pikorek 09.03.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 WitajcieMam pytanie - ile moze kosztować dylatacja z korka pomiedzy panelami a gresem. Dzisiaj fachowcu ułożyli mi podłogę klejoną w wnękach w gresie i trzeba zrobic dylatację do tego ale cena mnie zabiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szapika 10.03.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Witajcie, mam (może głupie, ale co tam) pytanie do budujących czy też mieszkających w gm. Żukowo - u kogo kupujecie prąd? Na etapie budowy przyłącza spięłam się z wejherowską energetyką i jak nie muszę to nie chcę leni utrzymywać... A teraz czas na zamontowanie licznika W wodę zaopatruje nas ZUK w Glinczu, prawda? Oczywiście strony internetowej nie mają i trzeba się tam wybrać osobiscie:mad: A jak im idzie z podłączeniem (studzienkę już mam w granicy, brak tylko kurka i licznika). Będę wdzięczna za cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 10.03.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 ...Mam pytanie - ile moze kosztować dylatacja z korka pomiedzy panelami a gresem. Dzisiaj fachowcu ułożyli mi podłogę klejoną w wnękach w gresie i trzeba zrobic dylatację do tego ale cena mnie zabiła Ja miałem taką dylatację zrobioną samodzielnie. Kupiłem w takim "flaku - kondonie" korek z klejem i pistoletem do wyciskania rozprowadziłem. Korek był w cenie około 60 zł/szt a naprawdę na wiele wystarczy. Niestety miałem bo po jakiś 2-3 latach nie był on estetyczny bo jak to korek był bardzo porowaty i troszkę "się zasyfił". Ze względu, że nie cierpię wszelkich metalowych, alu, mosiądz itp. list maskujących a korek się nie sprawdził to zastosowałem silikon barwiony dokładnie w kolorze paneli i wcale się teraz nie rzuca w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moley 10.03.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Witajcie,czy ktos z Was ma okna velux ggl3065? warto troche dołożyć do tego cuda czy tez sobie darować? pzdr,marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jimmy123 11.03.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Szukam dobrej firmy do montażu odkurzacza centralnego.Budowa w Kielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 12.03.2011 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Szukam dobrej firmy do montażu odkurzacza centralnego.Budowa w Kielnie. Wysłałem PW "sąsiadowi". Spotkamy się, omówimy szczegóły i sprawa będzie od ręki załatwiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_N 12.03.2011 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Kupię stemple o długości conajmniej 295 cm. Potrzebuję około 250 sztuk. Proszę o telefon 604579208 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pikorek 12.03.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Ja miałem taką dylatację zrobioną samodzielnie. Kupiłem w takim "flaku - kondonie" korek z klejem i pistoletem do wyciskania rozprowadziłem. Korek był w cenie około 60 zł/szt a naprawdę na wiele wystarczy. Niestety miałem bo po jakiś 2-3 latach nie był on estetyczny bo jak to korek był bardzo porowaty i troszkę "się zasyfił". Ze względu, że nie cierpię wszelkich metalowych, alu, mosiądz itp. list maskujących a korek się nie sprawdził to zastosowałem silikon barwiony dokładnie w kolorze paneli i wcale się teraz nie rzuca w oczy. No widziałem to cudo ale wszyscy piszą ze się kruszy - w caso jest za 39 plz. naucze się robić sam dylatację korkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 12.03.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 No widziałem to cudo ale wszyscy piszą ze się kruszy - w caso jest za 39 plz. naucze się robić sam dylatację korkiem U mnie się nie kruszyło, bo może miałem szczelnie wypełnione ale brudzić to się brudziło a wyczyścić to ni jak się nie dało. Co do ceny to nie pamiętam dokładnie ale wiem, że wtedy było to dość dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osti01 13.03.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Witam, Czy zna ktos z was firme/osobe dzialajaca w okolicy Zukowa/Borkowa, ktora dobrze i tanio postawilaby stan surowy domu, wstepnie moze byc bez dachu. Rozpoczecie budowy - maj 2011. Z gory dziekuje za wszelkie namiaryPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pikorek 14.03.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Witam, Czy zna ktos z was firme/osobe dzialajaca w okolicy Zukowa/Borkowa, ktora dobrze i tanio postawilaby stan surowy domu, wstepnie moze byc bez dachu. Rozpoczecie budowy - maj 2011. Z gory dziekuje za wszelkie namiary Pozdrawiam U mnie budował Pan Sławek Nikel 602 340 752i w tamtych okolicach pewnie by mu pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moley 14.03.2011 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Witam,szukam osoby która wykona 33metry ogrodzenia - siatka na podmurówce. Mozecie kogos polecic? pzdr,Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogn 15.03.2011 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Czy ktos wie, gdzie w naszym rejonie jest/sa sklep/-y z rupieciami? Chodzi mi o rzeczy, ktore gdzies np. na strychach sie poniewieraja, pozniej trafiaja do takich sklepow i mozna niezle cacka wygrzebac za "pol-darmo". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 15.03.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 na giełdzie w Pruszczu mają takie "starocie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
momic 15.03.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Sprzedam stemple o długości 250 cm, ok. 170 sztuk. Okolice Lublewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
transman 15.03.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Piasek na wyrównanie,podniesienie terenu,pod fundamenty,na wyrównanie drogi itp.Trójmiasto!!!Transport 25 ton.Cena do uzgodnienia.kontakt:512-224-972e-mail:[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpoint 16.03.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Sprzedam impregnat koloryzujący do drewna DULUX:Dulux do ogrodzeń - pojemnik 5L za 40zł http://i1117.photobucket.com/albums/k599/bicki1/impregnatdoogrodzen-kolorytlumaczenie.jpg Dulux do tarasów - pojemnik 3L za 24zł http://i1117.photobucket.com/albums/k599/bicki1/impregnatdotarasw-kolorytlumaczenie.jpg Impregnat pochodzi z Duńskiej dystrybucji. http://i1117.photobucket.com/albums/k599/bicki1/duluxsprayablefencefront.jpg Można odebrać osobiście w Gdyni centrum. tel 601 7200 43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GośkaR 16.03.2011 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Witam, poszukuje stolarza - schody , plus zabudowa w kuchni. Czy mozecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom33Gdynia 17.03.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 WitajciePosiadam na sprzedaż styropian, który mi pozostał. Zakupiłem za dużo.Termoorganika platinum (świetne parametry 0,032) gr 15cm z frezemIdzie wiosna więc wielu z Was pewnie myśli o izolacji zewnętrznejoto link na allegro.http://allegro.pl/styropian-termoorganika-platinum-fasada-15cm-frez-i1507046128.htmlserdecznie pozdrawiamTomasz serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casaneta 18.03.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Witam, czy możecie polecić jakieś zbiorniki na nieczystości? Czy macie może z firmy Żyliński z Gdyni, będę wdzięczna za opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts