wlowik 29.11.2003 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2003 He He He... Teraz wiem, czemu moja "wlowikowa" cierpi od rana na niestrawność... Po prostu za szybko jadła . Czego nawet tomgor nie omieszkał uwiecznić na fotce... Mam nadzieję, że wszyscy przeżyli i odezwą się po week-endzie, bo dzisiaj, to jakoś pusto... GG2702809 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgor 29.11.2003 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2003 Wlowik czekam na Twoje zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg98 29.11.2003 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2003 No, opowiadajcie ludzie. Jak było ? Coście robili ?Może ktoś opisze zdjęcia i jakiś komentarzyk ?Pozdrawiam,Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 30.11.2003 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2003 Witam, Niestety nie ogłem wziąć udziału w tym uroczystym spotkaniu. Powód był prozaiczny: Musiałem zostać w robocie do 23.00 - TAKI LAJF ! Mam prośbę (tutaj przyłaczam się do prośby greg98, abyście opiali zdjęcia, who is who. Bolek - dzięki za pamięc o mapce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kores 01.12.2003 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 Jak samopoczucie po spotkaniu??? Calkiem sporo osob sie uzbieralo Przylaczam sie do prosby o opisanie zdjec - wprawdzie na spotkaniu bylem, ale mam trudnosci w polaczeniu wielu osob z odpowiednimi pseudonimami..... Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zachar 01.12.2003 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 Kto nie był niech żałuje! Witam po spotkaniu - do domu wróciliśmy bezpiecznie i szczęśliwie. Jeżeli chodzi o komentarze to tak szybciutko ... Wlowikowa, aż tak szybko nie jadła (osoba w czerwonym polarze) Osoba której nie ma na zdjęciach to tomgor Jedzenie było bardzo dobre , atmosfera jeszcze lepsza a miejsce bardzo sympatyczne. Rozmowy były o wszystkim - od poszczególnych projektów po komentarze zdjęć i wymianę doświadczeń i budowlanych i rodzicielskich z uwzględnieniem porodu naturalnie. Acha - Kodi strzelił na rozpoczęcie przemowę a potem to już wino , budowa i śpiew .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 01.12.2003 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 Witam all! Kochani - imprezka była super........nawet mój staruszek był rozmowny jak nigdy, czyli czuł się na luzie ... i oto chodziło. Miało się wrażenie że się znamy dłużej niż kilka godzin, a bawiliśmy się prawie do 24. Kodi - aleś ty strasznie zmęczony na tym zdjęciu , co na to Beatka powie??? Słuchajcie, sporo ludzi nie przyjechało z tego co widzę, a więc popieram pomysł drugiej połówki Gabi aby zorganizować kulig, np. po nowym roku, jak spanie śnieg w Oleńce. To co robimy zapisy? Togmor - szkoda że mojej gębuli nie widać ........tylko włosy Pozdrawiam Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 01.12.2003 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 Witam po weekendzie Przyłączam się do prośby innych nieobecnych. Opowiadajcie jak było, opisujcie zdjęcia. Ja z tych zdjęć kojarze tylko Koresa, Basie Koresa, Gabi (tych widziałem) i Kodiego (bo to gwiazda mediów ) Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 01.12.2003 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 Wlowik - dzięki za informacje......... Po nocnych wrazeniaccccccch w Miszewku..........ulżyło mi że ktoś mówi tak samo dużo jak ja.............KODI............bracie podaj grabę Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 01.12.2003 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 Acha informuję, iż ta kobieta w koszuli dżinsowej to ja, a ten pan w swetrze brązowym w koszuli w kratce to mój mąż. Obok mnie siedzi erbi z mężem, z drugiej strony widać głowę grody oraz bea 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 01.12.2003 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 Nie no co tu dużo gadać. Zachar już sporo powiedział i ja mogę dodać, że według moich obliczeń było 27 osób. Było więc to mega spotkanie. Byli stali wyjadacze i Ci co są na forum 3miesiące, miesiąc a nawet 1 tydzień. Jak dla mnie było genialnie. Jedyny minus że knajpa jest jak tramwaj, więc aby pogadać, trezba się było przeciskać. Co do żarcia uważam że kobitka jak zwykle zresztą stanęła na wysokości zadania. Powiem nieskromnie że zjadłem sobie goloneczkę w piwie po bawarsku. Rozpływała się w ustach. Poleciały także drinki, piweczko i inne napoje dla tych co za kółkiem. Pierwszy przybył Kores z żonką, a to ja miałem być pierwszy . Bałem się, że nie będzie tyle osób, ile się zapowiadało a tu taka miła niespodzianka. Od 19.00 forumowicze zjawiali sie już lawinowo. Ciągle musielismy dostawiac nowe stoły i krzesełka, które stały już na dworze. Rozmów nie było końca. Tylko nieliczni musieli opuścić nas wcześniej i praktycznie cała grupa została do końca - nie skłamię jak powiem że gdzieś do 23.30. Kobietka z baru była bardzo zadowolona. To że poszło sporo żarcia i napoi no i że lokal został w stanie idealnym, a jak wiecie nigdy to nie jest takie pewne. Zatem możemy sobie otwarcie powiedzieć że jesteśmy krupą kulturalną. Tomgor - zdjęcia super. Podeślij mi je na maila. Inni co robili niech nie kiszą ich w swoich albumach, tylko zamieszczą gdzieś w sieci. Oczywiście niech też trafia do mojej kolekcji. JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ WAM ZA TAK LICZNE PRZYBYCIE I TAKĄ WSPANIAŁĄ ATMOSFERĘ. OKAZUJE SIĘ PO RAZ KOLEJNY ŻE LUDZIE Z FORUM SĄ SUPER. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 01.12.2003 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 Ivo - pomorska fabryka okien to jest właśnie M&S. Pozdrawiam Kto mi dał namiar na amazon.co.uk - Markus to Ty. Już się pogubiłem. Chyba za dużo piw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kores 01.12.2003 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 Bylo super - kto nie byl niech zaluje!!!! BENICIO - jedno sprostowanie: BASIA to moja poprzednia druga polowa. Teraz jest SYLWIA i prosze cie nie myl jej z Basia bo jakos jej nie lubi!!! (Uprzedzam cie pod katem mam nadzieje rychlego spotkania) Napisz jak poszla przeprowadzka!!! Groszek 3 - smialo mozesz mnie juz zapisac na liste kulingowa!!!! Mam nadzieje ze na sankach zamienimy ze soba wiecej slow niz ostatnio Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi 01.12.2003 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 było jak w domu obsługa rewelacyjna i cały lokal dla nas i własny kierowca co pomoże trafić do właściwego auta no nie Tomgor?jak nic trzeba powtórzyć tylko gdzie ten śnieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgor 01.12.2003 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 Gabi. nasze autko stało przy samym wejściu więc zawsze bym trafił do niego lub w nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgor 01.12.2003 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 Kodi - zdjęcia w oryginale mają ok 900kB/szt. Twoja skrzynka wytrzyma taką ilość bajtów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 01.12.2003 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 No oczywiście - jeśli szykuje się impreza forumowa, to nie może zabraknąć na niej Kodiego. Rezerwuję ostatnie sanie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 01.12.2003 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 Bylo super - kto nie byl niech zaluje!!!! BENICIO - jedno sprostowanie: BASIA to moja poprzednia druga polowa. Teraz jest SYLWIA i prosze cie nie myl jej z Basia bo jakos jej nie lubi!!! (Uprzedzam cie pod katem mam nadzieje rychlego spotkania) Napisz jak poszla przeprowadzka!!! Groszek 3 - smialo mozesz mnie juz zapisac na liste kulingowa!!!! Mam nadzieje ze na sankach zamienimy ze soba wiecej slow niz ostatnio Pozdr Niech to zostanie między nami lepiej. Wyjaśnimy temat jak się spotkamy. Cóż kontakt nam się urwał pare lat temu, więc czuje się troche usprawiedliwiony. Ale lepiej rzeczywiście nic nie powtarzaj . Przeprowadzka za mna, poszło bardzo sprawnie. Myśle, że jak juz wyjde z kartonów, to będziemy mogli przetestować pojemność lodówki (pojemność liczona w litrach ...) Jak będe miał chwile czasu, to zrobie jakieś RESUME całej budowy, ale teraz zatyrany jestem. Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 01.12.2003 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 wytrzyma, tylko nie ślij wszystkich na raz. Musisz dozować przyjemności. Skrzynka w urzędzie ma praktycznie nieograniczoną pojemność. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 01.12.2003 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 Kores masz to jak w banku, na najbliższym kuligu wypijemy "brudzia" i pogadamy ile się da. Wniosek: za krótko siedzieliśmy bo nie udało mi się ze wszystkimi w pełni pogadać, a że lubię gadać.........to.....wszystko jest do nadrobienia. Z tego co widzę to sporo osób nie było, a z tych przybyłych standardem było 1+1 to się nas tyle uzbierało. Gdyby przyszli wszyscy musielibyśmy chyba na parkingu siedzieć . Cieszę się iż są znowu chętni na spotkanie tym razem kuligowe. Pozdr.........Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts