Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa trójmiasto i okolice

Recommended Posts

Witam. Mam ogromną prośbę o polecenie ekipy, która całościowo przygotowałaby mieszkanie od dewelopera do stanu używalności. Chodzi mi o podłogi, hydraulikę, elektrykę, malowanie itd. Przejrzałam cały wątek ale większość rekomendacji dotyczy osób zajmujących się pojedynczym problemem a mi bardzo zależy na całościowej ekipie.

Z góry dziękuję i pozdrawiam

Mała7x

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam !!

A ja mam pytanie z innej beczki :offtopic:, czy któryś z budujących lub planujących ma informacje na temat teren w obrębie gdańska, który przewiduje budowę domów jednorodzinnych z płaskim dachem?? A może ktoś z was już przepycha się o to w urzędach lub zna kogoś??? Marzy nam się modernistyczna pasywna kostka :yes: tylko nie wiemy gdzie byśmy mogli ją postawić. POmocy!!!! :bash::goodnight:

WItam jak mam problem ...poszukuje dobrego fachowca (Wykonanie i montaz) do zamontowania Bramy prze

suwna 4,5m + 2 furtki ale sam stelaz bo brama bedzie wypelniana drewnopodobnym materialem - czyli chodzi mi o wykonanie i zamontowanie bramy + 2 furtki i cały osprzet macie moze jakies dobre namiary bo wysłałem do jednego ale cena....mnie zabiła :-) pozdrawiam

WItam jak mam problem ...poszukuje dobrego fachowca (Wykonanie i montaz) do zamontowania Bramy prze

suwna 4,5m + 2 furtki ale sam stelaz bo brama bedzie wypelniana drewnopodobnym materialem - czyli chodzi mi o wykonanie i zamontowanie bramy + 2 furtki i cały osprzet macie moze jakies dobre namiary bo wysłałem do jednego ale cena....mnie zabiła :-) pozdrawiam

Podaj cenę i zakres prac to powiem Ci,czy to drogo czy tanio. Mógłbym wykonać zlecenie,ale czasu brakuje.

• 2 weeks później...

Witam,

Mam na imie Piotr. Jestem nowy na forum:) Buduje w Baninie.

Czy ktoś może mi polecić dobrą ekipę, która położy mi gładzie na ścianach? Potrzebna jest tylko jedna cienka warstwa wykanczająca po położeniu maszynowych tynków gipsowych.

Witam !!

A ja mam pytanie z innej beczki :offtopic:, czy któryś z budujących lub planujących ma informacje na temat teren w obrębie gdańska, który przewiduje budowę domów jednorodzinnych z płaskim dachem?? A może ktoś z was już przepycha się o to w urzędach lub zna kogoś??? Marzy nam się modernistyczna pasywna kostka :yes: tylko nie wiemy gdzie byśmy mogli ją postawić. POmocy!!!! :bash::goodnight:

Witam

Wlasnie wybudowalismy kostke na Osowej, wlasciwie to przebudowalismy stara kostke...ale dzieki temu mieszkamy blisko sklepu, szkoly, mamy latarnie na ulicy i asfalt (dziurawy nieco) ;)) ale jest kostka!!!

• 2 weeks później...
Poszukuje Domu w dobrej lokalizacji w gdańsku , może być do wykończenia.

Gdzie sprawdzić , interesuje mnie oferta bezpośrednio od właściciela.

Zazwyczaj jest tak (przynajmnie ja tak mam ) że jak kupię to wtedy widze w okolicy atrakcyjniejsze oferty. Może ktoś w swojej okolicy widział coś wartego zobaczenia, chętnie zobacze !!!. Tym bardziej że na tym etapie nie mam jeszcze sprecyzowane co dokładnie i gdzie.

Zazwyczaj jest tak (przynajmnie ja tak mam ) że jak kupię to wtedy widze w okolicy atrakcyjniejsze oferty. Może ktoś w swojej okolicy widział coś wartego zobaczenia, chętnie zobacze !!!. Tym bardziej że na tym etapie nie mam jeszcze sprecyzowane co dokładnie i gdzie.

Witam,

mam być może ofertę dla Pana/Pani.

Dom do wykończenia w Borkowie Łostowickim.

Jestem właścicielem - sprzedaż bezpośrednio ode mnie.

Więcej szczegółów mogę podać na prywatnego maila.