DEKODACH24.PL 17.11.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Witam pomogę i doradzę w wyborze okien dachowych zainteresowanych zapraszam do zadawania pytań pozdrawiamDEKODACH24.PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 19.11.2012 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 za punkt ok. 22-25zł bez inteligentnego domu /rejon Wejherowo + przyległe/ Nie ma czegoś takiego jak punkt. A ile to jest pkt: 1 łącznik pojedynczy, 3 wyjścia w pod 3 halogeniki w kuchni, odległość pomiędzy nimi po 60cm? Może z 4 pkt? A ile to jest pkt: wyprowadzenie z rozdzielnicy 6 przewodów do 6 podbitek, dalej będą rozprowadzone halogeny w podbitce ale przez wykonawcę podbitki? Całość sterowane z rozdzielnicy zegarem astronomicznym dwukanałowym z przerwą nocną. Może 6 pkt? Dobry wykonawca nigdy nie wyceni od pkt. Naciągacz owszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomas1111 19.11.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 ... i właśnie w tym cały szkopuł Wakmen. Jak trafię na osobę, która za bardzo nie jest zorientowana, to naciągną aż miło. Dlatego lepiej wcześniej rozplanować sobie oświetlenia i uzgodnić cenę ca całość (nawet z materiałem), chyba, ze chodzi faktycznie o małe przeróbki, ale to znowu dojazd do klienta. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 19.11.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 ... i właśnie w tym cały szkopuł Wakmen. Jak trafię na osobę, która za bardzo nie jest zorientowana, to naciągną aż miło. ... To gratuluję podejścia do klienta. ... Dlatego lepiej wcześniej rozplanować sobie oświetlenia i uzgodnić cenę ca całość (nawet z materiałem), ... I tak powinna wyglądać rzetelna odpowiedź - najpierw konkretne założenia a dopiero po tym oferta na całość. Wycena od pkt. elektrycznego to jeden wielki kant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
L_Zappa 20.11.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Witam, może ktoś potrzebuje klika palet: http://allegro.pl/palety-przemyslowe-i2750723467.html Są w całkiem dobrym stanie i na opał oddać ich szkoda - dlatego sprzedam za symboliczną 1zł/szt. Z reguły na budowie jest ich nadmiar (jak u mnie), ale jak są potrzebne to w skupie chcą nawet 20zł/szt. Witam, Ogłoszenie aktualne? ile jest tych palet? Może bym podjechał? J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomas1111 20.11.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 ... i właśnie w tym cały szkopuł Wakmen. Jak trafię na osobę, która za bardzo nie jest zorientowana, to naciągną aż miło. Dlatego lepiej wcześniej rozplanować sobie oświetlenia i uzgodnić cenę ca całość (nawet z materiałem), chyba, ze chodzi faktycznie o małe przeróbki, ale to znowu dojazd do klienta. Pozdr ... oczywiście miało być Jak trafią na osobę,... ======================================================================================= Zmieniając temat: Poszukuję firmy bądź osoby z terenu trójmiasta do budowy centralnego odkurzacza. Może ktoś z forum ma doświadczenie, to proszę o informację na pw. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trojmiasto 20.11.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 poszukuje dobrej ekipy do montazu okien - przy remoncie czesc starych musialem zdemontowac i teraz czas je z powrotem wstawic a ekipa od montazu nowych nie wyrobila sie czasowo, moze ktos z forum ostatnio wstawial i moze polecic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomas1111 27.11.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Ponawiam prośbę o polecenie firmy bądź osoby do rozłożenia instalacji oraz zamontowanie centralnego odkurzacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 29.11.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Ponawiam prośbę o polecenie firmy bądź osoby do rozłożenia instalacji oraz zamontowanie centralnego odkurzacza. Już wcześniej wysyłałem pw i teraz ponowiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
espion 09.12.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Ponawiam prośbę o polecenie firmy bądź osoby do rozłożenia instalacji oraz zamontowanie centralnego odkurzacza. Proponuje odkurzacze Beam -p. Andrzej Ptak tel.668115440 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manolis 11.12.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Zna ktoś osobę, która ma uprawnienia do projektowania instalacji elektrycznej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 12.12.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 W sprawie odkurzacza to polecam gościa u którego zamawiałem podobny sprzęt, ale to było jakieś 8 lat temu. Namiary to Paweł (odkurzacze beam): 501034156Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trojmiasto 15.12.2012 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Zna ktoś osobę, która ma uprawnienia do projektowania instalacji elektrycznej? mnie projekt do pozwolenia na budowe robil p. Andrzej Jung tel 502 620 044 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gansan 19.12.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Witam, mam na sprzedaż - Skrzynka elektryczna (SOLIDNA jestesmy elektrykami), roznicowka, 2 gniazda 230V, sila, obudowa blacha. Zostala mi po budowie i sie marnuje. Zdjecia na email. Cena 250zl. Fotki :https://picasaweb.google.com/1123376...65146385819666[email protected] gm Kosakowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 27.12.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 czy możecie polecić firmę sprzedającą i montującą okna w pomorskim? zastanawiam się nad gdyńską fabryką okien, brał ktoś od nich okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manolis 29.12.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 czy możecie polecić firmę sprzedającą i montującą okna w pomorskim? zastanawiam się nad gdyńską fabryką okien, brał ktoś od nich okna? Polecam firmę Megabud z Rumi. U mnie zakładali okna w listopadzie, jestem zadowolony z ceny i usługi. W cenie dali drzwi wejściowe tymczasowe na czas budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguska864 01.01.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Witam.Zaczynamy budowę w powiecie wejherowskim. Mamy już domek wyznaczony. Wykop już by był ale ten co mamy musimy niestety poprawić. jak tylko pogoda pozwoli to na pewno to zrobimy... Wtedy szybko szalowanko i lejemy beton... Planujemy teraz kupić bloczki betonowe i pustaki. Na razie skupiamy się na tym pierwszym czyli na bloczkach. Czy ktoś może polecić gdzie można kupić bloczki B-20 14x25x38??? mamy namiary na Lębork, Ol Trans... Oczywiście szukamy jak najtaszych ofert;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manolis 01.01.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Witam. Zaczynamy budowę w powiecie wejherowskim. Mamy już domek wyznaczony. Wykop już by był ale ten co mamy musimy niestety poprawić. jak tylko pogoda pozwoli to na pewno to zrobimy... Wtedy szybko szalowanko i lejemy beton... Planujemy teraz kupić bloczki betonowe i pustaki. Na razie skupiamy się na tym pierwszym czyli na bloczkach. Czy ktoś może polecić gdzie można kupić bloczki B-20 14x25x38??? mamy namiary na Lębork, Ol Trans... Oczywiście szukamy jak najtaszych ofert;) Sprawdź Polbet Piotr Połomski Małkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 03.01.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Sprawdź Polbet Piotr Połomski Małkowo. Zdecydowanie polecam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 05.01.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 ... Pozdrawiam Wszelki duch - ojciec założyciel się pojawił. Na dłużej, czy tylko przelotem? Może jakaś aktualizacja w dzienniku się pojawi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts