mirek_gdynia 03.12.2003 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2003 BENICIO - gratulacje i dzięki za uwagi. Dla początkującego z budową zawodnika jakim jestem ja są one bardzo cenne. Będę wdzięczny jeżeli i do mnie wyślesz namiary na swoich fachowców (malarza też ). Zdjęcia sztuk 4 - wysłałem do KODIEGO aby je rozesłał. Pewnie podrzucę mu jeszcze ze 4. Niestety KODI zastosował autocenzurę stwierdzając, że został postawiony "w niekorzystnym świetle". Toż on do Sejmu już się nadaje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea3 03.12.2003 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2003 Ivo-wycenili mi wstępnie okna na podstawie moich wymiarów,umówiłam się z przedstawicielem na budowie-pomierzył otwory.Telefonicznie wynegocjowałam cenę ostateczną.Przyjechał do mnie zGdańska do Gdyni (nie wiedziałam o punkcie gdyńskim)podpisaliśmy umowę.Ponieważ chciał 3000 zaliczki,na moje żądanie zostało to wpisane jako zadatek(pamiętaj!)bea3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowik 03.12.2003 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2003 Howk... Znowu się zdeptałem... Obiecałem sobie, że palcem nie dotknę roboty, chyba, że już nie będę mógł wytrzymać - to wtedy z umiarem. A dzisiaj "przestraszony" nadchodzącymi mrozami postanowiłem zakończyć prace w "altanie". Takie tam wiercenie, skręcanie, malowanie Soltoxem... W trakcie roboty czas się skórczył, przyspieszyłem ... no i plecki mi padły. Macie może jakieś sposoby na zakwasy ? (oprócz piwa) Plecki, to wiem, ale zakwasy to ostatnio w górach same przeszły ( dosłownie) Na mojej budowie kładli ostatnie bloczki silikatu - ścianki poddasza. Teraz wyrównanie pod murbelkę i ... i będą stawiać więźbę. Jak tartak się wyrobi z impregnacją... Kodi - moja Asieńka posłała fotki. Serwer się zatka. Jestem za i popieram. Groszku - było się tak nie chować, tylko powtarzać cziiis, to śmieszniej by wyszło. Wszyscy fotomaniacy (sory) nie chcą być fotogieniczni. Wiem to po sobie . A na kulig mnie (nas) weźmiesz ? Zrobię ładniejsze, obiecuję. Eska-j - .... podobają, ale chciałem uchwycić twarz, tylko ... telepatia nie działała (piwnyspam), sory. JUTRO BĘDZIE LEPIEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg98 04.12.2003 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Witam, Gratulacje dla Benicia. Przy okazji. Napisz, czym ogrzewasz. Ja ostatnio uruchomiłem piec na gaz płynny i ... płaczę nad swoim losem Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 04.12.2003 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Witam all! Benicio - dawaj tego malarza....ale za friko dobra??? KOCHANI! Nie pozostaje mi nic innego, jak otworzyć nową listę kuligową. Widzę ze pomysł męża Gabi ma wzięcie. Proponuję: STYCZEŃ. I tak: 1) KODI (wiem że nie odmówi , żyć bez nas nie może), 2) GABI + 1 3) GROSZEK + 1 4) WLOWIK + 1 5) ESKA-J + 1 6) MA 75 + 1 7) BENICIO + 1 KORES + 1 9) EWA + 1 10) 11) 12) 13) Przyjmuję dalsze zapisy! Gabi - proszę o pomoc Twojego męża w organizacji kuligu, bo domyslam się iż już był na kuligu w Oleńce. ps. do wszystkich przestańcie grzeszyć i módlcie się o śnieg po nowym roku. Pozdrawiam Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 04.12.2003 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Witajcie, ale jesteście płodni. Tyle postów w kilka godzin.?Zdjęcia ściągam. Zrobię mnijeszy rozmiar i spakowane rozsyłam. Greg - jaki masz piec. Skąd gaz. Jak liczysz zużycie. Ile w końcu pali. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 04.12.2003 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 My się tez chyba na kulig zapiszemy. Ostatnio byliśmy w Wieżycy - było super. 2x postój w knajpce na grzańca a potem jeszcze ognisko. Benicio - gratuluję przeżycia D24 Coś o tym wiem i mam podobne wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 04.12.2003 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Witam wsyzstkich Namiary rozesłane. Mam nadzieje, że nie będziecie mnie przeklinać . Greg98 - ogrzewam gazem ziemnym. Póki co jeszcze się ucze mojego kotła, nie mam też wstawionych drzwi między garażem, a domem (garaż nieogrzewany) w związku z tym, cieple powietrze sobie hula i ucieka. Zauważyłem zużycie około 10-11 m3 na dobe przy temp. ok 2-4 st. C. Pilnie wszystko zapisuje i po kilku m-cach będe mógł powiedzieć coś więcej. Napewno poinformuje. Ewa - czy Ty też budowałaś D24? Byłem przekonany, że masz dom z poddaszem uzytkowym, poza tym garaz był skośnie umieszczony do bryły domu (sorry za nomenklature, ale napewno kumasz o co mi chodzi) Groszek - praca malarza, bo własna jest ... bezcenna Ale zawsze służe pomocą. U mnie wydajność to 1 litr na 10m2. Nie, nie litr farby ... LITR PIWKA Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Koral1 04.12.2003 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 eska-j - witam, Przywidz znam dobrze- mieszka tam mój szwagier, Pomlewo nieco mniej. Okolica faktycznie ładna. Z ciekawości - dlaczego wybrałes te rejony na budowę? U mnie sprawa była prosta - żona pochodzi z Kolbud. no i mne namówiła na budowe w swojej okolicy (mimo, że pochodze ze Słupska)[/b] Benicio - bardzo prosiłbym o namiary na :- ekipę od stanu surowego- kominkarza- alarmiarza- instalatora kotłowni Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 04.12.2003 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Witam Koral1 - namiary wysłałem na priv. Kodi - sorry za (pewnie) banalne pytanie ale co to jest COLAGE? Czy to takie coś, gdzie są wklejane młe fotki (tylko facjaty) i jest cała klasa na jednym arkuszu? Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 04.12.2003 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Benicio - dokładnie tak jak mówisz. Może pisze się inaczej, ale generalnie same główki. Przychodzi okres świąteczny, więc może umieszczę was na choince? Wysłałem Wam fotki. Nie wiem czy wszystkim. Jesli nie to wybaczcie. Po prostu nie miałem namiarów na niektóre osoby. Są to zdjęcia Wlowika, Markusa i Tomgora. Pozdrawiam p.s chciałem zrobić cenzurę na swoim łbie, ale niech tam stracę. Jak to mówią - taka twarz może pokochac tylko matka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi 04.12.2003 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Benicio kochamy cie za to ze wybudowałes przezyłes i swiecisz nam przykładem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 04.12.2003 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Benicio kochamy cie za to ze wybudowałes przezyłes i swiecisz nam przykładem Gabi, przestań ... A tak BTW przekaże Twoje słowa wszystkim sponsorom Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARJO 04.12.2003 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 BENICIO: Pewnie już się nieco zmęczyłeś wysyłaniem namiarów ale jeśli nie to bardzo prosżę o hydraulika (co, woda, gaz).Pozdrawiam I do pozostałych forumowiczów jestem na etapie wyboru hydraulika (osoba prywatna, firma), która w sposób rzetelny w miarę przyzwoitych kosztach wykona instalację CO, wodną i kanalizę. Jeśli macie takich to byłbym dźwięcznyza namiary...Pozdrawiam,Marek/MARJO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg98 04.12.2003 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Greg - jaki masz piec. Skąd gaz. Jak liczysz zużycie. Ile w końcu pali. Vitodens 222. W poniedziałek rozruch. Do dzisiaj 24m3 propanu. Propan z Gaspolu. Dżizzz... Chyba już odwrócę kapelusz i zacznę zbierać ... Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 05.12.2003 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 Witam wszystkich! Dołączam zdjęcia wykonane prze ze mnie. Oto kolejne 8 fotek ze spotkania w Miszewku:Kolejne zdjęcia ze spotkania Grupy Trójmiejskiej PozdrawiamGroszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kores 05.12.2003 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 GROSZEK3 - cos nie moge dostac sie na strone z twoimi zdjeciami Czy link jest prawidlowy????? Pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 05.12.2003 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 Kores....teraz powinno już działać......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 05.12.2003 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 Witam,Groszek3 - jakoś nie mogę dojśc do twoich zdjęć... Ciągle łaczy się z serwerem. Moze to jakiś przestój. Gabi - chociaż poznałem twoją drugą połowę. kwity dostarczone. Mam nadzieje, że podciągną tam ten gaz Benicio - zgłaszam się z prośbą o namiary na facowców (może bez ostatniej grupy - do odstrzału). All - czy te zdjęcia da się opisać tak, aby nieobecni na spotkaniu mogli się dowiedzieć who is who? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 05.12.2003 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 Rafalg - Kodi już szykuje nam taką niespodziankę.... i świat zobaczy who is who. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts