Kasia i Krzyś 11.06.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Witam. Poszukuje osoby/firmy do położenia instalacji wodno-kanalizacyjnej. Budowa w Redzie. Pozdr. Witam , my na budowie w Kąpinie mieliśmy firme z Sierakowic , szybko sprawnie i bardzo dobrzy fachowcy . U nas robili wod -kana i podłogówkę naprawdę godni polecenia p. Paweł 512 344 196 . Pozdrawiamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manolis 15.06.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Czy ktoś robił u siebie w domu piecokominek akumulacyjny? Znacie jakiegoś zduna, który postawi taki piec z szamotami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radom007 20.06.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Witam,Dziękuję za odzew w kwestii ekip od elewacji, jeszcze się nie zdecydowałem na konkretną ekipę ale na dniach trzeba będzie podjąć decyzję. Na chwilę obecną bardziej nęka mnie problem balkonów (mam ich 3, z czego jeden nad wykuszem kuchni i tu problem z ociepleniem). Możecie polecić kogoś solidnego od takiej roboty, ocieplenie, opierzenie i balustrady.Będę wdzięczny za pomoc bo białą listę przkopałem i nikogo konkretnego nie znalazłem.Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tedy560 27.06.2012 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Witam,Ma do sprzedania około dwie palety Terivy okolice Szemuda cena do uzgodnienia, odbiór własny kontakt 692 989 760 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafus12 03.07.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Potrzebuje beton B20 do wylania law w okolicy Zukowa. Czy mozecie polecic solidna betoniarnie? Tyle jest tych firm ze nie wiem skad zamowic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagusia78 03.07.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Poszukuje stempli budowlanych 2,65m i 3m, a takze desek szalunkowych w okolicach Wejherowa. Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rybk 06.07.2012 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Szukam fachowca (firmy), który wykonuje elementy do ogrodzenia, w tym brama i dwie furtki, łącznie 54m. Oczy mnie już bolą od czytania forum. Owszem rekomendujecie murarzy, elektryków i wszystkich innych, tylko nie ogrodzenia. A może tak bolą mnie oczy, że ich nie zauważam. Myślę o kutym ogrodzeniu, choć boczne może bez sensu, skoro posadzę żywopłot więc i tak osłonię.Ogrodzenie mam być estetyczne, solidne i w rozsądnej cenie, myślę ze wiele nie wymagam. Na allegro, czy tez w googlach jest mnóstwo ogłoszeń, ale ja potrzebuje kogoś poleconego, sprawdzonego, z kim nie będzie kłopotów i nieporozumień (wolę nie przypominać sobie okresu budowy). Pomóżcie, bo całkowicie oślepnę i nawet najpiękniejszego ogrodzenia nie dojrzę.Pozdrawiam i życzę silnych nerwów wszystkim budującym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luvvka 10.07.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Pan Górczak, tel. 602235272, nam robił konstrukcję stalową, ale ogrodzenie też będzie robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogn 11.07.2012 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Sprzedam uzywany garaz blaszany (2x3 m), na zewnatrz pomalowany na zielono. Jest juz rozlozony, transport we własnym zakresie z Łężyc (7 km od Pustek Cisowskich, 4 km od Rumi). 550 zł. 512271208 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olakrecik 15.07.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Witam, Jestem studentką Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach i w ramach praktyk przeprowadzamy krótkie ankiety dotyczące decyzji konsumenckich przy zakupach online. Oto link do ankiety:http://www.surveymonkey.com/s/pomorskie Wypełnienie ankiety zajmuje około 15 minut. Bardzo proszę o Państwa pomoc.Będę wdzięczna za każdą udzieloną odpowiedź. Ola K. z UE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hub75 16.07.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Cześć,Poszukuję sprawdzonego fachowca który wykona altanę ogrodową oraz fachury który wykona grill ogrodowy z kamienia.Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karcz3 17.07.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Witam Poszukuje z 1-2 osoby które podobnie jak ja poszukuja zbiornika na szambo, w pomorskim sa bardzo drogie taniej wychodzi zakupic z południa dokładniem mysłalem zeby z radomia kupic, i zeby taniej wyszło szukam z 1 -2 osob ktore równiez szukaja zbiornika i transport podzielilibysmy miedzy soba co by taniej wyszło,pozdr [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafus12 19.07.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Odkupie stemple, prosze o kontakt w razie macie takowe na stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manolis 20.07.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Czy ktoś korzystał z usług PHU Damian Grablowski z Bojana? Chodzi o instalacje ogrzewania i wod-kan. Czy gość jest słowny i dokładny bo pomijam cenę-ta zawsze jest indywidualna? Czy wychodzą jakieś kwiatki po pewnym czasie użytkowania?Na białej liście był wymieniany z 2 razy, a to mało jak dla mnie, poza tym dość dawno....Z góry dzięki za wszelkie opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urbikulek 21.07.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Czy ktoś korzystał z usług PHU Damian Grablowski z Bojana? Chodzi o instalacje ogrzewania i wod-kan. Czy gość jest słowny i dokładny bo pomijam cenę-ta zawsze jest indywidualna? Czy wychodzą jakieś kwiatki po pewnym czasie użytkowania? Na białej liście był wymieniany z 2 razy, a to mało jak dla mnie, poza tym dość dawno.... Z góry dzięki za wszelkie opinie. Ja chyba bylem jednym z polecajcych. U mnie ludzie p. Damiana robili wod-kan. Z perspektywy okolo dwoch lat moge stwierdzic, ze 'kwiatki' sie nie pojawily, wszystko gra. Ostatnio prosilem o montaz dodatkowego wodomierza w zwiazku z podlewaniem ogrodu - czyli mala przerobka. Dzwonilem popoludniu, p Damian przyjechal, ocenil, wycenil, a na drugi dzien rano wpadli chlopcy z firmy i po sprawie. Jak mam jakies pytanie zawsze dzwonie i telefon w 90% odebrany lub oddzwonienie za kilka minut. Mysle, ze podejscie jak najbardziej pozytywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafus12 27.07.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Jakie okna polecacie do domu z okolc Trojmiasta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goska87 29.07.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Witam wszystkich jako nowa forumowiczka! Poszukujemy z mężem dobrej firmy, która doradzi i postawi nam wiatrak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karcz3 29.07.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 szukam kogoś kto podłaczy mi czujki płyte i cały alarm satel. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partys 31.07.2012 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Witam, pozostało mi trochę materiału po brukowaniu.Może ktoś będzie zainteresowany aby zrobić sobie jakieś schodki:http://allegro.pl/libet-romano-torfowy-braz-32zl-m2-i2511123274.htmlhttp://allegro.pl/libet-kravento-grande-torfowy-braz-132szt-12-5mb-i2511123295.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karcz3 31.07.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Sprzedam stemple budowlane okolice żukowa około 170szt cena po 3,5szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts