marsik32 27.04.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Witam. Odsprzedam kręgi betonowe pod studnie , mam 6 szt do tego betonowe 2 pokrywy. Miałem mieć na działce 2 studnie tradycyjne pod pompę ciepła ale zmieniła się opcja i będą odwierty dlatego kręgi pod te studnie są do sprzedania. jeśli jest chętny to na pewno się dogadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MP1719504883 28.04.2012 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Witam. Odsprzedam kręgi betonowe pod studnie , mam 6 szt do tego betonowe 2 pokrywy. Miałem mieć na działce 2 studnie tradycyjne pod pompę ciepła ale zmieniła się opcja i będą odwierty dlatego kręgi pod te studnie są do sprzedania. jeśli jest chętny to na pewno się dogadamy. A jakie rozmiary tych kregow i od kogo kupowane?? Ja wlasnie poszukuje, lokalizacja Gdynia-Wiczlino. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsik32 29.04.2012 02:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Dostarczył mi je gość od Pompy ciepła z okolic Bydgoszczy. Rozmiar mogę podać w poniedziałek bo muszę zmierzyć. Lokalizacja Borkowo k/Gdańska. Najlepiej zadzwoń to się dogadamy 793-390-140 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 30.04.2012 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Dostarczył mi je gość od Pompy ciepła z okolic Bydgoszczy. Rozmiar mogę podać w poniedziałek bo muszę zmierzyć. Lokalizacja Borkowo k/Gdańska. Najlepiej zadzwoń to się dogadamy 793-390-140 i jak dogadaliscie sie , jak nie to moze ja sie dogadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Di.Di 02.05.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Nie wiem jak w Gdyni ale u nas w Rumi jest trochę inaczej. Projekt przyłącza elektrycznego robi energa wraz z wykonaniem do skrzynki w granicy, natomiast projekty wody, kanalizy oraz gazu trzeba zrobić samemu. Wybraliśmy do tego firmę Redy Sanika 790 819 556, młoda Pani zrobiła to kompleksowo i tanio w porównaniu do innych ofert i jesteśmy bardzo zadowoleni. Dziękuję za namiar, w Enerdze faktycznie sprawa równie prosta co w gazowni - oni załatwiają przyłącze, tylko do PEWiK projekt przyłącza i przyłącze muszę załatwić sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MP1719504883 03.05.2012 03:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 i jak dogadaliscie sie , jak nie to moze ja sie dogadam. Hej, Mozecie sie spokojnie dogadywac U mnie jeszcze troche potrwa zanim bede potrzebowal kregi, W kazdym razie dzieki wielkie za oferte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamp.1967 05.05.2012 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 AnSi, ja dopiero zacząłem przygodę z budowaniem, ale kierownika mam z polecenia. Po dotychczasowych kontaktach jestem z niego bardzo zadowolony. Pan Mirosław Mazgajczyk, tel. 601 631964. Pozdrawiam, Krzysztof Witam, ja z kolei nie polecam pana Mirosława Mazgajczyka, to ten który prowadzi Letni Dwór w Gościnnie. Podjąłem się z nim realizacji mojej inwestycji w trójmieście. Wziął zlecenie. Niestety nie potrafił się za bardzo dogadać ze wskazanymi przeze mnie wykonawcami i narobił mi bałaganu. Sam musiałem odkręcać pewne rzeczy. Zamiast się dogadać jak człowiek z człowiekiem, to zaczął od paragrafów. odradzam współpracę z tym człowiekiem Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomas1111 08.05.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Witam Mam pytanie dotyczące firmy dekarskiej "Stol-kar" z Redy. Może miał ktoś z nimi doczynienia, chodzi mi o fachowość, dokładność. Do położenia dachówka ceramiczna. Na swojej stronie nw. bardzo mają zdjęć z realizacji, aby móc cokolwiek o nich sądzić. Pozdr. Posiadają stronę http://www.dachy-stol-kar.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariol1012 15.05.2012 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Witam wszystkich,pierwszy raz sie udzielam,ale czytam forum tyle co się buduje czyli juz minął rokA teraz małe podsumowanie polecam profile elewacyjne z firmy "RODEO" pan Darek 668646566-geodeta pan Jacek 600472971 -projekty instalacji Asia 728475301-elektryk pan Wojciech Żołnowski 601777473 -tynki pan Krencki 603943925-hydraulik wod-bud Zukowo 601670129-dach pan Labuda 508294043-dachówka ceny konkurencyjne Jarbud pani Wiola 517844434-wylewki pan Serafin 601831484-okna oczywiście Megabud-elewacja i podbitka właśnie poprawia po ostatnich partaczach pan Andrzej Kiedrowski i jak na razie jest super 506512308-materiał Prestol można się dogadać tych powyżej wykonawców naprawdę mogę polecić z czysty sumieniem żadnych problemów -stan surowy pan Rysiu Sikora i tu jest małe ale, na początku było super mury proste i czysto ale trzeba pilnować bo robią na pamięć nie patrząc w plany, i potem wychodzą błędy to na razie wszyscy jak reszta zakończy to dopiszę pozdrawiam wszystkich budujących, a szczególnie tych z Chwaszczyna na koniec małe ogłoszenie mam do sprzedania siatkę i słupki na ogrodzenie tymczasowe,oraz nowy nie używany komin schiedel-rondo-plus okazało się że nie jest na potrzebny i nie został zamontowany a nie możemy oddać cena do uzgodnienia 500140525 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofJ_76 16.05.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Ja podtrzymuję moją opinię o Panu Mazgajczyku, jako kierownikowi budowy. Miałem ekipę Abikonu i wiele problemów, które on sumiennie punktował w dzienniku budowy i zmuszał do korekty. Ja nie miałem problemów z dogadaniem się z nim. Prosiłem o realizację jego zaleceń wyknawcę, a za rzeczy, których nie wykonali pomniejszona została umowa zgodnie z uzgodnieniami z Arturem Bardowskim. Po doświadczeniach budowy mam większe zaufanie do rzetelnego kierownika budowy niż ekipy budowlanej. Pozdrawiam, Krzysztof Witam, ja z kolei nie polecam pana Mirosława Mazgajczyka, to ten który prowadzi Letni Dwór w Gościnnie. Podjąłem się z nim realizacji mojej inwestycji w trójmieście. Wziął zlecenie. Niestety nie potrafił się za bardzo dogadać ze wskazanymi przeze mnie wykonawcami i narobił mi bałaganu. Sam musiałem odkręcać pewne rzeczy. Zamiast się dogadać jak człowiek z człowiekiem, to zaczął od paragrafów. odradzam współpracę z tym człowiekiem Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomas1111 17.05.2012 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 ... widzę, że chyba nikt robił dachu z firmą z Redy "Stol-Kar". To może macie do polecenia firmę dekarska do pokrycia dachu dachówką w okolicy Redy? pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radom007 18.05.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Witam !Poszukuję dobrej, sprawdzonej ekipy, która wykona u mnie elewację zewnętrzną (ocieplenie oraz tynk zewnętrzny). Przekopałem białą listę i znalazłem zaledwie kilka nazwisk, które zazwyczaj poleca tylko 1 osoba. Oj, ciężko komuś zaufać, bo opinii jak na lekarstwo. Możecie kogoś polecić? Mariol1012 Pan Kiedrowski ma więcej zadowolonych klientów? Wzięłaś go z polecenia? Jeśli można spytać oczywiściePozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariol1012 19.05.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Witam ! Poszukuję dobrej, sprawdzonej ekipy, która wykona u mnie elewację zewnętrzną (ocieplenie oraz tynk zewnętrzny). Przekopałem białą listę i znalazłem zaledwie kilka nazwisk, które zazwyczaj poleca tylko 1 osoba. Oj, ciężko komuś zaufać, bo opinii jak na lekarstwo. Możecie kogoś polecić? Mariol1012 Pan Kiedrowski ma więcej zadowolonych klientów? Wzięłaś go z polecenia? Jeśli można spytać oczywiście Pozdrawiam Witam,ja wzięłam go sugerując się białą lista,i jak na razie jestem bardzo zadowolona,ale mi zrobił na razie jedną ścianę i wygląda super, zobaczymy jak będzie dalej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsik32 19.05.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Kręgi w dalszym ciągu leżą na mojej działce w Borkowie k/Gdańska do wzięcia za 900 zł za całość. Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę o tel 793390140 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
J83M 24.05.2012 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Witam,czy ktoś z was może mi doradzić czy firma FVF Development z Tczewa jest godna polecenia? Na stronie internetowej w zrealizowanych projektach maja tylko jeden dom. Może jednak ktoś jeszcze korzystał z ich usług przy budowie swojego domu? Będę wdzięczna za wszelkie informacje.JM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zawadatre 26.05.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Witam. Mam do sprzedania ok 190 stempli drewnianych o wysokości 2,7 m , 40 bloczków betonowych semmerlocka oraz pręty zbrojeniowe róznej średnicy. Cena do uzgodnienia za całość lub osobno. Do odbioru na terenie Rumi. tel 500 661 691 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Słomka 04.06.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Witam ! Poszukuję dobrej, sprawdzonej ekipy, która wykona u mnie elewację zewnętrzną (ocieplenie oraz tynk zewnętrzny). Przekopałem białą listę i znalazłem zaledwie kilka nazwisk, które zazwyczaj poleca tylko 1 osoba. Oj, ciężko komuś zaufać, bo opinii jak na lekarstwo. Możecie kogoś polecić? Mariol1012 Pan Kiedrowski ma więcej zadowolonych klientów? Wzięłaś go z polecenia? Jeśli można spytać oczywiście Pozdrawiam Witam! mogę polecić p. Arka Jagielskiego z ekipą: tel. 693-342-441. Był naszym trzecim wykonawcą elewacji. Dwie poprzednie ekipy "poleciały" za niezbyt staranną - jak na nasze wymagania- pracę. Pan Arek uratował nasze mury, jest zorientowany w najnowszych technologiach. Poprosiliśmy o dokonanie odbioru prac technika z firmy STO (tynki) i nie miał żadnych zastrzeżeń. Polecam! Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomas1111 06.06.2012 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 witam ... może ma ktoś do odsprzedania skrzynkę energetycznę na budowę bądź sam podlicznik ??? Pozdr. Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsik32 07.06.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Witam ! Poszukuję dobrej, sprawdzonej ekipy, która wykona u mnie elewację zewnętrzną (ocieplenie oraz tynk zewnętrzny). Przekopałem białą listę i znalazłem zaledwie kilka nazwisk, które zazwyczaj poleca tylko 1 osoba. Oj, ciężko komuś zaufać, bo opinii jak na lekarstwo. Możecie kogoś polecić? Mariol1012 Pan Kiedrowski ma więcej zadowolonych klientów? Wzięłaś go z polecenia? Jeśli można spytać oczywiście Pozdrawiam Witam. Sam Andrzej Kiedrowski jest dekarzem ale ma ekipy od innych robót . U mnie akurat robił pokrycie dachu. Wymyśliłem sobie nietypowe pokrycie jak na nasz region bo blachodachówkę Corona z posypką ceramiczną i został mi on wskazany przez sprzedawcę. Gość bardzo fachowy solidny i słowny. Nie jest najtańszy ale w moim przypadku nie szukałem najtańszego wykonawcy skoro wybrałem pokrycie jedno z najdroższych. Generalnie Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomas1111 10.06.2012 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Witam. Poszukuje osoby/firmy do położenia instalacji wodno-kanalizacyjnej. Budowa w Redzie. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts