agalind 12.12.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 niestety, ale takie profile nie istnieja (to tak jak by napisac Fiat/Ferrari). To ze tak jest napisanne na folli o niczym nie swiadczy. Jest to jeden koncern ale dwa zupelnie rozne systemy. Zdaje się, ze jedna firma kupiła drugą i robią już pod jedna marką. Stad taki opis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koolos 12.12.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Zdaje się, ze jedna firma kupiła drugą i robią już pod jedna marką. Stad taki opis. zgadza sie, ale nie do konca. jest to jedna firma, ale marki sa nadal dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarrek 13.12.2011 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Witam Pozostało mi po budowie ok 30 rolek papy termozgrzewalnej Podkładowej 3 mm V60S30 ( razem 300 m2 ).Tanio odsprzedam. Tel. Kontaktowy 508-319-565 JAREK. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.12.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Gdzie zaopatrujecie się w ekogroszek w okolicach Trójmiasta? Niedługo rozruch pieca i przydałoby się trochę opału kupić. Jakie składy polecacie w tym sezonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mct 17.12.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Witam, poszukuję sprawdzonego projektanta od przyłączy wod-kan i gazu w Trójmieście bądź okolicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JACUŚ1719504074 21.12.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Kabel ziemny 5x 10 - 100m sprzedam, 1m- 12 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lamaris 22.12.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 CześcJa mogę polecic firmę "GEODOM", szybko i profesjonalnie. Robią m.in. dla firmy Legalett i kilku innych, ogólnie są bardzo znani na rynku i warto im zaufac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 23.12.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Kabel ziemny 5x 10 - 100m sprzedam, 1m- 12 zl. Troszkę drogo - ja po 17 kupuję w hurtowni na metry. To tylko 30% taniej a jak znam życie będą z tego odpady po wykorzystaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JACUŚ1719504074 25.12.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 Wakmen melduje ze kabel sprzedany, kupujacy potrzebowal 95 m, wiec troszke zaoszczedzil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pikorek 29.12.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Witajcie.Jak ma wyglądać protokół odbioru przyłącza wodnego? chce zakończyć budowę i zgłosić budynek do zasiedlenia a nie mam do końca załatwionych spraw z wodą. Mam już przyłącze, umowę, płacę rachunki ale mój biedny wykonawca nie może dostarczyć mapki po wykonawczej wodociągu który nie był częścią pozwolenia mojego domu. Czy sama umowa z Saurem już wystarcza? Przyłącze oczywiście jest już naniesione na mapkę geodezyjną po wykonawczą Z góry dzięki za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
L_Zappa 30.12.2011 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Mam do sprzedania pozostałe materiały po instalacji wentylacyjnej jaką wykonywałem u siebie na budowie/domu: nyple, rury spiro 100, amortyzatory, trójniki, etc. Jak ktoś zainteresowany to chętnie podeślę wykaz na maila. Pozdrawiam Janusz Ponawiam ofertę doszedł jeszcze kabel 5x4 YDY okrągły, biały 50mb - zasilał przez 2 lata rozdzielnię na budowie - cena 6zł/mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 01.01.2012 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 potrzebuję Waszej pomocy:)Jutro jadę służbowo do Gdańska. Możecie mi polecic jakiś hotel w pobliżu ulicy Myśliwskiej? Jakoś nic nie mogę znaleźć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 02.01.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Agnieszko - z Myśliwskiej do Centrum Gdańska ( Starówka) to tylko ok. 7 km . A tam już*hoteli sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamila kam 02.01.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Herj znacie taka firmę http://www.firmaamb.pl z Koszalina? Możecie mi coś o nich powiedzieć?Dzięki za szybką odpowiedź.Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena P 04.01.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Witam, czy ktos mógłby mi doradzić gdzie można kupić szambo - zależy mi na sprawdzonej firmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 08.01.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Witam, czy ktos mógłby mi doradzić gdzie można kupić szambo - zależy mi na sprawdzonej firmie. Najpierw pytanie to jakie szambo: z kręgów (o jakiej średnicy), betonowe w całości a może z tworzywa. Jeżeli gotowe to warto zamówić z południa i jednym kursem przywiozą aż do 3 klientów na raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsik32 09.01.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Witam. W kwietniu firma zaczyna mi montować pompę ciepłą w domu. Po długich poszukiwaniach zdecydowałem się na pompę polskiej firmy PPC . Montażem zajmie się firma Hydro Tech z okolic Bydgoszczy. Jest to firma wskazana przez producenta. Pytanie do was czy ktoś miał jakieś doświadczenia z taką pompą , firmą i wszystko co można powiedzieć na ten temat. Jeśli będzie potrzeba więcej informacji z mojej strony to uzupełnię informację. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabrycha 2211 10.01.2012 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Witam Słyszałam wiele pozytywnych opinii o miejscowości Otalżyno . Jestem zainteresowana kupnem działki nad tamtejszym jeziorem . Miejscowość jest oddalona tylko 4 km od jeziora Kamień a podobno znacznie większa cisza i spokój niż w Kamieniu . Z tego co się dowiedziałam nad jeziorem tym działki powykupywane zostały na początku lat dziewiędziesiątych i teraz trudno trafić atrakcyjną działkę w przyzwoitej cenie . Czy ktoś ma jakieś informację na tej miejscowości , czy opłaca się tam kupić działkę ? .Ewentualne oferty z ceną proszę kierować na email [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsik32 10.01.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Czy ktoś może kopał niedawno studnię i zna aktualne ceny za mb? Może ktoś zna cenę odwiertów pionowych pod pompę ciepła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsik32 11.01.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Już wszystko wiem. Znalazłem konkretną firmę z dobrymi cenami. Sprawa nieaktualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts