Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa trójmiasto i okolice

Recommended Posts

niestety, ale takie profile nie istnieja (to tak jak by napisac Fiat/Ferrari). To ze tak jest napisanne na folli o niczym nie swiadczy. Jest to jeden koncern ale dwa zupelnie rozne systemy.

Zdaje się, ze jedna firma kupiła drugą i robią już pod jedna marką. Stad taki opis.

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witajcie.

Jak ma wyglądać protokół odbioru przyłącza wodnego? chce zakończyć budowę i zgłosić budynek do zasiedlenia a nie mam do końca załatwionych spraw z wodą. Mam już przyłącze, umowę, płacę rachunki ale mój biedny wykonawca nie może dostarczyć mapki po wykonawczej wodociągu który nie był częścią pozwolenia mojego domu. Czy sama umowa z Saurem już wystarcza? Przyłącze oczywiście jest już naniesione na mapkę geodezyjną po wykonawczą

Z góry dzięki za podpowiedzi

Mam do sprzedania pozostałe materiały po instalacji wentylacyjnej jaką wykonywałem u siebie na budowie/domu: nyple, rury spiro 100, amortyzatory, trójniki, etc.

Jak ktoś zainteresowany to chętnie podeślę wykaz na maila.

Pozdrawiam

Janusz

Ponawiam ofertę

doszedł jeszcze kabel 5x4 YDY okrągły, biały 50mb - zasilał przez 2 lata rozdzielnię na budowie - cena 6zł/mb

Witam, czy ktos mógłby mi doradzić gdzie można kupić szambo - zależy mi na sprawdzonej firmie.

Najpierw pytanie to jakie szambo: z kręgów (o jakiej średnicy), betonowe w całości a może z tworzywa.

Jeżeli gotowe to warto zamówić z południa i jednym kursem przywiozą aż do 3 klientów na raz.

Witam. W kwietniu firma zaczyna mi montować pompę ciepłą w domu. Po długich poszukiwaniach zdecydowałem się na pompę polskiej firmy PPC . Montażem zajmie się firma Hydro Tech z okolic Bydgoszczy. Jest to firma wskazana przez producenta. Pytanie do was czy ktoś miał jakieś doświadczenia z taką pompą , firmą i wszystko co można powiedzieć na ten temat. Jeśli będzie potrzeba więcej informacji z mojej strony to uzupełnię informację. Pozdrawiam

Witam

Słyszałam wiele pozytywnych opinii o miejscowości Otalżyno . Jestem zainteresowana kupnem działki nad tamtejszym jeziorem . Miejscowość jest oddalona tylko 4 km od jeziora Kamień a podobno znacznie większa cisza i spokój niż w Kamieniu . Z tego co się dowiedziałam nad jeziorem tym działki powykupywane zostały na początku lat dziewiędziesiątych i teraz trudno trafić atrakcyjną działkę w przyzwoitej cenie .

Czy ktoś ma jakieś informację na tej miejscowości , czy opłaca się tam kupić działkę ? .Ewentualne oferty z ceną proszę kierować na email [email protected]