mała7x 03.03.2013 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Witam. Mam ogromną prośbę o polecenie ekipy, która całościowo przygotowałaby mieszkanie od dewelopera do stanu używalności. Chodzi mi o podłogi, hydraulikę, elektrykę, malowanie itd. Przejrzałam cały wątek ale większość rekomendacji dotyczy osób zajmujących się pojedynczym problemem a mi bardzo zależy na całościowej ekipie.Z góry dziękuję i pozdrawiamMała7x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Campeche 03.03.2013 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Poszukuję firmy do wykonania płaskiego GWC. Jako że ma być on zainstalowany pod płytą fundamentową to chciałbym zlecić to firmie która da mi na to gwarancję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pstuszi 04.03.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Witam !! A ja mam pytanie z innej beczki , czy któryś z budujących lub planujących ma informacje na temat teren w obrębie gdańska, który przewiduje budowę domów jednorodzinnych z płaskim dachem?? A może ktoś z was już przepycha się o to w urzędach lub zna kogoś??? Marzy nam się modernistyczna pasywna kostka tylko nie wiemy gdzie byśmy mogli ją postawić. POmocy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benik 05.03.2013 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 WItam jak mam problem ...poszukuje dobrego fachowca (Wykonanie i montaz) do zamontowania Bramy prze suwna 4,5m + 2 furtki ale sam stelaz bo brama bedzie wypelniana drewnopodobnym materialem - czyli chodzi mi o wykonanie i zamontowanie bramy + 2 furtki i cały osprzet macie moze jakies dobre namiary bo wysłałem do jednego ale cena....mnie zabiła pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtas122 05.03.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 WItam jak mam problem ...poszukuje dobrego fachowca (Wykonanie i montaz) do zamontowania Bramy prze suwna 4,5m + 2 furtki ale sam stelaz bo brama bedzie wypelniana drewnopodobnym materialem - czyli chodzi mi o wykonanie i zamontowanie bramy + 2 furtki i cały osprzet macie moze jakies dobre namiary bo wysłałem do jednego ale cena....mnie zabiła pozdrawiam Podaj cenę i zakres prac to powiem Ci,czy to drogo czy tanio. Mógłbym wykonać zlecenie,ale czasu brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierus 19.03.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Witam,Mam na imie Piotr. Jestem nowy na forum:) Buduje w Baninie.Czy ktoś może mi polecić dobrą ekipę, która położy mi gładzie na ścianach? Potrzebna jest tylko jedna cienka warstwa wykanczająca po położeniu maszynowych tynków gipsowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomas1111 19.03.2013 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Poszukuję sprawdzonego glazurnika,kafelkarza do ułożenia posadzek oraz łazienek z rejonu Wejherowa - Gdynii. Dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luvvka 27.03.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Witam !! A ja mam pytanie z innej beczki , czy któryś z budujących lub planujących ma informacje na temat teren w obrębie gdańska, który przewiduje budowę domów jednorodzinnych z płaskim dachem?? A może ktoś z was już przepycha się o to w urzędach lub zna kogoś??? Marzy nam się modernistyczna pasywna kostka tylko nie wiemy gdzie byśmy mogli ją postawić. POmocy!!!! Witam Wlasnie wybudowalismy kostke na Osowej, wlasciwie to przebudowalismy stara kostke...ale dzieki temu mieszkamy blisko sklepu, szkoly, mamy latarnie na ulicy i asfalt (dziurawy nieco) ) ale jest kostka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniula 04.04.2013 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Witam wszystkich budujących. Potrzebuję piasek zasypowy do fundamentów. (35 wywrotek w konkurencyjnej cenie:)) Budowa w Chwaszczynie. Bardzo dziękuję za pomoc i pozdrawiam, Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Crisiano 04.04.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Szukam godnego polecenia tartaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 05.04.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Szukam godnego polecenia tartaku. Tartak z Sulęczyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Marek 08.04.2013 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 W połowie maja planujemy rozpoczęcie budowy w miejscowości Tuchom. Poszukujemy godnego polecenie kierownika budowy:yes: Wasze propozycje prosimy przesłać na adres [email protected] Pozdrawiamy serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 09.04.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 czy możecie polecic jakąs dobrą ekipę od wylewek z okolic Tczewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomas1111 10.04.2013 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Szukam godnego polecenia tartaku. Polecam tarcicę i nie tylko z tartaku w miejscowości Kawle Dolne PHU Frankowski. Brałem od nich tarcie pod płaską dachowkę i wyszło naprawdę prosto. http://www.phufrankowski.pl/tartak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniula 11.04.2013 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Czy ktoś wie gdzie najkorzystniej wynająć toitoia? Dzięki z góry za info Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JOANNA I JUŻ 16.04.2013 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JOANNA I JUŻ 16.04.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Mam do sprzedania 500m2 drogi w lniskach. Ile można dostać za metr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zorz 16.04.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Poszukuje Domu w dobrej lokalizacji w gdańsku , może być do wykończenia. Gdzie sprawdzić , interesuje mnie oferta bezpośrednio od właściciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zorz 16.04.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Poszukuje Domu w dobrej lokalizacji w gdańsku , może być do wykończenia. Gdzie sprawdzić , interesuje mnie oferta bezpośrednio od właściciela. Zazwyczaj jest tak (przynajmnie ja tak mam ) że jak kupię to wtedy widze w okolicy atrakcyjniejsze oferty. Może ktoś w swojej okolicy widział coś wartego zobaczenia, chętnie zobacze !!!. Tym bardziej że na tym etapie nie mam jeszcze sprecyzowane co dokładnie i gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek1978 23.04.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Zazwyczaj jest tak (przynajmnie ja tak mam ) że jak kupię to wtedy widze w okolicy atrakcyjniejsze oferty. Może ktoś w swojej okolicy widział coś wartego zobaczenia, chętnie zobacze !!!. Tym bardziej że na tym etapie nie mam jeszcze sprecyzowane co dokładnie i gdzie. Witam, mam być może ofertę dla Pana/Pani. Dom do wykończenia w Borkowie Łostowickim. Jestem właścicielem - sprzedaż bezpośrednio ode mnie. Więcej szczegółów mogę podać na prywatnego maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts