Dorota_N 18.03.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Sprzedam beton komórkowy PREFABET 24cm - 13 palet. Transport własny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.03.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Znacie może jakąś firmę, która robi pokrycia dachowe z blachy płaskiej na rąbek? Zależy mi na fachowcu, bo gadała już z jednym, który twierdził, że potrafi a jak się okazało to tylko blachodachówkę kładł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tormente 21.03.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Kupię blaszak. Budowa w Łostowicach. Proszę o kontakt na e-mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek_bud 21.03.2011 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Witajcie, Mam na sprzedaż Gres Nova Gala Dolomia 30x60 polysk - 12m2. Jakoś się rozpędziłem i kupiłem za dużo. Cena zakupu 93zł m2 (mam fakturę), sprzedam po 50zł/m2 w sumie za 600zł. Do odbioru w Bielkówku.Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hub75 21.03.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Poszukuję kogoś do wykonania systemu nawadniania ogrodu. Macie jakieś doświadczenia ew. namiary na sprawdzonych wykonawców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gdytom 22.03.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Kupie blaszak garaż 3x5 itp okolice Kosakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wasyluk 23.03.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Czesc, Potrzebuje Waszej pomocy wsp. przyłącza energii/prądu.Opłaciłem umowę z Energą za wyposarzoną skrzynkę którą mam działce i nie wiem co dalej robić żeby korzytać z prądu na działce.Czy dalszy etap przyłacza od skrzynki do domku lezy w mojej gestii ? czy muszę zlecić to elektrykowi z uprawnieniami ? Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BarbKaz 23.03.2011 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Czesc, Potrzebuje Waszej pomocy wsp. przyłącza energii/prądu. Opłaciłem umowę z Energą za wyposarzoną skrzynkę którą mam działce i nie wiem co dalej robić żeby korzytać z prądu na działce. Czy dalszy etap przyłacza od skrzynki do domku lezy w mojej gestii ? czy muszę zlecić to elektrykowi z uprawnieniami ? Daniel Dalszy etap leży w Twojej gestii. Tak, musisz zlecić sprawę elektrykowi Z UPRAWNIENIAMI ( pomiarowe D, wazne 5 lat ). Wykonujesz instalacje odbiorcza, elektryk sklada ( sorry zezarlo mi polska czcionke ) w Enerdze oswiadczenie o gotowosci instalacji, podpisujesz umowe, montuja Ci licznik. W Enerdze potrzebujesz : warunki przylaczenia, umowe o przylaczenie, tytul prawny do dzialki ( np. odpis z KW lub akt notarialny ), pozwolenie na budowe, oswiadczenie elektryka ( druk Energii ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pikorek 23.03.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Dalszy etap leży w Twojej gestii. Tak, musisz zlecić sprawę elektrykowi Z UPRAWNIENIAMI ( pomiarowe D, wazne 5 lat ). Wykonujesz instalacje odbiorcza, elektryk sklada ( sorry zezarlo mi polska czcionke ) w Enerdze oswiadczenie o gotowosci instalacji, podpisujesz umowe, montuja Ci licznik. W Enerdze potrzebujesz : warunki przylaczenia, umowe o przylaczenie, tytul prawny do dzialki ( np. odpis z KW lub akt notarialny ), pozwolenie na budowe, oswiadczenie elektryka ( druk Energii ) Bez przesady z tymi uprawnieniami. Pytanie co to za przyłącze - czy budowlane czy już do budynku. Bo jesli budowlane i nie masz instalacji w domu to każą ci podłączyć do niego prowizorkę i od prowizorki budowlanej możesz ciągnąć kabel do domu. Jeśli w domu masz wszystko to podłącz kabel - każdy elektryk to zrobi i o kłopocie - mi podłączyli licznik bez sprawdzania instalacji - później dopiero podpiąłem sobie dom bo akurat później miałem elektryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wasyluk 24.03.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Bez przesady z tymi uprawnieniami. Pytanie co to za przyłącze - czy budowlane czy już do budynku. Bo jesli budowlane i nie masz instalacji w domu to każą ci podłączyć do niego prowizorkę i od prowizorki budowlanej możesz ciągnąć kabel do domu. Jeśli w domu masz wszystko to podłącz kabel - każdy elektryk to zrobi i o kłopocie - mi podłączyli licznik bez sprawdzania instalacji - później dopiero podpiąłem sobie dom bo akurat później miałem elektryka Dzięki Wam za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 24.03.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 ... Potrzebuje Waszej pomocy wsp. przyłącza energii/prądu. Opłaciłem umowę z Energą za wyposarzoną skrzynkę którą mam działce i nie wiem co dalej robić żeby korzytać z prądu na działce. Czy dalszy etap przyłacza od skrzynki do domku lezy w mojej gestii ? czy muszę zlecić to elektrykowi z uprawnieniami ? Wszystko zależy do jakiego ZE należysz ale z tego co mi wiadomo to od tego roku wszyscy ujednolicili i wygląda to mniej więcej tak: Jeżeli już masz "skrzynkę" to do ZE zgłaszasz pismo, które wypełnia elektryk z uprawnieniami, w którym to zgłaszasz, że chciałbyś by zamontowali Ci licznik. Instalacja w budynku wcale nie musi być wykonana. ZE przyjeżdża i zakłada Ci licznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolla.k 25.03.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Witam, poszukuję stolarza do wykonania mebli kuchennych w stylu klasycznym. będe wdzięczna za wszelkie namiary Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nika82 29.03.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Witam,Kupię stemple budowlane w okolicy Borkowa/ Żukowa. Poszukuję także siatki leśnej i blaszaka- orientujecie się gdzie można je dostać najtaniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pikorek 29.03.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Witam, Kupię stemple budowlane w okolicy Borkowa/ Żukowa. Poszukuję także siatki leśnej i blaszaka- orientujecie się gdzie można je dostać najtaniej? Blaszak chyba kupic nowy - bo masz go z transportem i złożeniem - koszt ok 1200 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pikorek 29.03.2011 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Piasek na wyrównanie,podniesienie terenu,pod fundamenty,na wyrównanie drogi itp. Trójmiasto!!! Transport 25 ton. Cena do uzgodnienia. kontakt:512-224-972 e-mail:[email protected] Zdecydowanie nie polecam Niepoważny człowiek - umawia się, dogadujemy wszystko włącznie z załatwieniem ziemi i później cisza - nie odbiera telefonów nie odpowiada na maile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BarbKaz 29.03.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Witam, Kupię stemple budowlane w okolicy Borkowa/ Żukowa. Poszukuję także siatki leśnej i blaszaka- orientujecie się gdzie można je dostać najtaniej? Siatkę kupiłam w Leroy M w Rumii po 69zł za 25mb ( rolka ); 160 cm wys; drut 1,6. Blaszaka nie kupowałam, bo budowlańcy zrobili piękną budkę z drewna - chyba zostanie w ogródku na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 29.03.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Pikorek A znalazłeś może kogoś kto za rozsądną cenę przywiezie ziemię na podwyższenie terenu? Nika garaż kupowaliśmy nowy, chyba 1350 zł kosztował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pikorek 29.03.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Pikorek A znalazłeś może kogoś kto za rozsądną cenę przywiezie ziemię na podwyższenie terenu? Nika garaż kupowaliśmy nowy, chyba 1350 zł kosztował. NO własnie nie zdążyłem - miałem wszystko ustalone i kontakt się urwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 29.03.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Eeeee... z takim nieodpowiedzialnym człowiekiem lepiej nie mieć kontaktu Potrzebuję całe mnóstwo ziemi , ale jeszcze się nie rozglądałam. Jakbyś kogoś znalazł to daj znać. oczywiście w drugą stronę działa tak samo mam jeszcze pytanko czy za schody bukowe na betonie , 15 stopni , zabieg w kształcie U , 10 000 zł to normalna cena? Czy ci stolarze powariowali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pikorek 29.03.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Eeeee... z takim nieodpowiedzialnym człowiekiem lepiej nie mieć kontaktu Potrzebuję całe mnóstwo ziemi , ale jeszcze się nie rozglądałam. Jakbyś kogoś znalazł to daj znać. oczywiście w drugą stronę działa tak samo mam jeszcze pytanko czy za schody bukowe na betonie , 15 stopni , zabieg w kształcie U , 10 000 zł to normalna cena? Czy ci stolarze powariowali? nieeeeeee mi właśnie robią schody - dębowe zabiegowe z szybami i wszystkimi bajerami za tyle. jutro kończą. były poprawki ale efekt jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts