Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa trójmiasto i okolice

Recommended Posts

Witam. Poszukuje osoby/firmy do położenia instalacji wodno-kanalizacyjnej. Budowa w Redzie. Pozdr.

Witam , my na budowie w Kąpinie mieliśmy firme z Sierakowic , szybko sprawnie i bardzo dobrzy fachowcy . U nas robili wod -kana i podłogówkę naprawdę godni polecenia p. Paweł 512 344 196 . Pozdrawiamy .

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam,

Dziękuję za odzew w kwestii ekip od elewacji, jeszcze się nie zdecydowałem na konkretną ekipę ale na dniach trzeba będzie podjąć decyzję. Na chwilę obecną bardziej nęka mnie problem balkonów (mam ich 3, z czego jeden nad wykuszem kuchni i tu problem z ociepleniem). Możecie polecić kogoś solidnego od takiej roboty, ocieplenie, opierzenie i balustrady.

Będę wdzięczny za pomoc bo białą listę przkopałem i nikogo konkretnego nie znalazłem.

Z góry dziękuję i pozdrawiam

Szukam fachowca (firmy), który wykonuje elementy do ogrodzenia, w tym brama i dwie furtki, łącznie 54m. Oczy mnie już bolą od czytania forum. Owszem rekomendujecie murarzy, elektryków i wszystkich innych, tylko nie ogrodzenia. A może tak bolą mnie oczy, że ich nie zauważam.

Myślę o kutym ogrodzeniu, choć boczne może bez sensu, skoro posadzę żywopłot więc i tak osłonię.

Ogrodzenie mam być estetyczne, solidne i w rozsądnej cenie, myślę ze wiele nie wymagam.

Na allegro, czy tez w googlach jest mnóstwo ogłoszeń, ale ja potrzebuje kogoś poleconego, sprawdzonego, z kim nie będzie kłopotów i nieporozumień (wolę nie przypominać sobie okresu budowy).

Pomóżcie, bo całkowicie oślepnę i nawet najpiękniejszego ogrodzenia nie dojrzę.

Pozdrawiam i życzę silnych nerwów wszystkim budującym.

Witam,

Jestem studentką Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach i w ramach praktyk przeprowadzamy krótkie ankiety dotyczące decyzji konsumenckich przy zakupach online.

Oto link do ankiety:

http://www.surveymonkey.com/s/pomorskie

Wypełnienie ankiety zajmuje około 15 minut. Bardzo proszę o Państwa pomoc.

Będę wdzięczna za każdą udzieloną odpowiedź.

Ola K. z UE

Witam

Poszukuje z 1-2 osoby które podobnie jak ja poszukuja zbiornika na szambo, w pomorskim sa bardzo drogie taniej wychodzi zakupic z południa dokładniem mysłalem zeby z radomia kupic, i zeby taniej wyszło szukam z 1 -2 osob ktore równiez szukaja zbiornika i transport podzielilibysmy miedzy soba co by taniej wyszło,

pozdr [email protected]

Czy ktoś korzystał z usług PHU Damian Grablowski z Bojana? Chodzi o instalacje ogrzewania i wod-kan. Czy gość jest słowny i dokładny bo pomijam cenę-ta zawsze jest indywidualna? Czy wychodzą jakieś kwiatki po pewnym czasie użytkowania?

Na białej liście był wymieniany z 2 razy, a to mało jak dla mnie, poza tym dość dawno....

Z góry dzięki za wszelkie opinie.

Czy ktoś korzystał z usług PHU Damian Grablowski z Bojana? Chodzi o instalacje ogrzewania i wod-kan. Czy gość jest słowny i dokładny bo pomijam cenę-ta zawsze jest indywidualna? Czy wychodzą jakieś kwiatki po pewnym czasie użytkowania?

Na białej liście był wymieniany z 2 razy, a to mało jak dla mnie, poza tym dość dawno....

Z góry dzięki za wszelkie opinie.

Ja chyba bylem jednym z polecajcych.

U mnie ludzie p. Damiana robili wod-kan. Z perspektywy okolo dwoch lat moge stwierdzic, ze 'kwiatki' sie nie pojawily, wszystko gra. Ostatnio prosilem o montaz dodatkowego wodomierza w zwiazku z podlewaniem ogrodu - czyli mala przerobka. Dzwonilem popoludniu, p Damian przyjechal, ocenil, wycenil, a na drugi dzien rano wpadli chlopcy z firmy i po sprawie. Jak mam jakies pytanie zawsze dzwonie i telefon w 90% odebrany lub oddzwonienie za kilka minut. Mysle, ze podejscie jak najbardziej pozytywne.