zdrapko 18.09.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Mam do oddania ok 20 pustakow POROTHERM 8 P+W pozostalych po budowie. Niestety z powodu czestego przenoszenia z miejsca na miejsce czesc jest peknieta na pol. Oddam gratis. Trzeba jedynie zabrac samemu. Dla kogos komu zabraklo pare sztuk idealnie sie nadadza a nie trzeba bedzie kupowac. Odbior w Chwaszczynie. Dla ulatwienia tel 888 34 23 59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zdrapko 18.09.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Mam do oddania ok 20 pustakow POROTHERM 8 P+W pozostalych po budowie. Niestety z powodu czestego przenoszenia z miejsca na miejsce czesc jest peknieta na pol. Oddam gratis. Trzeba jedynie zabrac samemu. Dla kogos komu zabraklo pare sztuk idealnie sie nadadza a nie trzeba bedzie kupowac. Odbior w Chwaszczynie. Dla ulatwienia tel 888 34 23 59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanowi_ 22.09.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Sprzedam DRZWI Z FUTRYNĄ ZEWNĘTRZNE używane, kolor brązowy z zamkiem i klamką. Drzwi stalowe antywłamaniowe. Wymiar zewnętrzny futryny ok. 113 cm na 208 cm. Były zamontowane na budowie przez rok. Drzwi bardzo mocne, dobrze wykonane cena nowych wynosiła 1600 zł. sprzedam za 500 zł Odbiór tylko osobisty w Gdańsku.telefon do kontaktu Iwona 605 847 357 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trojmiasto 27.09.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 poszukuje solidnej ekipy do montazu okien pvc - w drutexie gdzie zamierzam zamowic okna na montaz trzeba czekac ponad miesiac a same okna w tydzien mogliby dostarczyc wiec ktos mialby namiary na specow od montazu surowego to bede wdzieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAG75 29.09.2012 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Tanio do zbycia ¨tymczasowy¨licznik elektryczny plus ok 30 m kabla 2,5Mam tez rolke waty Rocwall 10cm do ocieplen dachu np.Info [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 05.10.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Witam wszystkich Mieszka ktoś w domu z silikatów. ? Może podzielilibyście się wrażeniami... Bo muszę zdecydować co na ściany konstrukcyjne... Mam Od pięciu lat mieszkam i powiem, że na nic innego bym nie zamieniła. Dom ocieplony wełną, tynki cementowo wapienne, tak więc dom w pełni oddychający, bardzo ciepły ( teraz jeszcze ani razu nie urauchamialiśmy podgrzewania ani kominka, choć noce i dni coraz chłodniejsze. Latem przyjemnie chłodny. Osobicie bardzo, bardzo polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 07.10.2012 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Witam,może ktoś z Was forumowicze zna jakiegoś "fachowca" do remontu mieszkania.Gładzie,malowanie,trochę zabudowy GK.Potrzeba kogoś ...normalnego.Najlepiej ktoś z Gdynipozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 15.10.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 jak teraz wygladaja ceny instalacji elektycznych - ile za punkt ...?orientuje sie ktos ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomas1111 16.10.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 za punkt ok. 22-25zł bez inteligentnego domu /rejon Wejherowo + przyległe/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagusia78 19.10.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Moglby ktos polecic jakiegos murarza do scianek dzialowych, dom stoi, murarz wyjechal i nie zdazyl dzialowek postawic. Najlepiej jakis solidny z rozsadna cena^^. Z gory dziekuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szapika 19.10.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Witajcie, jakie bramy macie? Szukam czegoś w rozsądnej cenie i jakości, ale garaż ma 5m szerokości, więc tak łatwo nie jest... Da się zejść cenowo poniżej 7tys? I jeszcze - słyszał ktoś o polskich roletach Portos? Przy naszym zapotrzebowaniu są baaaardzo atrakcyjne cenowo, ale wiadomo jak to z okazjami. Dlatego pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomas1111 19.10.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Witam poszukuje sprawdzonej ekipy do wykończenia poddasza (wełna + K-G) oraz drugiej ekipy do ocieplenia domu na zewnątrz (styropian + tynk). Budowa w rejonie Wejherowa i Gdyni. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 21.10.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Witam drogich forumowiczow wprawdzie budowe ukonczylismy juz jakis czas temu, ale dopiero niedawno posadzilismy krzewy przy ogrodzeniu. latem, po kilku wizytach w roznych szkolkach przez zupelny przypadek trafilam do panstwa Dahlems w Rumii...za co dziekuje Bogom p.Kurt Dahlems - okreslajac jednym slowem - pasjonat! do tego zdziwil mnie podejsciem do klienta: wyobrazcie sobie moja mine, kiedy pojechalam tam celem zlozenia zamowienia a facet mi mowi, ze owszem ma krzewy ktorych sobie zycze ale ....nie sprzeda! bo mi sie nie przyjma! (pogoda niesprzyjala przesadzeniom) w kilku wczesniejszych ogrodnictwach moglam kupowac ile dusza zapraganie wrrr do tego ceny naprawde przyjazne z reka na sercu polecam! Alina i Kurt Dahlems 84-230 Rumia,ul.Różana tel. 888-235-130 niestety nie maja strony w necie i nigdzie sie nie reklamuja, wiec trzeba poprostu sie pofatygowac ale wg mnie naprawde warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomas1111 21.10.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Witam poszukuje sprawdzonej ekipy do wykończenia poddasza (wełna + K-G) oraz drugiej ekipy do ocieplenia domu na zewnątrz (styropian + tynk). Budowa w rejonie Wejherowa i Gdyni. Pozdr. ... rozumiem, że każdy miał za wykonawcę partaczy i nikogo nie można polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofJ_76 22.10.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Mam Od pięciu lat mieszkam i powiem, że na nic innego bym nie zamieniła. Dom ocieplony wełną, tynki cementowo wapienne, tak więc dom w pełni oddychający, bardzo ciepły ( teraz jeszcze ani razu nie urauchamialiśmy podgrzewania ani kominka, choć noce i dni coraz chłodniejsze. Latem przyjemnie chłodny. Osobicie bardzo, bardzo polecam Ja mam sąsiadów, którzy budowali z silki i są bardzo zadowoleni. Dom dobrze zaizolowany (ciepły zimą, chłodny latem). Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partys 29.10.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Witam, może ktoś potrzebuje klika palet:http://allegro.pl/palety-przemyslowe-i2750723467.htmlSą w całkiem dobrym stanie i na opał oddać ich szkoda - dlatego sprzedam za symboliczną 1zł/szt. Z reguły na budowie jest ich nadmiar (jak u mnie), ale jak są potrzebne to w skupie chcą nawet 20zł/szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evie_ei 16.11.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 ... rozumiem, że każdy miał za wykonawcę partaczy i nikogo nie można polecić Dwie firmy robiły: druga poprawiała po pierwszej, po drugiej inwestor zakasał rękawy i poprawił. Którą firmę Ci polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 16.11.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 szukam kogoś kto by skończył zaczętą więźbę, domurował szczytki i odeskował i opapował dach, mozecie kogos polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka_32 17.11.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Witam, może ktoś z Was forumowicze zna jakiegoś "fachowca" do remontu mieszkania.Gładzie,malowanie,trochę zabudowy GK.Potrzeba kogoś ...normalnego. Najlepiej ktoś z Gdyni pozdrawiam Witaj polecam grupę Pana Sławka. Robią naprawdę konkretnie i w przystępnych cenach. U mnie zarówno wykończenie wnętrza, jak też docieplenie i położenie tynku silikatowo - krzemowego wyszło rewelacyjnie. W razie zainteresowana podam nr telefonu (najpierw go poszukam) . Pozdrawiam cieplutko w te coraz mroźniejsze wieczory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka_32 17.11.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Witam poszukuje sprawdzonej ekipy do wykończenia poddasza (wełna + K-G) oraz drugiej ekipy do ocieplenia domu na zewnątrz (styropian + tynk). Budowa w rejonie Wejherowa i Gdyni. Pozdr. Tomas1111 może i u Ciebie sprawdziłaby się brygada Pana Sławka o której pisałam post wyżej . Niestety nie wchodziłam od dłuższego czasu na forum i stąd w porę nie odpisywałam na Wasze pytania czy prośby. W razie czego, proszę o kontakt na PW, to poszukam numeru telefonu. pozdrawiam i przyjemnej budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts