kores 26.11.2003 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 KODI - Mam pytanie: w jaki sposob mozna trafic na mape forumowiczow???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 26.11.2003 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 zgłaszasz to do mnie a ja to ślę do Bolka. Biję się w pierś bo mam małe zaległości z ta mapą, ale w przyszłym tygodniu nadrabiam temat. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kores 26.11.2003 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 IVO - serdeczne dzieki za emila z linkami (calkiem sporo tego .....) KODI - OK przypomne ci sie w przyszlym tygodniu Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 26.11.2003 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 Hej! Będziemy wracać na Ujeścisko, możemy przez Wrzeszcz i przez Gdańsk, 3 miejsca w samochodzie są Groszku, może będę z Tobą piła, ale nie obiecuję, jeszcze nie ustaliliśmy, kto będzie prowadził Będę miała aparat jak nie zapomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowik 26.11.2003 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 Howk!Wezmę aparat fotograficzny - to po pierwsze, zdjęcia - to po drugie, i przekonam NŻ, że w Jej "Hondzi" zmieszczą się jeszcze 2 osoby (i podwozie nie odpadnie). Jedziemy z Karwin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 26.11.2003 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 MA75 - nie daj się mąż jeszcze wiele okazji będzie miał do picia w czasie budowy domu, chociażby wiecha...........chociaż u mnie to ja opijałam Kores- również dziękuję za zrozumienie babskiego żywota. Kodi - ale oni na nas zarobią w tym barze. Same pijusy, żarłoki i nocne marki . Kolejne spotkanie proponuję latem z namiotami i bez samochodów To co? Robimy ODLICZANIE....pozostało 52,5 godz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi 26.11.2003 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 My też się pakujemy nie wiem jeszcze na którą zdążymy Kodi czy ty aby nie zamierzasz przyjść w kapciach?i zgłaszam korektę do mapki- po drodze z Chwaszczyna jest jeszcze Tuchom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 27.11.2003 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 Aha, jechać na imprezę będziemy z Gdańska głównego, jakby ktoś się chciał zabrać, to 3 miejsca są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 27.11.2003 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 Gabi wybacz, ale gdybym chciał zamieścić wszystkie miejscowości to na tej całej mapce zginął by Bar, a przecież chcesaz do niego trafić. Te kapcie to dobry pomysł, ale na lato. Przebrnąć, przez te błota to i gumiaki nie wystarczają. Latem to co innego - oszczędzamy buty i chodzimy na boso. Pozdrawiam DO SPOTKANIA ZOSTAŁO 35 GODZIN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi 27.11.2003 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 Kodi wszystko rozumiem zle pominąć centrum świata?a na dobrą impre to ja trafię Beatę oczywiście będzie nie zostawisz ją na pastwę dzieci i wilków? pomyślałam nad kotylionami żebyśmy wiedzieli kto jest kto w końcu ciemno będzie, wydam dziś nożyczki dziecku więc proszę nie narzekać na formę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kores 27.11.2003 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 GABI - dobry pomysl - kotyliony na pewno beda sliczne Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 27.11.2003 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 O kurcze.......będzie żarcie, picie, towarzystwo, kotyliony.....to brakuje jeszcze tylko tańców i muzyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 27.11.2003 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 Beata - niestety zostanie w domu. Stwierdziła, że jak ma się męczyć z mała w domu to woli ją wykąpać i ululać do snu. No cóż niewdzięczny to z jednej strony okres dla kobiety. Będę godnie ją reprezentował. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 27.11.2003 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 MARKUS - dzięki Namiar do tego człowieka podawali także inni forumowicze. Może masz numer telefonu do niego? OKNA SERWIS Piotr Zieliński Mściwoja 3 (a nie 10 jak poprzednio podawałem - tuż obok WBK) tel: 621-70-59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 27.11.2003 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 Kurcze, znowu piszę w odcinkach Dla potrzebujących - ponieważ będę sam i nie mogę wprawić sie w stan wskazujący na zużycie to dysponował będę 3/4 miejscami, w zależności od wagomiaru pasażerów. Generalny kierunek powrotny to Gdynia, ale jak będzie mus to i w okolice Przymorza też dam radę. Przyłaczam sie do klubu fotograficznego. Mam cyfrówkę i zabiorę ze sobą. Na miejscu dacie mi wykład jak to zainstalować na Onecie bądź innym serwerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kores 28.11.2003 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Witam wszystkich, godzina "zero" zbliza sie wielkimi krokami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 28.11.2003 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Witam Do spotkania zostało 10,5 godziny Przy okazji przypomniała mi się tak ahistoryjka z życia - jak to wynajeliśmy domek na sylwestra. Mamy klucze jedziemy na miejsce. Podchodzimy do furtki i co i klucz nie pasuje. O kurcze - trzeba przejść przez płot. Przechodzimy i do drzwi domku walimy. Wkładamy klucz i nie pasuje. Sprawdzamy kolejne itd. Pierwsza myśl - babka wzięła kasę i wystawiał nas do wiatru. Tak stoimy, rozmyślamy co zrobić, rozglądamy się i co - pomyliliśmy chałupy. Byliśmy trzeźwi do bólu - zaznaczam. Dobrze, że bar jest jeden, no chyba że kobieta się przelęknie i zamknie go o 18.00. Pozdrawiam ach - dzwonil do mnie Docent. Nie ma dojścia do sieci i prosił żebym przekazal szanownym forumowiczom, że niestety nie będzie mógł być na spotkaniu. Zwaliła mu się rodzinka z Polski już na Andrzejki, więc nie ma możliwości, aby przyjechać. Bardzo żałuje. Zatem transport do Przymorza jeśli chodzi o Docenta - nieaktualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 28.11.2003 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Pusto w tej naszej grupie....jedni się przeprowadzają, inni szykują imieninki, a reszta....???.........pewnie już się szykuje w końcu zostało tylko 7,5 godziny. Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 28.11.2003 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 No pusto dzisiaj strasznie. Takie przygotowania do spotkania. Dziewczyny robią fryzury, makijaże, a kolesie prasują koszule. Nie wierzę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kores 28.11.2003 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Na placu boju pozostali tylko najwytrwalsi...... Ja sledze wasze posty, zeby sie nie okazalo, ze o 18.00 w Miszewie bede sam ... bo spotkanie zostalo odwolane Jestem czujny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts