jimmy123 06.08.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Skąd braliście beton?Miałem juz brać z Wakozu ale ponoć bywały jakieś wtopy z ich betonem.......OL-trans,Cemex,Tomi....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 06.08.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 My braliśmy z Bogatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jimmy123 07.08.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Widzę że większość sama kręciła beton w betoniarce :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro31ie 08.08.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Widzę że większość sama kręciła beton w betoniarce :/ ja brałem z betoniarni z Niestępowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k.bob 08.08.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Skąd braliście beton?Miałem juz brać z Wakozu ale ponoć bywały jakieś wtopy z ich betonem.......OL-trans,Cemex,Tomi....? Ja brałem z wakozu i z borowca. bez zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa i wojtek 08.08.2010 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Witam! Mam pytanie, gdzie można tanio kupić bloczki betonowe w Trójmieście i okolicach oraz czy może ktoś ma do sprzedania tanio stemple? Bardzo proszę o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jimmy123 09.08.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Bloczki najtaniej chyba ma Wroński w Miszewie14' B-20, 2.55zł.Stemple w dobrej cenie będe miał ja około 300szt. wymiary od 3.50m do 2.30m ale to dopiero za jakieś dwa trzy tygodnie jak mi rozszaluja strop.Bloczki też mi zostały jakieś 200szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daszaA 09.08.2010 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Skąd braliście beton?Miałem juz brać z Wakozu ale ponoć bywały jakieś wtopy z ich betonem.......OL-trans,Cemex,Tomi....? z wakozu w Luzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chiniol82 10.08.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 witam odświeżam wątek gazu, czy ktoś ma jakieś informacje na ten temat?kiedy pociągną? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdazaba 10.08.2010 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Po mału zbliża się zima! Ja ju szukam taniego i dobrego ekogroszku. Gdzie kupowaliście w zeszłym roku? Bo to moje pierwsze zakupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Drazkiewicz 13.08.2010 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Witam. Szukam namiarow na rzetelnego czlowieka od certyfikatu energetycznego. Na bialej liscie znalazlem tylko jedna osobe.Szukam takze informacji nt. jakie papiery trzeba przygotowac w zwiazku z odbiorem budynku. Dom w okolicach Pruszcza Gdanskiego. Niestety na stronie starostwa nic nie ma. Pozdr TD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pikorek 15.08.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 WitajcieCzy ktoś z was robił projekt wykończenia wnętrz? Zakres to zmiany w elektryce, hydraulice, ścianach działowych. Aranżacja pomieszczeń: sieni, wc, pokojów, kuchni, sypialni, salonu z jadalnią i pomieszczeń pomocniczych. Dostałem oferte na to 12tys - widziałem prace tego architekta i mi się podobają. Dodatkowo za nadzór autorski drugie tyle lub z wykonawcami projektanta 7tys.Powiedzcie czy to dużo czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 15.08.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 witam odświeżam wątek gazu, czy ktoś ma jakieś informacje na ten temat? kiedy pociągną? pozdrawiam Mozesz zadzwonic go gminy i zapytac w dziale inwestycje , ale szybciej i wiecej dowiesz sie jak zadzwonisz do gazowni przeciez zanim pociagna to wiedza duzo , duzo wczesniej . Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jimmy123 15.08.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Co myślicie o wykorzystaniu płytek i cegieł klinkierowych ręcznie formowanych do wymurowaniu komina(pełna cegła) i cokołu (płytki) nurtuje mnie sprawa nasiąkliwości tego klinkieru - 12% .Czy to zimą nie popęka, nie poodpada?Wiem że to sie impregnuje ale pomimo wszystko mam wątpliwośći ........cholernie mi sie podoba ta cegła:/Konkretnie chodzi o tą:http://www.crh-klinkier.pl/plytki-klinkierowe-oferta.phpALT MAAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 16.08.2010 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 W starostwie dają druk który trzeba wypełnić i z tyłu jest pełna lista załączników. Co do ŚE to polecam p. Sławka Sokoła. tel. 501-441-198. Pozdrawiam Witam. Szukam namiarow na rzetelnego czlowieka od certyfikatu energetycznego. Na bialej liscie znalazlem tylko jedna osobe. Szukam takze informacji nt. jakie papiery trzeba przygotowac w zwiazku z odbiorem budynku. Dom w okolicach Pruszcza Gdanskiego. Niestety na stronie starostwa nic nie ma. Pozdr TD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiur 18.08.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 witam,Poszukuje dobrego inspektora nadzoru. Przeszukalem biala liste, ale nikogo nie znalazlem. Idealnie gdyby byla to osoba posiadajaca doswiadczenie w budownictwie pasywnym / energooszczednym dzieki, pozdrawiamGrzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wrk 18.08.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 >Co myślicie o wykorzystaniu płytek i cegieł klinkierowych ręcznie formowanych do wymurowaniu komina(pełna cegła) i cokołu (płytki) Ja mam tak zrobiony zarówno komin, jak i obudowę kominka oraz cokół. Z cokołem to nie problem - mocowany na klej - tutaj nie może być kłopotu.Z kominem majster straszył, że przez tą nasiąkliwość cegła może "przepuszczać" wodę pod dach - ale ostatecznie okazało się że przepuszcza źle zrobiona czapa i nie cegły. Podsumowując - mam - i po roku jestem zadowolony. Te z KMK mają mniejszą nasiąkliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam1719505381 21.08.2010 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Witam, A podpowiecie gdzie w trójmieście lub okolicach zamawialiście więźbę dachową ?Jaki czas oczekiwania? Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pikorek 21.08.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Witam, A podpowiecie gdzie w trójmieście lub okolicach zamawialiście więźbę dachową ? Jaki czas oczekiwania? Dzięki! Ja zamawiałem w sulęczynie - trochę mieli problemy z terminem i nie znalazłem czterech łat ale cena byl najnizsza 650 netto z transportem i takim sobie impregnowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
L_Zappa 24.08.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Witam wszystkich forumowiczów:) Czy ktoś z Was budował może w okolicach Gdańska lub Elbląga domek GRANAT? Wybraliśmy z mężem właśnie ten projekt i chcieliśmy zobaczyć na żywo jak to wszystko wygląda:) słabo mierzycie mój dom przyjeżdżali oglądać ludzie z południa i nawet ze Szczecina ale buduję inny projekt, który został świeżo opracowany i nie było zbyt wiele realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts