kasiann 06.11.2014 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Witam wszystkich Jesteśmy nowi na forum....niestety wcześnie nie skorzystaliśmy z Waszych doświadczeń i zleciliśmy budowę firmie poleconej przez znajomych. Okazała się w naszym przypadku wielkim niewypałem! Budujemy parterowy dom Madera. Poszukujemy ekipy do elektryki i wod. kan. Ktoś może kogoś polecić? Dzięki z góry Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 06.11.2014 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Witam nadmorskich ludzi. Kończymy właśnie elewacje piękna w Chwaszczynie (zapraszam do mojego profilu na fb-link w podpisie) Na wiosnę zaczynamy w Redzie elewacje dla forumowicza. Podoba nam się nad morzem wiec chętnie jeszcze komuś z Was zrobimy elewacje. OOOO tu nie dziala moja stopka z platnego profilu, wiec ja przekopiuje ooo i nie dzialaja tytuły dziwne te grupy budujace, wiec tez wkleje: fighter1983 http://forum.muratordom.pl/images/mdom_statusicon/user-online.pngLider FORUM (min. 2800)NAJLEPSZY DORADCA NA TYM FORUM!!!NAJPOŻYTECZNIEJSZY FORUMOWICZ od ZAWSZE Fighter1983 sprzedaż i wykonanie elewacji na 8% VAT.Systemowo, umowa, gwarancja: DRYVIT, STO, CAPAROL. Sprzedaz:Knauf,Austrotherm,Płyty PIR 0,022,XPS,Dryvit,STO,Caparol,Termoorganika. Opinie o fighter1983 Poznaj opinie Forumowiczów i napisz swoją Odwiedź mój profil na Facebook-u Caparol w systemach docieplen, czy dobre moze byc jeszcze lepsze? Izolacje pionowe fundmentow. Kontakt: [email protected] 792030206 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radosław Krasowski 08.11.2014 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 hehe witam w trójmieście za tydzień zobaczę jak wam poszło w Chwaszczynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 10.11.2014 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 hehe witam w trójmieście za tydzień zobaczę jak wam poszło w Chwaszczynie jeszcze nie skonczylismy. spotkasz jeszcze naszych chlopakow tynki robisz tam gdzie my elewacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radosław Krasowski 11.11.2014 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 jeszcze nie skonczylismy. spotkasz jeszcze naszych chlopakow tynki robisz tam gdzie my elewacje? Tak , chyba w czwartek zaczniemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomlesz 12.11.2014 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Witam Poszukuję firmy która zaprojektuje i wykona:1. ogrodzenie frontowe wraz z bramą przesuwaną2. ułoży kostę brukową 3. wykona taras kostki Miejsce realizacji Gdynia -Oksywie Kto wam wykonywał te prace - możecie mi kogoś polecić. Biała lista wykonawców nie pomogła mi w wyborze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin3miasto 23.11.2014 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 WitamCzy ktoś z was budował z firmą MP Development grupa mar-pat z Gdyni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 29.11.2014 01:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Chwaszczyno k. Gdanska http://forum.muratordom.pl/showthread.php?50990-Elewacje-)-zdj%C4%99cia&p=6688647&viewfull=1#post6688647 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zen8 12.12.2014 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Witam!Ktoś pisał wcześniej nt opinii o pochodzeniu gleby - mam namiar na sprawdzonego i uczciwego klasyfikatora gruntów, który wykonuje takie opinie w woj.pomorskimP.Jarek, tel. 505 616 204.Może się komuś przyda.Pozdrawiam.Zen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bratniak 26.12.2014 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 Ja wybralem najdrozsza ekipe i nie zaluje wszystko idzie swietnie Panowie pracowici godni polecenia...zero nerwow ,zero stresu ze cos spie...nie to co pseudo montezy od okien (jedego z renomowanych producentow)..ale o tym napisze w innym dziale ku przestrodze... Jestem zainteresowany, jaka to firma? Montaż okien również mnie ciekawi. Jeśli nie chcesz na forum, napisz na priv, będę wdzięczny, T.Bratniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bratniak 28.12.2014 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Hej, Mój domek jest od początku projektowany przez architekta. Ma 350 m2 . Mógłby kto powiedzieć - duuży, ale tak naprawdę to sam garaż ma 70m2. Projekt nietypowy...dom oprócz wjazdu do garażu nie ma nigdzie kąta prostego - no taki inny.. Nie mam więc nazwy projektu... Na początku pomysł na dom był taki że miał mieć ok. 180m2, no ale !!! Przynajmniej właśnie jest wszystko jak chciałabym... Rozumiem, że jesteś zadowolna z architekta, czy możesz go polecić? Jak przebiegała Wasza współpraca? Bratniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pasqud 13.01.2015 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Dzień dobry, witam wszystkich czytających.1090 stron....chyba cierpliwości nie starczy aby to przeczytać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ellah 27.01.2015 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Witam, Może troche na łatwiznę, ale czy ktoś z Was słyszał/wie kto buduje/ma domek wg projektu APIS 3 ? Bardzo nam się podoba i przed ruszeniem z budową chcielibyśmy zobaczyć go na własne oczy w okolicach trójmiasta. Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda31_21 29.01.2015 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Witam, może ktoś polecić dobrego, sprawdzonego architekta wnętrza? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pasqud 31.01.2015 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Nawet wyjątkowo dobrego. Ale nie taniego. Joanna Wasiluk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pasqud 03.02.2015 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Jak rany...czy ktoś tutaj czasami zagląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ellah 09.02.2015 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Zapytam rac jeszcze, a co tam... Czy ktoś może polecić dobrego architekta z Trojmiasta który umie doradzić i rozwiać watpliwopści z projektem, a nie tylko skasować za poprawki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pasqud 15.02.2015 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Ellah: mogę powiedzieć, że mój projekt robi Ryszard Nawrot. I jak dotychczas jestem niezwykle zadowolony ze współpracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karcz3 16.02.2015 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Może mi ktoś poda namiary na zgrana solidna ekipe brukarska z okolic żukowa Z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guzcowaty 23.02.2015 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Witajcie! Oddam ziemię z wykopu ok 250m3. Z badań geologicznych wychodzi, że będzie to sama glina. Gdynia okolice Małego Kacka tel .660-251-227. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts