groszek 3 01.12.2003 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 Togmor - mi również podsyłaj zdjęcia najlepiej po 3.[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kores 01.12.2003 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 TOMGOR - Jak bys mial chwile czasu to pchnij zdjecia tez do mnie. Moj adres: [email protected] Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Koral1 01.12.2003 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 Witam wszystkich forumowiczów,Jestem tu nowy więc się przedstawiam: planuję budować dom 158 m2 w Kolbudach k/ Gdańska. Dom według projektu Archon + pod nazwą "Dom pod Czereśnią". Obecnie wszystkie dokumenty mam zożone od dwóch tygodni w gminie i z niepokojem czekam na pozwolenie na budowę bądź wezwanie do zlożenia dodatkowych dokumentów. Planuję zacząć budowe na wiosnę. Na razie nie mam jednak wykonawcy. Mam zatem wielką prośbę -bardzo proszę o namiary na sprawdzone ekipy do postawienia stanu surowego (taki planuję na przyszły rok). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivo 01.12.2003 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 Tylko pozazdrościć Wam wrażeń z spotkania Mam nadzieję, że na kolejne dołączę do Was... KODI - pokićkało mi się - chodzi mi o Gdańską Fabrykę Okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea3 01.12.2003 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 Witam wszystkich,specialne pozdrowienia dla Erbi i Groszka.Spotkanie było bardzo udane,niech żałują ci których nie było.Na kulig również się piszę-chętnie wierzchem. Ivo mam u siebie okna z Gdańskiej Fabryki Okien,można obejżeć-jeżeli ktoś ma ochotę-na pytania chętnie odpowiem.bea3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivo 01.12.2003 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 BEA# - ufff... jednak ktoś ma okienka z Gdańskiej Fabryki Okien Jaki czynnik zadecydował, że akurat ich okna wybrałaś? Czy masz białe czy kolorowe? Jakieś inne dodatki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 01.12.2003 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 Widzę że ominęła mnie super impreza. Niestety było jak się obawiałem. Do późnego wieczora w piątek i od wczesnego ranka w sobotę na budowie. Jest tego efekt - zrobione wszystkie ścianki działowe i fundament pod taras od frontu domu. Miałem nadzieję że w piątek wieczorkiem jeszcze wsiądę za kierownicę i pognam do Miszewka Was wszystkich zoabczyć, ale niestety po powrocie do domku czekała mnie niemiła niespodzianka. Obie moje dziewczyny (żona Kasia i córeczka Weronika) jakieś takie niewyraźne, większa z gorączką, mniejsze z kaszlem. Niby ja więcej latam po świerzym powietrzu, a one chorują. Tak więc ciałem zostałem z nimi chociaż duch rwał się do Was.Z nowych spraw: dałem do wyceny okienka i drzwi w Dziadku i w Oklandzie. Czy ktoś może kupował okna Urzędowskiego? Albo jakieś inne drewniane?PozdrawiamAdamski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 01.12.2003 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 Ivo - pomorska fabryka okien to jest właśnie M&S. Pozdrawiam Kto mi dał namiar na amazon.co.uk - Markus to Ty. Już się pogubiłem. Chyba za dużo piw. Namiar na amazona jest mój. Serdeczne dzieki wszystkim za przemiłą atmosferę, tym bardziej że było to moje pierwsze spotkanie, a i w budowie jestem na etapie ząbkowania. Chyba te kilka zdjęć będę musiał rozesłać na maile, bo Onet ciągle mnie wywala z rejestracją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 01.12.2003 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 Bea 3 - dzięki za pozdrowienia . Z chęcią bysmy z Bartkiem obejrzeli Twoje okna, jak byś dysponowała chwilką czasu w weekend to byśmy przyjechali. Jeśli tak to napisz kiedy (na priv). Pozdrawiam Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgor 01.12.2003 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 Markus ślij zdjęcia do Kodiego. On ma większość adresów to roześle dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 01.12.2003 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 Witam,KORAL1 - witaj w klubie. Jak widzisz trwa goraczkowa wymiana wrazen po spotkaniu. Podaje namiary na wykonawce ktory robil u mnie. Zygmunt Kreft, Będargowo, tel. 0501481650. Czlowiek ma kilka brygad. Wg mnie najlepsza jest brygada prowadzona przez Jana Jancę. Dopytuj sie o niego.W razie pytan pisz na priva.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowik 01.12.2003 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 http://foto.onet.pl/upload/33/72/_181752_n.jpg Ten zagadany siwy staruszek, to wlowik (cóś spowiada się kodi-emu...), po prawej, w czerwonym - wlowikowa (już się czuje dobrze), dalej, z czerwoną plamką - zachar z małżonką, po lewej od wlowika ... (no, właśnie ? ... no, kolega z Londynu... << ...nie ma takiego miasta Londyn, jest Lądek Zdrój...>>). Obok kodi-ego druga połowa tomgora. Tomgor - fotki będą wkrótce, jak się wywołają, zeskanują i nagrają... cierpliwości, nie wiadomo nawet czy coś wyszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowik 01.12.2003 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 : planuję budować dom 158 m2 w Kolbudach k/ Gdańska. Dom według projektu Archon + pod nazwą "Dom pod Czereśnią". Witamy. Rzuciłbyś jakimś linkiem, coby obejrzeć ? W katalogu znalzłem tylko "pod wiśnią", a to nie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kores 02.12.2003 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2003 KORAL1 - witam. Podaje namiary na mojego majstra: Michal Malinowski tel. 552-59-87, tel. kom. 505-981-274 zam. Gdansk Osowa. U mnie wymurowal wraz z pomocnikiem caly dom i jestem z niego bardzo zadowolony. Placilem mu za wykonana robote a nie za godzine, wiec zadnych przestojow nie bylo (jak zabraklo cementu to sam jechal kupic kilka workow) Ma jedna wade - jest dosc drogi, ale moim zdaniem dobry i robi swoim sprzetem (nawet lopaty swoje wozil) Na koniec roboty spotkala mnie mila niespodzianka - wzial mniej o jakies 1k zl za poddasze niz zesmy sie umowili (mowil, ze mu szybciej poszlo niz myslal)!!! ESKA-J - Co u ciebie??? Obiecywalas na spotkaniu, ze mnie w poniedzialek odwiedzisz w pracy i co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 02.12.2003 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2003 Witam! Koral - to miło że ktoś buduje z tego samego biura co ja - Archonu. A oto twój projekt: Projekt Korala 1. To dla Ciebie Wlowik Pozdrawiam Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Koral1 02.12.2003 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2003 Dziekuję bardzo za dotychczasowe namiary za ekipy, jak można to prosze o więcej... chciałem przesłać link do projektu ale widzę, że się spóźniłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea3 02.12.2003 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2003 Witam,Ivo i Groszek3 za oknami z GFO przemawiał profil Veka,wygląd i cena.Mam trzy nietypowe okna,za które policzyli jak za normalne.W ogóle są elastyczni w kwesti ceny.Groszek podaję na priva nr.tel ,możemy się umówić na weekend.bea3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 02.12.2003 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2003 http://foto.onet.pl/upload/33/72/_181752_n.jpg Ten zagadany siwy staruszek, to wlowik (cóś spowiada się kodi-emu...), po prawej, w czerwonym - wlowikowa (już się czuje dobrze), dalej, z czerwoną plamką - zachar z małżonką, po lewej od wlowika ... (no, właśnie ? ... no, kolega z Londynu... << ...nie ma takiego miasta Londyn, jest Lądek Zdrój...>>). Obok kodi-ego druga połowa tomgora. Tomgor - fotki będą wkrótce, jak się wywołają, zeskanują i nagrają... cierpliwości, nie wiadomo nawet czy coś wyszło... Na lewo od Wlowika (w brązowym swetrze) jam ci to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 02.12.2003 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2003 Bea - dziękuję i skontaktuję się napewno. Pozdrawiam Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowik 02.12.2003 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2003 Dzięki, Groszku, nie wpadłem na to... Koral, jarzębina, wiśnia czy czereśnia ? Markus - gratulacje za kamuflaż ! I przepraszam za sklerozę (BSE?) A teraz najlepsze: http://republika.pl/wlowikowa_budowa/ekstra.jpg reszta na stronce http://www.republika.pl/wlowikowa_budowa/spocik1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts