Wakmen 05.08.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Odkupię wełnę do ocieplania poddaszy. Najlepiej z okolic Chwaszczyna.504-45-17-45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 09.08.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Witam wszystkich,pierwszy raz sie udzielam,ale czytam forum tyle co się buduje czyli juz minął rok A teraz małe podsumowanie polecam profile elewacyjne z firmy "RODEO" pan Darek 668646566 - -elewacja i podbitka właśnie poprawia po ostatnich partaczach pan Andrzej Kiedrowski i jak na razie jest super 506512308 pod poleceniem pana Andrzeja podpisuje sie wszystkimi konczynami u nas tez poprawial podbitke po partaczach wrrr i wykonywal elewacje - szybko, dobrze i bezproblemowo co musial poprawic wkleje niebawem w moim dzienniku ale poki co polecam wykonawstwo pana Andrzeja! -- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 09.08.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 a skoro o wykonawcach wartych polecenia mowa to polecam dekarza pana Marka Dettlaff (nie wiem czy nazwisko sie odmienia, wiec z gory przepraszam jakby co) przekladal u nas dach i czyscil przy okazji cenowo konkurencyjny a przy tym konkretny, slowny i rzetelny - czego chciec wiecej? kontakt: Marek Dettlaff tel: 602 489 158 ---- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radom007 13.08.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Witam,Przyjmę ziemię z wykopu około 200 m3, okolice Gdyni (Kosakowo)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Abigor 15.08.2012 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 sprzedam tanio:- cegiełki klinkierowe ręcznie formowane CRH - ALT MAAS - ok. 300 sztuk- dachówka Creaton Sinfonie czerwień glazurowana - ok. 100 szt (+ kilka gąsiorów) Transport własny, Gdańsk Kiełpino Górne.697-711-942 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MP1719504883 17.08.2012 02:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Odsprzedam zbirnik na wode 1m3, popularny, bialy z tworzywa w aluminiowej kratownicy, czysty !Odbior wlasny, Gdynia-Wiczlinotel 503 93 75 72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goska87 18.08.2012 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Witam wszystkich jako nowa forumowiczka! Poszukujemy z mężem dobrej firmy, która doradzi i postawi nam wiatrak? Czy naprawdę nikt nie jest w stanie mi pomóc? Chociaż jakaś podpowiedź? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsik32 18.08.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 witam ... może ma ktoś do odsprzedania skrzynkę energetycznę na budowę bądź sam podlicznik ??? Pozdr. Tomasz Witam. Mam do sprzedania tzw. prowizorkę z podlicznikiem i kablem ok 15 mb, a z drugiej strony kabel ok 1,5 mb zakończony wtyczką na siłę. Przygotowane to było przez profesjonalnego elektryka a nie zrobione na prędce w garażu. Używane było na mojej budowie przez ok 8 m-cy a dokładniej stało w garażu sąsiada bo tam byłem podpięty do sieci. Dziś mam już prąd z sieci dlatego mogę odsprzedać. Kontakt do mnie to 793390140 lub [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsik32 18.08.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Witam. Mam pytanie może trochę nietypowe ale chyba to nie jest tajemnicą, chodzi mi o ceny. Ile płaciliście za ocieplenie styropianem domu za m2 bez tynku, ile kosztuje montaż sufitu podwieszanego nie za bardzo skomplikowanego, ile za położenie gresu np w salonie czyli dość duża przestrzeń bez zbędnych komplikacji. Bo rozumiem że cena za łazienkę jest ustalana raczej za całość roboty. Ile kosztuje montaż parapetu- za szt. czy mb ? Jaki jest koszt cekolowania? Teraz z tym cekolowaniem mam zagwostkę. Mam umówioną ekipę do gładzi robione mechanicznie. Widziałem ich robotę i jest cudeńko. Dwie warstwy cekolu i podwójne malowanie na biało za 20 zł od m2 z materiałem. Ale ostatnio usłyszałem że każde kolejne cekolowanie , naprawa drobnych usterek itp też musi być robiona tą metodą bo będzie różnica. Nawet ponoć jest tak że jest kłopot z pomalowaniem ścian farbą bo ta się łuszczy albo spływa . Czy znawcy tematu się wypowiedzą? Jeśli to prawda to czy lepiej robić tradycyjnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evie_ei 18.08.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 szukam kogoś kto podłaczy mi czujki płyte i cały alarm satel. pozdr Jeśli nie za późno, proszę: p. Zazula 604512601 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 19.08.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Czy naprawdę nikt nie jest w stanie mi pomóc? Chociaż jakaś podpowiedź? Znam dwie: http://generatory-wiatrowe.pl/ http://www.sikoraenergy.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ELKA08 22.08.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 witam ... może ma ktoś do odsprzedania skrzynkę energetycznę na budowę bądź sam podlicznik ??? Pozdr. Tomasz Witam mam do sprzedaży skrzynkę po prowizorce ale bez licznika bo został zamontowany w stałym przyłączu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gansan 30.08.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Witam, mam na sprzedaż - Skrzynka elektryczna (SOLIDNA jestesmy elektrykami), roznicowka, 2 gniazda 230V, sila, obudowa blacha. Zostala mi po budowie i sie marnuje. Zdjecia na email. Cena 250zl. Fotki :https://picasaweb.google.com/112337621030928651739/Desktop?authkey=Gv1sRgCPa89K21ubDLSA#5782565146385819666[email protected] gm Kosakowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dermotek 04.09.2012 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Witam i o porade prosze - jak to jest z tymczasowym pradem na budowe? mam skrzynke na granicy dzialki ale dom bedzie 70m od niej budowany.Czy musze wystapic o pozwolenie na pobieranie pradu przez budowlancow? jesli tak to jak to zrobic i ile to trwa?Czy wystarczy zawiadomienie - czy jest potrzebny projekt na tymczasowe pobieranie pradu z wlasnej skrzynki?Ratunku, juz nie wiem sama gdzie biegac i szukac a czas nagli.Przepraszam jesli juz taka kwestia byla rozpatrywana ale niestety nie mialam czasu przejrzec wszystkich wpisow...dzieki, asia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szapika 05.09.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Witam i o porade prosze - jak to jest z tymczasowym pradem na budowe? mam skrzynke na granicy dzialki ale dom bedzie 70m od niej budowany. Czy musze wystapic o pozwolenie na pobieranie pradu przez budowlancow? jesli tak to jak to zrobic i ile to trwa? Czy wystarczy zawiadomienie - czy jest potrzebny projekt na tymczasowe pobieranie pradu z wlasnej skrzynki? Ratunku, juz nie wiem sama gdzie biegac i szukac a czas nagli. Przepraszam jesli juz taka kwestia byla rozpatrywana ale niestety nie mialam czasu przejrzec wszystkich wpisow... dzieki, asia. Cześć Asiu, przerabiałam to w kwietniu br. Skrzynkę na granicy miałam od lat, ale nie było w niej licznika i nie miałam podpisanej umowy z Energą, więc musiałam wybrać się osobiście do Wejherowa (działka w gm. Zukowo, która podlega pod Energę Wejherowo), podpisać od ręki umowę i o ile dobrze pamiętam w ciągu niespełna tygodnia podjechał pan z licznikiem, wszystko założył, podłączył, dał kluczyk i życzył powodzenia Podpowiem tylko, że warto mieć ze sobą wszystkie dokumenty, które wiążą się ze zrobionym przyłączem, bo u mnie robili to tak dawno, że pani z obsługi klienta stwierdziła, że tak starego jeszcze nie widziała i oczywiście u siebie potrzebnych danych nie mogli znaleźć. Oczywiście potrzebne są też dokumenty potwierdzające prawo do nieruchomości (miałam odpis z KW i umowę sprzedaży, z tego co pamiętam obie skerowano) a także - czego nie miałam - pozwolenie na budowę (bo to specjalna taryfa, niestety)... Życzę powodzenia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manolis 10.09.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Mam stemple budowlane na sprzedaż. Użyte raz, długość ok 2,1-2.3m. ilość około 80 sztuk. Cena 3,5 PLN/1szt.Ewentualny transport do uzgodnienia. T: 502 161 598 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YAROK 10.09.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Witajcie mam do sprzedania używane rusztowania warszawskie ponad 20 przęseł, można kupić mniej. tel kontaktowy ( najlepiej sms) 517172395 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżodar 11.09.2012 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Witam wszystkich Mieszka ktoś w domu z silikatów. ? Może podzielilibyście się wrażeniami...Bo muszę zdecydować co na ściany konstrukcyjne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 12.09.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Heyka, szukam opinii/informacji o firmie Snekker z Rumii przy ul.Bądkowskiego,zajmują się m.in meblami kuchennymi.Może ktoś z forumowiczów korzystał? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jomcio 17.09.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Witam serdecznie wszystkich z grupy trójmiasto i okolice. Proszę o namiary sprawdzonych i dobrych tynkarzy,z których byliście zadowoleni. Pozdr..... [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts