kodi_gdynia 25.11.2003 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 Rozumiem, że mapka czytelna. Spotkanie potwierdzone. Czyli spotykamy sie 28.11 w piątek o godz. 19.00 w Barze Miszewka. Pozdrawiam[/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 25.11.2003 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 No to................wszystko już ustalone!. Dzięki KODI! MISZEWKO - bar Miszewko - 28.11 - 19:00 - strój obowiązkowy: uniform roboczy Proszę wszystkich, którzy mają kontakt telefoniczny, e-mail-owy itp. - o poinformowanie reszty forumpowiczów, bo może nie kazdy zajrzy do piątku na forum. Pozdr...Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 25.11.2003 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 WitamUdalo mi sie pstryknac kilka fotek swojego domku. Zainteresowanych zapraszam na http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=202402#202402 PozdrawiamAdamski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgor 25.11.2003 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 Kodi troszke przesadziłeś! Wszystkie drogi wylotowe z trójmiasta prowadzą do Miszewka???????? Ale je ponaginałeś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 25.11.2003 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 Tomgor - jak ponaginałeś - jakby nie patrzeć to startując z Obwodnicy, albo trafisz do Chwaszczyna, albo do Żukowa /zjazd z Kartuskiej/. Tak czy inaczej prawie zawsze mijasz Miszewo/Miszewko. No co ja zrobię że mieszkam w centrum Pozdrawiam Wczoraj ustaliłem parę rzeczy. Dzisiaj to potwierdzam. Mam nadzieję, że nie zawiedziecie mnie. Będę szybciej w Barze, czekając na Was będę spijał kolejny browar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 25.11.2003 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 Sorry że tak się późno odzywam, ale jestem na zmianę albo w Stolycy albo siedzę w robocie do nocy. OBECNOŚĆ POTWIERDZAM - MIEJSCE ZNAM Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 25.11.2003 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 To ponownie ja. IVO - co do okien, to w dziale WYMIANA DOŚWIADCZEŃ sugerowałem już miejsce w Gdyni na Mściwoja 10. Facet nazywa sie Zieliński i w mojej opinii warto tam zajrzeć dla niego, a nie dla firmy produkującej okna. Kupowałem od niego kilka lat temu okna z M&S i do dzisiaj jestem zadowolony. Teraz on juz M&S nie prowadzi, gdyz jak powiedział dwa tygodnie temu, nowy profil mają ładny (faktycznie byłem zachwycony) ale technologicznie do d... I ma z tego powodu masę reklamacji. Ja osobiście przymierzam sie do zakupu u niego i byłem nawet z moją p.Architekt dopasować otwory okienne w projekcie do wymiarów jakie ma w sprzedaży. Powiem szczerze że nawet nie pamiętam jakiej firmy okna teraz sprzedaje, ale tak jak wspomniałem wczesniej polegam na nim bo wierzę, że facet mnie nie zawiedzie i sprzeda mi towar o dobrej jakości. Zapomniałem sie pochwalić, że wreszcie odebrałem POZWOLENIE NA BUDOWĘ i dociągnąłem wodę prawie do granic przyszłych fundamentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Docent - Gdańsk 25.11.2003 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 KODI - ale masz zdolności - a może hobbystycznie zajmujesz się kartografią? Mam pytanko do osób bedących na spotkaniu - czy ktoś po spotkaniu mógłby podrzucić moje zwłoki na Przymorze - bo jeśli nie to trzeba będzie niestety siedzieć o suchym pysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowik 25.11.2003 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 Howk!Przeczytałem, obejrzałem, zdziwiłem się, i potwierdzam. Bar "Miszewka", "Miszewianka", "Miszewko" - wsio ryba - grunt, że zielony i jest. Babcia do juniora zaklepana, kierowiec do niepicia też, możemy bzdryngolić. (cholera, zapomniałem jak się pije). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivo 25.11.2003 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 MARKUS - dzięki Namiar do tego człowieka podawali także inni forumowicze. Może masz numer telefonu do niego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eska-j 25.11.2003 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 Oj, dobrze że tu zajrzałam. Moja sytuacja wyglada tak. Nie mogę na 100% potwierdzić swojej obecności. Ale napiszcie, do której godziny planujecie to spotkanie - mam nadzieję, że zdążę dojechać.W ten weekend nie mam autka. Pewnie zorganizuję sobie jakoś dojazd do knajpki, ale powrót może być problematyczny. Czy ktoś z Was może w drodze powrotnej podrzucić mnie do Gdańska, Wrzeszcza itp, skąd mogę wziąć taksówkę i nie zrujnować domowego budżetu /mieszkam na Stogach/? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 26.11.2003 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 No moi Drodzy - musimy się sprężyć, żeby Ci co będą bez auta mogli trafić szczęśliwie do domu. Nie ukrywam, że dotrę na piechotę i fakt, że mam do domu 5 min. wykorzystam spijając kolejne browary. Ciekawe co na to Beata? Docent - jestem geografem. A mapka to takie 5 min. w Corelu. Pozdrawiam KTO BĘDZIE MIAŁ APARAT FOTO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 26.11.2003 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 Witam!! Cieszę się, że już tyle osób potwierdziło przybycie na spotaknie. Kodi - grzej miejsca, tylko nie zaśnij przy stole Niestety mieszkam w Gdyni, więc mimo tego że będę miała kierowcę to potrzebującym pomóc nie mogę. Kurczę a z kim ja będę pić??? Sami faceci prawie.........dziewczyny nie zawiedzcie mnie . Będę miała aparat fotograficzny! Pozdr........Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 26.11.2003 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 Do dobrze, że będziesz miała aparat. Jak nie możesz pomóc: masz auto 2 osobowe. Znajdą się pewnie osoby co i w Gdyni mieszkają. Pozdrawiam babeczka z baru ma przygotować jakieś stoły. Zsunie je i dostawi krzesła. Myślę, że będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syla 26.11.2003 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 Planujemy stawić się w Miszewku około godz. 20:30 w składzie 2 osobowym. Mam nadzieję , że o tej porze jeszcze ktoś będzie. Po imprezce służę podwiezieniem do Wrzeszcza. (2 miejsca)[email protected]Syla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 26.11.2003 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 Witaj Sylo. Zawsze miło witać nowe twarze. Myślę, że posiedzimy do 22.00 albo i dłużej. Jeśli nie w komplecie to przynajmniej kilka osób zabawi trochę dłużej niż przysłowiowa godzinka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syla 26.11.2003 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 Dziękuję za ciepłe powitanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 26.11.2003 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 Ja napewno........... do końca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kores 26.11.2003 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 ADAMSKI - zdjecia ogladalem i powiem ci, ze .... piekny domeczek DOCENT - ja jestem z Zabianki i bede jechal autkiem, wiec jesli chcesz to mozemy sie jakos umowic. Moze byc maly problem z dojazdem na miejsce na 19.00 - na spotkanie chce zabrac zone, a ona bedzie w domu dopiero po 19.00 i do Miszewka dotrzemy na 20.00. Co ty na to??? GROSZEK3 - prawdopodobnie zabiore ze soba zone, tak wiec sie nie martw bo z pewnoscia chetnie sie z toba napije (moze sie napic bo ma kierowce - mnie ) KODI_ORGANIZATOR - jak by sie dalo dostawic jeszcze jedno krzeslo dla mojej zony to bylbym wdzieczny. Jak sie nie da to trudno... wezme ja na kolana Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 26.11.2003 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 Kores - jaki tam ze mnie organizator. Z tymi krzesłami to może być różnie. Generalnie mówiłem ile będzie osób na co babeczka że jest przygotowana, ma coś na zapleczu, więc zawsze może donieść. Chyba nie będzie problemu. Kurde już mam stracha jak to wyjdzie. Skład jest konkretny. Pierwsze spotkanie miało kameralny charakter - 8 osób. Teraz to jest już grupa, czyli jak to się mówi, "robię kameralne wesele - 120 osób" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts