groszek 3 20.11.2003 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Może być SZEJK.........jest też KOLIBA w SOPOCIE ...w stylu góralskim.Ustalmy jednoznacznie, bo czas nagli!Knajp jest sporo tylko chyba małoje znamy. ps. Jeśli ktoś ma blisko niech sprawdzi jak z rezerwacją w tych dwóch lokalach w Sopocie (ja niestety nie mam jak).Pozdr....Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 20.11.2003 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Ponoć jest bardzo fajny lokal o nazwie Mandarynka, w Sopocie na Bema. Koleżanka rodem z Sopotu bardzo mi polecała: fajny klimat, dość spokojnie i sporo miejsca - można połączyć stoliki. Jej zdaniem super miejsce na tego typu spotkanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 20.11.2003 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 ma75: Prosimy tylko o adres tej knajpki i ewentualnie informację czy jest tam gdzie autko postawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 20.11.2003 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Dołączam się do Adamskiego - MA - sprawdź to i jak coś zarezerwuj miejsca. Pozdr...G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 20.11.2003 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Ups... ja do Sopotu to mam dość daleko, zdaje się, że rafalg coć wspominał, że mieszka w Sopocie... Rafał, mógłbyś tam zajrzeć?Knajpka jest podobno na Bema - to jest boczna od Monciaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 20.11.2003 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Sprawdzę: SZEJKA, KOLIBĘ i MANDARYNKĘ i zarezerwuje, Jutro dam znać, co zostało wybrane i gdzie jest możliwośc spotkania Po rezerwacji podam wszystkie szczegóły co do miejsca, adresu, telefonu, mojej ciotki.... oj chyba się zagalopowałem Kodi_Gdynia - Wspomniałeś o Jabolu. Oj ! To były piękne czasy Arizona.... Byk..... Taaa. Teraz takich nie robią. [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 20.11.2003 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Rafalg - super, że zajmiesz się sprawą techniczną. Ja ze swojej strony mogę jedynie lobbować. A w sekrecie powiem wam, że nalezałem to subkultury punkowej i miałem nawet swój zespół i tych win przelało się przez moją wątrobę. Zobaczymy jak będzie na starość. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 20.11.2003 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Rafalg - super.......że pomagasz z własnej woli!!! KODI ???????? No kto by przypuszczał....punk... koniecznie przynieś zdjęcia z tego okresu Kurcze - a ja jaboli nie piłam, ale mój staruszek tak. Szkoda....tyle wspomnień mnie ominęło.... Jakoś moje towarzystwo wolało wodę ognistą..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 20.11.2003 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Dobry jabol nie jest zły. Kiedyś byłem w wytwórni win w Wejherowie, ktróra robiła smakołyki pod nazwą Cedron. Super sprawa, tylko trochę landrynkami to smakowała. Miało jednak woltaż odpowiedni i było ok. Do tego kromka chleba i tak spędzało się wolne chwile. Nie wspomnę już o koncertach wyjazdowych. Jak sobie to przypomnę - ach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 20.11.2003 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Kodi: hehe mieszkalem cale zycie w Wejherowie i wiem doskonale gdzie produkuja ten wspanialy trunek Nigdy bym nie pomyslal ze na forum trafie na znawce wejherowskiej nalewki Jesli jezdziles do Wejherowa to moze baze harcerska Cedron tez znasz? Pozdrawiam Adamski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 20.11.2003 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Kodi_Gdynia - jabol jabolem a najbardziej rasowe to te co pozostawiają posmak siarki W temacie knajpy pierwsze efekty Mandarynka - niestety nie sa w stanie zarezerwować stołów na ponad 15 osób (a nas ma być około 25) Koliba -rezerwować można od poniedziałku bezpośrenio w knajpie, ale haracz trzeba płacić, cos oko 50PLN od stołu 10 osobowego Szejk - w trakcie sprawdzania.... Może jeszcze jakies knajpy macie z polecenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowik 20.11.2003 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Howk! W Sopocie mieszkałem 30 lat, a knajpy żadnej nie znam... "Harnaś" przy jeziorku koło Opery, "Jaga" u stóp Łysej Góry, "Red Bul" koło ZUS-u na Niepodległości. Albo "Key Bell" koło Elei w domku po toalecie publicznej... Kibel jest za mały, Jagę chyba zamknęli... Co do jaboli, to polecam Vino, takie z żółtą naklejką i stylowym napisem patyczkiem. Po dodaniu goździków i cynamonu, podgrzaniu do 50 stopni, waliło w czerep jak najlepsza okowita. W Sopocie, koło Opery, był skład opakowań szklanych "Społem", a w tym składzie uszkodzone skrzynki z trunkiem. Bywały takie noce, że mimo 2 wartowników, kilka razy się włamywali... A jaki aromat w okolicy! Groszku3 - ja w deblu z NŻ. (i z Jogim w obstawie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Docent - Gdańsk 20.11.2003 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Cie choroba - połowa towarzystwa łykała w młodości jabole , połowa okowitę - tak sobie myślę, że po tym spotkaniu wiecej nam zadnej knajpy nie zarezerwują Ja preferuję browar, ale do 18 roku zycia na piwakach zdarzały sie tez jabole i w ogóle wszystko co miało jakies procenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
erbi 20.11.2003 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Groszek, jeśli nie zamknęłaś jeszcze listy na spotkanie, to mnie też dopisz x 2. A może jednak pozostańmy przy Sphinksie, tylko w Gdyni lub Gdańsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 21.11.2003 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Witam wszystkich: Po raz kolejny lista: 1) KODI (1) 2) GABI (2) 3) ESKA-J (1) 4) GROSZEK (2) 5) ADAMSKI (2) 6) MA75 (2) 7) KORES (1) 8)BEA (1) 9) SEBO (?) 10) WLOWIK (2) 11) RAFALG (1 lub 2) 12) MARKUS_GDYNIA (1) 13) GRODY (?) 14) BENICIO (1) 15) PAGIN (1) 16) DOCENT - Gdańsk (1) 17) ZACHAR (2) 18)ERBI (2) 19) JUREKS (1) 20) IVO - ??? No Kochani - wychodzi około 28 osób...toż to wesele!!! Tylko co z tą knajpą???? Sprawdźmy tego SFINXA w Gdańsku i Gdyni. Gdyni mogę ja. W Gdańsku - ktoś kto ma bliżej. Ewentulanie proszę o inne propozycje! ps. Następne spotkanie na 50 osóbzróbmy w Zajeździe PAN TADEUSZ w Chwaszczynie z zabawą do białego rana (super tam jest) !!! pozdr........Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi 21.11.2003 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Docent jak nic będzie szlaban na knajpie ale co tam duzo jeszcze innych zostanie..Jak dla nas wszystko jedno gdzie tylko pewnie trzeba rezerwować bo termin jest oblegany ale na 25 luda to chyba tylko jakiś okrągły stół? Ten Pan Tadeusz wcale nie taki głupi pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kores 21.11.2003 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Witam,Bylem kiedys na weselu w PANU TADEUSZU i bylo super!!!! To najblizsze spotkanie zapowiada sie interesujaco. Jak widze jego tematem przewodnim bedzie WINO.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 21.11.2003 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 o kurcze, ale się rozwinął wątek jaboli. Jest to wspominać. Harcówki cedron nie znam. mam tylko zdjęcia z jabolami na ryneczku w wejherowie - wtedy miałem jeszcze tredy. To były czasy a nie jakies tam budowy. Moi Drodzy. Bylem rano w starostwie powiatowym i oddałem budynek do użytku w nadzorze budowlanym. Bałem się, ale wszystko łyknęli i gra muzyka. Budynek odebrany i pozamiatane. W drodze powrotnej udałem się do gminy i juz mam meldunek. Tak jak pisał Jaca całość spraw 1,5godziny. Mi to zajęło dwie, ale ja mam wolniejsze auto Tak więc jest adres no i czas kupic skrzynkę na listy. Oby listonosz trafił. Zapraszam zatem do Miszewka 10d 80-297 Banino. Ludzie listy piszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zachar 21.11.2003 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Jeżeli chodzi o Sphixa w Gdańsku - rezerwacji nie ma a przynajmniej w wakacje nie było. Miejsca jest dość, ale stoliki raczej małe - jeżeli usiądziemy w 25 osób to niektórzy mogą się nie zobaczyć . Nie wiem jak w Gdyni ... Tak ze wspomnień - pierwsze spotkanie grupy Trójmiasto miało być w Sphixie ale w końcu wylądowało w knajpce przy kinie Neptun ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi 21.11.2003 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 do Gdańska to chyba na 23 byśmy się wyrobiliKodi zakładaj skrzynkę to wyśle ci kartkę z Gdyni żeby listonosza potrenowaća pozostali pomieszkujący chcą wziąść udział w akcji ? Zachar? Jaca? Benicio? może od wszystkich z naszej grupy ale się listonosz zdziwi i adres napewno zapamięta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts