Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa trójmiasto i okolice

Recommended Posts

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witajcie,

Jestem na początku drogi... otrzymałem po prawie czterech miesiącach warunki zabudowy:)

czas na kolejny krok - wybór projektu.

I tu moja prośba: czy znacie jakiegośdobrego projektanta - biuro projektowe w Wejherowie lub okolicach?

Witam!

Poszukuję osoboy która wykonałąby projek instalacji c.o. i cwu ewentualnie późniejszeg jego wykonastwo. Możecie polecić kogoś dobrego.

Jestaem wlasnie na tym etapie. Czekam na jedna oferte z hurtowni z Gdyni i teraz zaczalem rozmawiac z Aquatickiem z Lublewa.

Kazda dobra hurtownia zrobi ci wycene i poleci hydraulika

Witam Wsystkich!!!!

Właśnie dołączyliśmy z mężem do grona "budujących się"(jesteśmy na początku tej drogi - przed nami projekt;)) w okolicy trójmiasta.

Czy ktoś z Was buduje/budował dom z thermomur-u?

Wachamy się między tą technologią a porothermem+15styr. termoorganiki.

Będziemy wdzięczni za wszelkie informacje. Chodzi nam jednak głownie o kontakt z kimś kto stawia/stawiał swój dom z thermomuru.... Teoria to jedno...my wolimy popatrzeć, porozmawiać z kimś kto ma jakieś doświadczenie (a nie jest sprzedawcą;) )

Pozdrawiam

Magda

witam,

czy ktoś mógłby podpowiedzieć, gdzie można kupć tłuczeń do utwardzenia gruntu o średnicy 30-50mm?

Najlepiej w okolicach Chwaszczyno, Żukowo, ale jeśli z dalszej odległości proponują z dowozem to również.

Czy ktoś orientuje się w cenach?

witam,

czy ktoś mógłby podpowiedzieć, gdzie można kupć tłuczeń do utwardzenia gruntu o średnicy 30-50mm?

Najlepiej w okolicach Chwaszczyno, Żukowo, ale jeśli z dalszej odległości proponują z dowozem to również.

Czy ktoś orientuje się w cenach?

Jest kilka miejsc - w Osowej jak i nawet jeszcze bliżej ale dokładnych namiarów nie znam. Jakieś 3 tygodnie temu sam brałem na podsypkę ale numeru telefonu nie mam bo mój wykonawca nawierzchni wszystko załatwiał.

Cena waha się w granicach 30-40 zł za tonę.

Do kogo, jakiej firmy warto zwrocic sie w sprawie budowy przydomowej oczyszczalni sciekow?

Do kogo to nie wiem bo z teściem i panem od koparki sami wykonaliśmy POŚ z drenażem rozsączającym. Od ponad 4 lat użytkuję. Na początku były spore problemy ale już się nauczyliśmy by funkcjonowała prawidłowo.

Wiem gdzie sprzedają (Chwaszczyno) ale montażystów to tam nie mają.

Ps. Nie rozumiem dlaczego cały czas w tym wątku mam podwójne posty? Jak chcę jeden skasować to kasuje oba. Te zmiany na forum coś poknociły.

Witam Wsystkich!!!!

Właśnie dołączyliśmy z mężem do grona "budujących się"(jesteśmy na początku tej drogi - przed nami projekt;)) w okolicy trójmiasta.

Czy ktoś z Was buduje/budował dom z thermomur-u?

Wachamy się między tą technologią a porothermem+15styr. termoorganiki.

Będziemy wdzięczni za wszelkie informacje. Chodzi nam jednak głownie o kontakt z kimś kto stawia/stawiał swój dom z thermomuru.... Teoria to jedno...my wolimy popatrzeć, porozmawiać z kimś kto ma jakieś doświadczenie (a nie jest sprzedawcą;) )

Pozdrawiam

Magda

Zgłoś się do MiA&Wojtek - obawiam się, że szybko Cię wyleczą z technologii Thermomuru...