tym to myślę, że spokojnie można znaleźć taniego i dobrego fachowca w jednym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daszaA 22.02.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Potrzebuję namiary na sprawdzone biuro pośrednictwa nieruchomości z okolic Trójmiasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkanon 23.02.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 witam dopiero przygotowuję się do budowy i już trafiłem na minęmuszę wybudować 30m sieci wody i kanalizy i od tego przyłącze wod-kanczy może ktoś doradzić czy te stawki są sensownewoda sieć rura 90 140zł/mb, hydrant 2500zł., wcinka 1000zł. i przyłącze rura 40 110zł./mb, nawiertka 1200zł.kanaliza sieć 230zł./mbdodam że wcinka pod ulicą asfaltową a dalej droga gruntowa (ceny dostałem na twarz bez oglądania terenu) może ktoś polecić jakiegoś tańszego wykonawcę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro31ie 23.02.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Potrzebuję namiary na sprawdzone biuro pośrednictwa nieruchomości z okolic Trójmiasta witam poszło na priw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ELKA08 23.02.2010 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 witam dopiero przygotowuję się do budowy i już trafiłem na minę muszę wybudować 30m sieci wody i kanalizy i od tego przyłącze wod-kan czy może ktoś doradzić czy te stawki są sensowne woda sieć rura 90 140zł/mb, hydrant 2500zł., wcinka 1000zł. i przyłącze rura 40 110zł./mb, nawiertka 1200zł. kanaliza sieć 230zł./mb dodam że wcinka pod ulicą asfaltową a dalej droga gruntowa (ceny dostałem na twarz bez oglądania terenu) może ktoś polecić jakiegoś tańszego wykonawcę??? Proszę zadzwonić Franciszek Grablowski 603-642-014 u mnie robił przyłącze wody i jest też polecany na forum ale nie wiem czy przyjmie zlecenie w Gdańsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro31ie 23.02.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 witam dopiero przygotowuję się do budowy i już trafiłem na minę muszę wybudować 30m sieci wody i kanalizy i od tego przyłącze wod-kan czy może ktoś doradzić czy te stawki są sensowne woda sieć rura 90 140zł/mb, hydrant 2500zł., wcinka 1000zł. i przyłącze rura 40 110zł./mb, nawiertka 1200zł. kanaliza sieć 230zł./mb dodam że wcinka pod ulicą asfaltową a dalej droga gruntowa (ceny dostałem na twarz bez oglądania terenu) może ktoś polecić jakiegoś tańszego wykonawcę??? Proszę zadzwonić Franciszek Grablowski 603-642-014 u mnie robił przyłącze wody i jest też polecany na forum ale nie wiem czy przyjmie zlecenie w Gdańsku Witam W Gdańsku to trzeba miec wujka w saurze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peter.Gd 26.02.2010 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 WitamSzukam otoczaków do GWC żwirowego, frakcja 30-70mm. Czy jest ktos kto wykonywal juz taki GWC w okolicach Pucka/ Gdyni i orientuje sie gdzie można znaleźć żwir płukany w takim rozmiarze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
generali 26.02.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 witam Serdecznie!......tak się chamsko wtrące....Mam do Was pytanie (nie jest komercyjne): mam w okolicach wejherowa dwie działki małe na sprzedaż...w jakich mediach, gazetach, stronach lub lokalnych pośrednikach dać ogłoszenie waszym zdaniem żeby dotarło do dużej ilości osób???gdzie najczęściej szukacie ogłoszeń?mieszkam w bydgoszczy i nie mam rozeznania w waszych regionie....Pozdrowienia i z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 26.02.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 witam Serdecznie! ......tak się chamsko wtrące.... Mam do Was pytanie (nie jest komercyjne): mam w okolicach wejherowa dwie działki małe na sprzedaż...w jakich mediach, gazetach, stronach lub lokalnych pośrednikach dać ogłoszenie waszym zdaniem żeby dotarło do dużej ilości osób??? gdzie najczęściej szukacie ogłoszeń? mieszkam w bydgoszczy i nie mam rozeznania w waszych regionie.... Pozdrowienia i z góry dziękuję Zapytaj w Plus Nieruchomości u dziewczyn na Kościuszki. Duże firmy mają w d... małe działki (wiem, bo sprawdzałem), a małe walczą o każdy grosz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 27.02.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 A ja lubię metody najprostsze - w kioskach i lokalnych sklepach, na słupach ogłoszeniowych i przystankach, na portalach w dziale nieruchomości, w lokalnej gazecie - ale nie należy ograniczać się jedynie do lokalnej społeczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nika82 27.02.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Witam serdecznie wszystkich Trójmieskich Inwestorów, a szczególnie tych z Łostowic Jesteśmy na etapie podłączania mediów, więc jeszcze baaaaardzo dłuuuuuga droga przed nami. Wybraliśmy projekt domu pod Kataplą z archonu, ale niestety nie istnieje on w wersji garażu podwójnego, więc musimy go przerobić. Potrzebny jest więc architekt nie tylko do adaptacji. Chciałam Was bardzo poprosić o namiary na architektów, bo jakoś nie mamy szczęścia - już dwóch architektów na hasło przeróbki zareagowało jak diabeł na święconą wodę. I to wcale nie chcieli się dowiedzieć co miałoby być zmieniane Pozdrowienia. Magda. Cześć MAgdo. Jestem bardzo zadowolona z mojego architekta. Facet z doświadczeniem, nie zrażał się do naszych stu pomysłów do projektu. Usiadł, poprzerabiał, narysował- , mimo że jeszcze nic nie miał wpłącone. Ma pracownię w Żukowie- pan Stachurski 502 180 522. Jesteśmy akurat na etapie adaptacji projektu. Wydaje się być trochę "zakręcony" ale jak przygotował rysunki z przeróbkami to byliśmy z mężem w szoku. Polecam. Był z nami też przed adaptacją obejrzeć działkę. Załatwia nam też wszystkie dokumenty i wszystko aż do pozwolenia na budowę. Pozdrawiam, Nika82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
L_Zappa 02.03.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 witam dopiero przygotowuję się do budowy i już trafiłem na minę muszę wybudować 30m sieci wody i kanalizy i od tego przyłącze wod-kan czy może ktoś doradzić czy te stawki są sensowne woda sieć rura 90 140zł/mb, hydrant 2500zł., wcinka 1000zł. i przyłącze rura 40 110zł./mb, nawiertka 1200zł. kanaliza sieć 230zł./mb dodam że wcinka pod ulicą asfaltową a dalej droga gruntowa (ceny dostałem na twarz bez oglądania terenu) może ktoś polecić jakiegoś tańszego wykonawcę??? polecam http://www.zumi.pl/75443,ZU_Zygmunt_Poblocki,Sierakowice,firma.html Zap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
L_Zappa 02.03.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Witam Szukam otoczaków do GWC żwirowego, frakcja 30-70mm. Czy jest ktos kto wykonywal juz taki GWC w okolicach Pucka/ Gdyni i orientuje sie gdzie można znaleźć żwir płukany w takim rozmiarze? znam to http://www.kruszywapolskie.pl/kontakt.asp ale szukam taniej więc przyłączam się do pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 03.03.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Witam Szukam otoczaków do GWC żwirowego, frakcja 30-70mm. Czy jest ktos kto wykonywal juz taki GWC w okolicach Pucka/ Gdyni i orientuje sie gdzie można znaleźć żwir płukany w takim rozmiarze? znam to http://www.kruszywapolskie.pl/kontakt.asp ale szukam taniej więc przyłączam się do pytania Podjedź do Oltransu do Mrzezina - sami płuczą. A przynajmniej płukali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sewerynslowi 03.03.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Powoli mogę opisywać swoje doświadczenia z placu budowy choć jeszcze wiele przede mną najważniejsze jest to żeby się w lutym wprowadzić.Chcę się podzielić spostrzeżeniem jeżeli chodzi o ogrzewanie podłogowe przy piecu na drewno .My nie chcieliśmy zakładać kaloryferów w kuchni i salonie tylko samą podłogówkę dopiero nasz hydraulik nam uświadomił że podłogówka potrzebuje dwie godziny na to żeby zaczęła oddawać ciepło po całkowitym wygaśnięciu pieca .Czyli wracamy do domu z pracy palimy w piecu i czekamy jeszcze parę godzin żeby w salonie było ciepło i przyjemnie.Dlatego założyliśmy kaloryfer tam gdzie nam nie będzie przeszkadzał a dodatkowo jest podłogówka która faktycznie oddaje ciepło po paru godzinach teraz się mogę o tym przekonać . Woda musi pokona całą masę rur a posadzka się nagrzać a to niestety trwa. załóź bufor, będziesz rozpalała zimą raz na dobę, zagrzejesz wodę do temperatury 70 stopni i masz ciepłą podłogę przez całą dobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMASZQS 03.03.2010 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Dekarzy ktoś szuka w najbliższym czasie ? Jak coś to chętnie służę , klient mi się wysypał na jesień i mam wolny termin. Więcej informacji na skrzynkę muratora. Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts