Dorota_N 17.11.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 A dzwoniłaś do "małego" z DESTO? Ja też polecam:) Jeszcze nie, ale zamierzam. Przekazałam mężowi, który jest od technicznych spraw <lol> Tyle razy czytam o nich na Forum, że nie mam innego wyjścia Tylu zadowolonych klientów... to musi być dobra firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_N 17.11.2010 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 A dzwoniłaś do "małego" z DESTO? Ja też polecam:) Jeszcze nie, ale zamierzam. Przekazałam mężowi, który jest od technicznych spraw <lol> Tyle razy czytam o nich na Forum, że nie mam innego wyjścia Tylu zadowolonych klientów... to musi być niezła ekipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lutek57 17.11.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 witam serdecznie wszystkich co są , na początku drogi BOBA BUDOWNICZEGO . My dopiero jesteśmy na drodze biurokracji. Działka nasza, geolog zrobił odwierty i wystawił papiery, teraz projekt .Dom będziemy budować w Baninie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 17.11.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Witamy Lutek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Campeche 17.11.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Szanowni ForumowiczePlanuje budowę domu w okolicy Gdyni. W związku z tym poszukuję działki budowlanej w Pierwoszynie, Kosakowie, Dębogórzu lub okolicach. Najchętniej bez pośredników. Niestety w internecie nie ma ciekawych ofert w rozsądnych cenach. Jeśli natomiast są to ceny z kosmosu. Z góry dziękuję za wszelką informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasje 18.11.2010 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Proszę o podanie kontaktu do osoby-dekarza lub firmy który mógłby pomóc mi z cieknącym kominem. Buduje w okolicy Żukowa i zależy mi aby fachowiec okreslił przyczynę zacieku i dokonał poprawek. Będę bardzo zobowiązany...wiecie jak to jest gdy po każdym deszczu z przerażeniem patrzysz na komin i nie wiesz co się dzieje... Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_N 18.11.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 witam serdecznie wszystkich co są , na początku drogi BOBA BUDOWNICZEGO . My dopiero jesteśmy na drodze biurokracji. Działka nasza, geolog zrobił odwierty i wystawił papiery, teraz projekt .Dom będziemy budować w Baninie. Witaj Lutek My też na początku drogi... wprawdzie już raz budowaliśmy... Powodzenia z papierami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flatronka 18.11.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 witamy będziemy niedługo ocieplać poddasze, macie może namiary na jakąś hurtownie, albo skład budowlany gdzie nie zedrą z nas grosza? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pikorek 18.11.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 ooooo cieszę się, że mogłam pomóc. Mam nadzieję , że będziesz zadowolony/a po montażu . Daj znać Szambo zainstalowane i jakies 1200 w kieszeni jeszcze raz dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 18.11.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Pikorekbardzo się cieszę, że mogłam pomóc:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 18.11.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Witaj Flatronka nie piszesz, gdzie dokładnie budujesz. My zaopatrywaliśmy sie w Pruszczu Gdańskim. Dobre ceny ma ROLSTAL BAT też, jak dużo bierzesz i umiesz negocjować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flatronka 18.11.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Witaj Flatronka nie piszesz, gdzie dokładnie budujesz. My zaopatrywaliśmy sie w Pruszczu Gdańskim. Dobre ceny ma ROLSTAL BAT też, jak dużo bierzesz i umiesz negocjować. haha spadliście mi z nieba my budujemy się za Pruszczem Gdańskim. Można prosić o jakiś kontakt do rostala albo adres pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 19.11.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 haha spadliście mi z nieba my budujemy się za Pruszczem Gdańskim. Można prosić o jakiś kontakt do rostala albo adres pozdro wpisz w google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 19.11.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 A ja pamiętam, jak sama byłam zakręcona na początku drogi , to podam nr tel. do ROLSTALU 58 6822321 Cześć Marjuszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 19.11.2010 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 KTO MA REKUPERATOR? - szukam osoby, ktora bylaby tak mila i moglaby pokazac mi rekuperator w swoim domu, opowiedziec jak dziala etc.Z gory bardzo dziekuje. pozdrawiamBeata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.11.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Witam Grupę Trójmiasto i okolice. Na początku października zaczęliśmy z mężem budowę domu w okolicach Szemudu. Mam nadzieję, że w razie wątpliwości można liczyć na dobrą radę lub słowo.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 19.11.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Witaj Agalind na dobre słowo zawsze możesz liczyć , hmm.... dobre rady... niestety rzadko zaglądają tu Ci , którzy mają duże doświadczenie, ale jeśli będę mogła zawsze chętnie pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_N 19.11.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Szanowni Forumowicze Planuje budowę domu w okolicy Gdyni. W związku z tym poszukuję działki budowlanej w Pierwoszynie, Kosakowie, Dębogórzu lub okolicach. Najchętniej bez pośredników. Niestety w internecie nie ma ciekawych ofert w rozsądnych cenach. Jeśli natomiast są to ceny z kosmosu. Z góry dziękuję za wszelką informację. Nie wiem co znaczy "w rozsądnych cenach", bo to pojęcie względne. Niestety wydaje mi się, że ciężko znaleść dziełeczkę taniej niż 300zł za metr. Jeśli taka Cię interesuje, to odezwij się. Wiem gdzie są piękne działeczki w tej cenie... zaraz obok mojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_N 19.11.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Witaj Agalind i powodzenia w budowie. Jak idą prace póki co? My ruszamy w przyszły poniedziałek. Taka pogoda, że szkoda czekać do wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Krzyś 19.11.2010 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 My też witamy Grupę Trójmiasto , rozpoczęliśmy budowę pod koniec września w okolicach Wejherowa . Zakończyliśmy stan zero , od wiosny ciąg dalszy . Poszukuję konkretnego wykonawcy do pompy ciepła i odwiertów , kogoś kto podłączył kilka takich pomp i ludzie są zadowoleni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts