gusia79221719505380 04.03.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Witam Szukam otoczaków do GWC żwirowego, frakcja 30-70mm. Czy jest ktos kto wykonywal juz taki GWC w okolicach Pucka/ Gdyni i orientuje sie gdzie można znaleźć żwir płukany w takim rozmiarze? znam to http://www.kruszywapolskie.pl/kontakt.asp ale szukam taniej więc przyłączam się do pytania może tu zadzwoń WMW Spółka Jawna Marek Pestilenz i Wojciech Pestilenz PARSZCZYCE DZ NR 9/21 84-110 Krokowa tel.: 058 673 78 70 tel/fax: 058 673 78 71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusia79221719505380 04.03.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 witam Serdecznie! ......tak się chamsko wtrące.... Mam do Was pytanie (nie jest komercyjne): mam w okolicach wejherowa dwie działki małe na sprzedaż...w jakich mediach, gazetach, stronach lub lokalnych pośrednikach dać ogłoszenie waszym zdaniem żeby dotarło do dużej ilości osób??? gdzie najczęściej szukacie ogłoszeń? mieszkam w bydgoszczy i nie mam rozeznania w waszych regionie.... Pozdrowienia i z góry dziękuję Witam serdecznie.Co kolwiek potrzebuje szukam w necie ,kupiłam działke przez gratka.pl ,mieszkanie sprzedałam za pomocą otodom.pl.Samochód też gratka.pl.Teraz szukam ziemi z wykopów w necie.Myśle ,że ogłoszenia elektroniczne są bardzo popularne więc gorąco polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej74 04.03.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Prosze o podanie orientacyjnych cen za ulozenie kostki brukowej na podjezdzie i sciezki do domu. Zakres ok 100 m2. Wzor prosty bez szalenstw. Pozdr. A. W sierpniu ubiegłego roku płaciłem za całość 100 zł od metra - w tym była już kostka. Piasek zamawiałem sam, ale to już był marginalny wydatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukas12611261 04.03.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Witam Szukam kogos kto zrobi schody drewniane samonośne. Polecacie kogoś Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 04.03.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Czy wiecie może , gdzie można niedrogo kupić gruz do utwardzenia drogi? Okolice Gdańska, Pruszcza Gdańskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazy 04.03.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Witam Szukam kogos kto zrobi schody drewniane samonośne. Polecacie kogoś Dzieki Witam, podaje namiary na fachowca od schodów Paweł Lewiński z Rumi tel. 606-637-985 Robil schody samonosne u naszych znajomych i oni sa bardzo zadowoleni. Ja rowniez mam u niego zamowione schody ale ze wzgledu na opoznienia w budowie musielismy przesunac termin na czerwiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazy 04.03.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Dobry i tani kaflekarz mile widziany. Z okolic Wejherowa. Taki co położy też gres. Proszę o namiary. Musisz się zastanowić dobry czy tani bo nie da się tego połączyć . Zależy też jaki przedział cenowy masz na myśli pisząc tani . Nie wiem jaki przedział mnie interesuje, bo nie znam cen. Mam do położenia kafle w 5,5 metrowej łazience i ew. 20m2 kuchnia/korytarz - podłoga i trochę w kuchni na ścianie. Jak będzie drogo to możliwe, że mąż położy na podłodze sam ale łazienkę chcemy zlecić fachowcom. Znajomi akurat robią remont łazienki 4,5 metrowej i za wszystko goście zażyczyli sobie 3.000 - nie wiem czy to dużo czy mało? A tak poza tym to myślę, że spokojnie można znaleźć taniego i dobrego fachowca w jednym. U nas fachowiec bedzie robil lazienke od najblizszego poniedzialki, cenowo wydaje sie przystepny. łazienka ma 1,2 na 2,8 m i mielismy wyceny od kilku fachowcow, chcieli ok 2500 zl. Ten ktory bedzie robil u nas wezmie 1900-2000 zl. Ale czy dobry to sie okaze niedlugo Aha i jest z Wejherowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusia79221719505380 05.03.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Potrzebuje niewielką ilość (3,5 m3) betonu B-20 na strop.Szukam samochodu razem z pompa .Firma w której zamawiam zawsze beton ma pompe osobno ,przy tak małym zamowieniu za samą pompę chcą 200 zł.Moze do kogoś z was przyjezdzalo takie auto? Proszę namiary .Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retnuh 05.03.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Jeżeli ktoś potrzebuje ocieplić dom to chętnie służę pomocą w zakresie doradztwa materiału oraz polecenia wykonawcy z terenu trójmiasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 05.03.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Czy mozecie polecic ekipę do wykonania ogrodzenia? Trzeba zrobic wykop, betonową podmurówkę, ceglane słupki i sztachety. Jeśli ktoś również może dac znac jakie są ceny takiej robocizny, to bylabym baaaaaardzo wdzieczna Acha, i jakiegos taniego stolarza, który mi zrobi sztachety z mojego materiału - moze ktos podobnie zabieral sie do takiego tematu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej74 05.03.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Czy mozecie polecic ekipę do wykonania ogrodzenia? Trzeba zrobic wykop, betonową podmurówkę, ceglane słupki i sztachety. Jeśli ktoś również może dac znac jakie są ceny takiej robocizny, to bylabym baaaaaardzo wdzieczna Acha, i jakiegos taniego stolarza, który mi zrobi sztachety z mojego materiału - moze ktos podobnie zabieral sie do takiego tematu? Nie pamietam jak facet się nazywał - wizytówkę mama w domu-, ale w komórce mam tel. 785407524. Robili u mnie w czerwcu fundament pod płot /27 m/, kładli cegły klnikierowe /3 warstwy/. Jesteśmy z nich zadowoleni, są bezproblemowi, mogą sami zamówić materiał, rozliczają się z materiału. Czy są tani, trudno mi się tu wypowiedzieć, ale uważam ich za godnych polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 05.03.2010 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Czy mozecie polecic ekipę do wykonania ogrodzenia? Trzeba zrobic wykop, betonową podmurówkę, ceglane słupki i sztachety. Jeśli ktoś również może dac znac jakie są ceny takiej robocizny, to bylabym baaaaaardzo wdzieczna Acha, i jakiegos taniego stolarza, który mi zrobi sztachety z mojego materiału - moze ktos podobnie zabieral sie do takiego tematu? Nie pamietam jak facet się nazywał - wizytówkę mama w domu-, ale w komórce mam tel. 785407524. Robili u mnie w czerwcu fundament pod płot /27 m/, kładli cegły klnikierowe /3 warstwy/. Jesteśmy z nich zadowoleni, są bezproblemowi, mogą sami zamówić materiał, rozliczają się z materiału. Czy są tani, trudno mi się tu wypowiedzieć, ale uważam ich za godnych polecenia Dzięki. Może jestes w stanie podac mi- moze byc na priv, orientacyjne koszty ? zadzwonie do nich. A robili wykop pod ławe- podmurówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMASZQS 05.03.2010 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Czy wiecie może , gdzie można niedrogo kupić gruz do utwardzenia drogi? Okolice Gdańska, Pruszcza Gdańskiego[/quote Gruz mają, dużo gruzu,w gm. Cedry Wielkie, jadąc 7 na Warszawę, skręć w lewo na Błotnik (na krzyżówce w Cedrach ,stacja Lotos jest po prawej ) po skręcie po minięciu firmy z maszynami rolniczymi, może z 500 m za nimi po prawej stronie zobaczysz hałdy gruzu i kruszarki, to będzie tam, czy sprzedają klientom pojedyńczym, niewiem za ile też niewiem, ale wożą tego sporo.podjedź może się dogadacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 05.03.2010 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Czy wiecie może , gdzie można niedrogo kupić gruz do utwardzenia drogi? Okolice Gdańska, Pruszcza Gdańskiego[/quote Gruz mają, dużo gruzu,w gm. Cedry Wielkie, jadąc 7 na Warszawę, skręć w lewo na Błotnik (na krzyżówce w Cedrach ,stacja Lotos jest po prawej ) po skręcie po minięciu firmy z maszynami rolniczymi, może z 500 m za nimi po prawej stronie zobaczysz hałdy gruzu i kruszarki, to będzie tam, czy sprzedają klientom pojedyńczym, niewiem za ile też niewiem, ale wożą tego sporo.podjedź może się dogadacie Dzięki za info, znam to miejsce.Niestety nie jest tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GośkaR 06.03.2010 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Może ktoś jest zorientowany ile biorą elektrycy za "punkt"? Czy możecie polecić elektryka okolice Kartuz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro31ie 06.03.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Czy wiecie może , gdzie można niedrogo kupić gruz do utwardzenia drogi? Okolice Gdańska, Pruszcza Gdańskiego[/quote Gruz mają, dużo gruzu,w gm. Cedry Wielkie, jadąc 7 na Warszawę, skręć w lewo na Błotnik (na krzyżówce w Cedrach ,stacja Lotos jest po prawej ) po skręcie po minięciu firmy z maszynami rolniczymi, może z 500 m za nimi po prawej stronie zobaczysz hałdy gruzu i kruszarki, to będzie tam, czy sprzedają klientom pojedyńczym, niewiem za ile też niewiem, ale wożą tego sporo.podjedź może się dogadacie Dzięki za info, znam to miejsce.Niestety nie jest tanio Jezeli chodzi o gruz to ja kupywałem w Garbex w Żukowie. Mieli niedrogo pozdrawiam daro31ie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro31ie 06.03.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Czy wiecie może , gdzie można niedrogo kupić gruz do utwardzenia drogi? Okolice Gdańska, Pruszcza Gdańskiego[/quote Gruz mają, dużo gruzu,w gm. Cedry Wielkie, jadąc 7 na Warszawę, skręć w lewo na Błotnik (na krzyżówce w Cedrach ,stacja Lotos jest po prawej ) po skręcie po minięciu firmy z maszynami rolniczymi, może z 500 m za nimi po prawej stronie zobaczysz hałdy gruzu i kruszarki, to będzie tam, czy sprzedają klientom pojedyńczym, niewiem za ile też niewiem, ale wożą tego sporo.podjedź może się dogadacie Dzięki za info, znam to miejsce.Niestety nie jest tanio Jezeli chodzi o gruz to ja kupywałem w Garbex w Żukowie. Mieli niedrogo pozdrawiam daro31ie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom33Gdynia 06.03.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 HEJ Witajcie od jakiegoś czasu obserwuje trójmiejskich inwestorów od września 2009 sam nim zostałem i WALCZĘ! Buduję się na Suchym Dworze k.Gdyni. Dom w nagietkach 3 Jestem na etapie zamykania stanu surowego (dachówka, okna) Tych, którzy stawiali stan surowy nie polecę ... wszystko dobrze się "skończyło" ale dzięki temu że miałem czas na codzienne sprawdzanie i mam kumatego teścia. Dekarzy jeszcze nie polecę gdyż są na półmetku. Dam znać. Z hurtowni polecam: MatBud Rumia (p. Lucyna Wam pomoże i zrobi dobrą cenę), Trops Gdynia Hutnicza - Kamil, troche niesłowny ale bardzo poczciwy człek (tabaką poczęstuje .., MatelBud - wszystko co na dach NIe jestem fachowcem - to mój pierwszy dom ale moich kilka porad: - umawiajcie się na płacenie 80% po wykonanej pracy a pozostałych 20% po miesiącu od wykonania. Wiele błędów wychodzi później i macie czas na sprawdzenie. Poza tym doskonale działa i fachowcy się przykładają WIEM WIEM - nierealne ale chciałbym aby to było standardem w kwestii rozliczania się szczególnie w branży budowlanej - nie oszczedzajcie na materiałach - szczególnie na tych, które są związane z izolacją domu. To jest wydatek jednorazowy. Oczywiście wszystko należy wywarzyć . Po pewnym czasie przebolejecie nadwyżkę wydatków. Jesli jednak "przyoszczędzicie" większe koszty macie co miesiąc i co miesiąc ten temat będzie do was powracał jak bumerang. Wydając więcej "kupujecie" oszczędność użytkowania ale co ważne Z A D O W O L E N I E a to jest bardzo ważne w życiu. Oczywiście wszystko należy wywarzyć - uśmiechajcie się z rana do siebie. Nawet jeśli z każdym dniem pojawiają się nowe problemy. To pomaga. Czym więcej problemów tym bardziej będziecie kochać swój dom. Rzecz kontrastu z pytań: - potrzebuję namiar na polecanego instalatora alarmów/firmę - materiał na docieplenie dachu - dobry materiał - co polecacie z własnego doświadczenia - czy ktoś gromadzi deszczówkę? w jaki sposób i jak się to sprawdza? Pozdrawiam wszystkich budujących Tom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana531 07.03.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Witam.Poszukuję dobrego i sprawdzonego hydraulika z okolic Redy,Wejherowa.Z góry dziękuję za wszelkie informacje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trojmiasto 07.03.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 witam, przymierzam sie do przebudowy domu - podniesienie scian poddasza nieuzytkowego, zmiana dachu z dwuspadowego na plaski i wybudowanie zewnetrznej klatki schodowej. z tego tez powodu poszukuje osoby ktora bedzie w stanie dokonac oceny fundamentow, czy zniosa kolejna kondygnacje i wykona inwentaryzacje bo projektu domu nie posiadam a w archiwum tez nie maja.Czy ktos korzystal z tego typu uslug na terenie trojmiasta i moglby kogos polecic? ile taka usluga moze kosztowac? dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts