hub75 08.06.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Gdzie robiliście nawadnianie ogrodu? Szukam sprawdzonej firmy z rozsądnymi cenami. U mnie robiła pewna firma ale namiary podam w poniedziałek jak zrobią ostatnie poprawki - wtedy okaże się czy jest warta polecenia Generalnie rozbieżność cenowa w wykonastwie systemów nawadniania jest prawie 100% przy zastosowaniu tych samych systemów (hunter, rainbrd) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_N 08.06.2011 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Super, czekam na wiadomość, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BWR 08.06.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 my kupowalismy uzywane i czesc nowych z hurtowni w cenie 7 zl za sztuke . Bardzo drogo liczysz za uzywane.[/quote To mieliscie dobrą cenę. Gdy ja szzukałam w IVb to były po 12. A moje są zupełnie jak nowe- wiadomo, cena do negocjacji pozdrowienia Można kupić po 4,5zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert , Ela 12.06.2011 03:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Witam wszystkich serdecznie.Poszukuje dobrego i dokloadnego wykonawcy do instalacji wod-kan ogrzewania oraz wentylacji mechanicznej. Mam oferty z Desto, Logasystem, Aqatic lecz ceny sa powalajace. Prosze o pomoc.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 12.06.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Witam wszystkich serdecznie. Poszukuje dobrego i dokloadnego wykonawcy do instalacji wod-kan ogrzewania oraz wentylacji mechanicznej. Mam oferty z Desto, Logasystem, Aqatic lecz ceny sa powalajace. Prosze o pomoc. Pozdrawiam. To nie ceny są powalające tylko ... to my za mało zarabiamy. Budowa domu to nie zakup TV. To są astronomiczne koszty wszystkiego - niestety. Do puki ktoś nie wybuduje domu to nie zdaje sobie do końca sprawy ile to wszystko kosztuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Krzyś 12.06.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Witam wszystkich serdecznie. Poszukuje dobrego i dokloadnego wykonawcy do instalacji wod-kan ogrzewania oraz wentylacji mechanicznej. Mam oferty z Desto, Logasystem, Aqatic lecz ceny sa powalajace. Prosze o pomoc. Pozdrawiam. Instalacje wod kan ekipa z Sierakowic młodzi ale bardzo kompetentni 668 675 190 to jest tel do gościa od pomp ciepła przez którego ja miałem z nimi kontakt a jesli chodzi o wentylacje mech naprawdę rzeczowi ventana wejherowo p.Rafał Bisewski 501 034 874 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert , Ela 13.06.2011 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Witam Dziekuje Krzysia i krzys za informacje dzisiaj bede dzwonil. Wakmen masz racje ktos kto buduje zdaje sobie sprawe co to jest budowa. Forum jest po to aby dzielic sie informacjami i unikac nipotrzebnych kosztow zwiazanych fachowcami partaczami, ktorzy doprowadzaja do ruiny finansowej i zdrowotnej. Wiem ze dobry fachowiec sie ceni ale niktorzy przesadzaja. Pozrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mefi-Z 13.06.2011 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Witam Posiadam zbiornik plastikowy o pojemności 1 metra sześciennego o kształcie sześcianu, który oddam za 150zł. Odbiór we własnym zakresie. Mój tel. 0668-03-06-10 Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mefi-Z 13.06.2011 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Zapomniałem o ważnej informacji - Koleczkowo. Jeszcze raz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam1719505381 15.06.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 sprzedam stemple, ok 300 szt, od 2,5 do 3 m.lokalizacja: okolice Reda / Zbychowo / Gniewowo 3 PLN / szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldoch 15.06.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Witam Posiadam zbiornik plastikowy o pojemności 1 metra sześciennego o kształcie sześcianu, który oddam za 150zł. Odbiór we własnym zakresie. Mój tel. 0668-03-06-10 begin_of_the_skype_highlighting**************0668-03-06-10******end_of_the_skype_highlighting Pozdrawiam Jacek chętnie bym kupił tylko problem z transportem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benik 17.06.2011 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Witam mam prosbe o namiar na kogos konkretnego od zabudowy kominow i roprowadzenia ciepla , i caly czas szukam do postawiania ogrodzenia z podmurowka + siatka ponad 100m kogos , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Williams 18.06.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Oddam ziemię z wykopu ( piasek). Wykop ok 28 czerwca, miejscowość Bolszewo, chętnych proszę o kontakt 608 516 084. Będzie ok 300m3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kor.nick 18.06.2011 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Witam Z cyklu pozostałości po budowie Mam do odstąpienia w korzystnej cenie ok. 180 szt. bloczka Silka E24 firmy Xella - cena 3,20 zł/szt oraz trochę betonowego bloczka fundamentowego. Dla znających się na rzeczy bloczka Silka E24 nie trzeba polecać. Mam wymurowany z niego cały dom i bardzo mi się podoba Produkt świeży - na budowie u mnie dopiero od 24 maja 2011 r. Zostało tego trochę bo zmieniły się nieco plany. Cena do niewielkiej negocjacji, pomoc przy załadunku ale transport niestety własny. Odbiór z budowy w miejscowości Żukczyn tj. ok 4 km od Pruszcza Gd. Tel. 695-58-7373 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kor.nick 20.06.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Przyjmę na działkę sporo ziemi z wykopu.Żukczyn (4 km od Pruszcza Gd.)kontakt tel 695-58-7373 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kita29 21.06.2011 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Wiecie gdzie można kopic kamienie otoczaki (2-3 cm) w Trójmieście lub okolicach ? Szukałem w składach kostki, Nobasie, Żwirowni Borowiec i nigdzie nie ma... Witam. Wiem gdzie powinny być różnego rodzaju kamienie, ponieważ ten pan który się tym zajmuje sprzedaje tylko wyłącznie różnego rodzaju kamienie. Ten skład znajduje się w Koleczkowie koło Gdyni. Jadąc od strony Bojana zaraz za zieloną tablicą Koleczkowo trzeba skręcić w lewo jakieś 100 metrów i tam jest skład. Telefon 676-01-76 ale pod tym numerem ciężko się dodzwonić kom. 607-976-523. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula83 23.06.2011 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Witam, mam pytanko, czy wiecie gdzie mogę kupić najtaniej siatkę ogrodzeniową? Znam tylko firmę Wukazet z Wiślinki, ale moze ktos by jeszcze inną polecił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evie_ei 23.06.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Witam wszystkich serdecznie. Poszukuje dobrego i dokloadnego wykonawcy do instalacji wod-kan ogrzewania oraz wentylacji mechanicznej. Mam oferty z Desto, Logasystem, Aqatic lecz ceny sa powalajace. Prosze o pomoc. Pozdrawiam. Hydrozemar 602655568 .Dobrze i dokłanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobcioBudowniczy 23.06.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 RATUJCIE przed biurokracją . złożyłem papiery o wydanie pozwolenia na budowę projekt gotowy z MURATORA po niewielkich zmianach dokonanych przez architekta , z Kartuz dostałem pismo odpowiedz , w trybie pilnym 7 dni muszę znalezdz UPRAWNIONEGO PROJEKTANTA do wewnętrznych instalacji wodno-kanalizacyjnych żeby podbić w projekcie zmiany mimo , że żadne nie były wprowadzane NOWY PRZEPIS . jeżeli ktoś zna takiego projektanta to proszę o namiar mój meil. [email protected]. Mi w urzędzie poradzono żebym po prostu wykreślił te instalacje. I tak projekt gazu musisz mieć osobno a na wodną i elektryczną i tak nie musisz mieć projektu - musisz mieć tylko uprawnionego kierowników robót w tych dziedzinach. Pomimo skreślenia możesz oczywiście wykonać te instalację zgodnie z projektem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsik32 24.06.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Witam. Mam pytanie do znawców tematu. Szukałem ostatnio okien do mojego domu. Trafiłem do firmy Vetrex w Gdańsku na Trakcie. tam usłyszałem że rolet przeciwwłamaniowych nie polecają bo po pierwsze jak ktoś się zna to nie są żadną przeszkodą, a po drugie to jest to mega mostek cieplny. Ścianę ocieplam 20 cm styropianu a kaseta od rolety ma ocieplenie 4 cm. O ile na pierwszy argument patrzę przez palce to nad drugim się mocno zastanawiam na korzyść pakietu bezpieczeństwa w okuciach i szybach. Ciekawe co sądzicie na ten temat i jakie macie doświadczenia w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts