ewusia 19.11.2003 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Groszku, nie bedę mogła być w Sfinksie-sorki. A w Gerdzie też nie byłam bo mi dzieci wnusię podrzuciły. Ale na pewno w tym tygodniu się wybiorę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Docent - Gdańsk 19.11.2003 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Groszku- jesli będę to sam. Benicio- a od czego masz kominek- trzeba przecież sprawdzić jak wydobywa się z niego przyjemne ciepełko Kodi - widzę , że w końcu zmierzasz to tego , aby nie być bezdomnym i w końcu zarejestrować auto Do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 19.11.2003 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Docent - nie chcę Cię straszyć...ale Benicio już wie do czego służy sekator, a Ty??? Przemyśl dobrze tą decyzję. Ewusia - szkoda! Pozdr...Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zachar 19.11.2003 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Ja też z druga połówką będę prosze o uaktualnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kores 19.11.2003 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Witam,Ja najprawdopodobniej bede sam.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 19.11.2003 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Groszek3 u mnie 1 osoba w porywach do drugiej połówki. All Czwartek / Piątek postaram się zarezerwować jakieś stoły (a może już cały lokal, bo trochę nas będzie ) i dam od razu znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 19.11.2003 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Witam wszystkich: Oto uaktualniona lista: 1) KODI (1) 2) GABI (2) 3) ESKA-J (1) 4) GROSZEK (2) 5) ADAMSKI (?) 6) MA75 (2) 7) KORES (1) 8)BEA (2) 9) SEBO (?) 10) WLOWIK (?) 11) RAFALG (1 lub 2) 12) MARKUS_GDYNIA (1) 13) GRODY (?) 14) BENICIO (1) 15) PAGIN (1) 16) DOCENT - Gdańsk (1) 17) ZACHAR (2)18)19)20) Kolejny raz poprawki!SOPOT-SFINX-28.11-19:00 Pozdr...Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 19.11.2003 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Rafalg - trzeba stoły zarezerwować jak najszybciej, bo wiesz Andrzejki...tuż..tuż....może być cięzko!Wierzymy w CIEBIE. Pozdr...G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 19.11.2003 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 a jak nie to spotkamy się w bramie. Nie ma to jak wypić jabolka na mrozie. Od razu przypominają mi się młodzieńcze chwile. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 19.11.2003 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Witam Ja ponawiam pytanie w kwestii formalnej. Gdzie jest Sfinks w Sopocie? Poza tym ja nie wiem do czego słuzy sekator. Plotki rozpuszczane przez Groszka (pozdro) jakobym wiedział dementuje . Jeszcze by ktoś był gotowy pomysleć, że ja rzeczywiście ... brrrr Docent- ja tam zbyt wygodnicki jestem - będzie ciepełko i ciepła woda, to się przeprowadze. Tym bardziej, że nic mi nie wisi nad głową i teoretycznie śpieszyć się nie musze. Kodi - jabcoki w bramie, kto nie miał takich klimatów ten życia nie smakował, heh. Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 19.11.2003 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Ja melduje iz przybedziemy w 2 osoby. Na razie jestem na etapie namawiania Mojej Szanownej Malzonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi 19.11.2003 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 po tygodniu w końcu udało mi się coś odpisaćna spotkanie się stawimy może trochę blizej 20 bo kończę jogę/może być w dresiku?/ a druga połowa też późno zjeżdza a moze nie stolik tylko salę trzeba zarezerwować? w końcu nawet Andrzeja mamy w towarzystwie Benicio tacy odważni bo nie wiedzą że musieliby nieźle podskoczyća na tego jabolka to weźcie torebki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 19.11.2003 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 A ja dołączam się do pytania Benicio - gdzie jest Sfinks w Sopocie? Docent, można wpaść w weekend spojrzeć na Twoją chałupkę? Bo zdaje się, że dużo przybyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eska-j 19.11.2003 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Sorki,Zamąciłam jeśli chodzi o Sfinxa (Sphinxa). Chodziło mi o taką knajpę z pifkiem i żarełkiem za niedużą kasę jaka jest w Gdańsku i Gdyni.Byłam przekonana, że jest również w Sopocie. Ja byłam tylko w Gdańsku. Wydaje mi się, że tego typu knajpa jest idealna na takie spotkanie.Dzisiaj weszłam na http://www.sphinx.pl i okazało się, że nie ma ich w Sopocie. Ten Sfinx, o ktrórym pisze Benicio, serwuje nie tylko techno. Chyba wszystko zależy od DJ. Mój brat tam chodzi, więc mogę się podpytać.Ale myślę, że w piątek wieczorem jest szansa, że nie będziemy się słyszeć ze względu na decybele. Bardzo Was przepraszam. Całe szczęście, że jest czas aby to odkręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 19.11.2003 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Oj, Eska, ale zamieszałaś... Faktycznie lokal z głośną muzyką to nie najlepszy pomysł na takie spotkanie Ja niestety zupełnie nie znam knajp w Sopocie, więc nic nie zaproponuję Chyba, że zostaniemy przy Sfinksie, tylko przeniesiemy się do Gdańska albo do Gdyni? Albo jakiś pub we Wrzeszczu? Wrzeszcz też jest pośrodku, więc sprawiedliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 19.11.2003 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Moze byc w Gdansku Głównym lub we Wrzeszczu. Zawsze dla nas bliżej z Tczewa Proszę tylko szybko decydujmy się. Niestety z moich czasów studenckich te knajpy które zanm nie nadają się na pogaduszki przy piwku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Docent - Gdańsk 19.11.2003 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Ma 75- jak najbardziej zapraszam - bedę w czwartek, sobotę i niedzielę. Niestety brać budowlana z powodu deszczu zawala prace na równoległej budowie i dopiero ma przybyć do mnie w celu wykonania stropu w okolicach przyszłego wtorku?. A czas nieubłaganie mija i mrozy wiszą nad głowami - tuż, tuż - oby się udało Możesz obejrzeć w tej chwili u mnie posadzkę na gruncie i ściany nośne parteru, oraz izolację ścianki fundamentowej - niestety zasmarowanej juz dysperbitem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea3 19.11.2003 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Cześć wszystkim.Jeżeli Sopot to proponuję Rotundę,można spokojnie porozmawiać,gorzej z żarłem.A propos-będę w pojedynkę.A poza tym w sobotę MONTUJĄ MI OKNA.bea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 20.11.2003 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Witam Jest knajpa (a przynajmniej była jeszcze z rok temu) o menu łudząco podobnym do Sphinksa (ceny również podobne). Nazywa się SZEJK i mieści się na końcu Monte Cassino (patrząc od strony kolejki). Gdy dochodzimy do Grunwaldzkiej (a więc przy samym molo) to jedna z ostatnich knajpek po prawej stronie. Jest w tym samym rzędzie (pawilonie) co kufloteka o nazwie Zagłoba.Co wy na to? Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 20.11.2003 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Witam wszystkich: Oto uaktualniona lista: 1) KODI (1) 2) GABI (2) 3) ESKA-J (1) 4) GROSZEK (2) 5) ADAMSKI (2) 6) MA75 (2) 7) KORES (1) 8)BEA (1) 9) SEBO (?) 10) WLOWIK (?) 11) RAFALG (1 lub 2) 12) MARKUS_GDYNIA (1) 13) GRODY (?) 14) BENICIO (1) 15) PAGIN (1) 16) DOCENT - Gdańsk (1) 17) ZACHAR (2) 18)19) 20) W nawiasach liczba osób, gdy znak zapytanie - proszę o uaktualnienie lub poprawkę gdy źle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts