bea3 12.12.2003 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Witam wszystkich starych i nowych forumowiczów.Kodi-dzięki za zdjęcia z Miszewki,ostatnio często się u nich stołuję.Groszek-nie ma sprawy-zapraszam częściej.Czy możecie mi prrzypomnieć ile płaciliście za rozprowadzenie wody i kanalizacji po domu-będę wdzięczna za ceny i namiary.bea3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg98 12.12.2003 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Kores- żeby nie być gołosłownym:http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=18973 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dareks 14.12.2003 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2003 Witam wszystkich. Skorzystałem z zaproszenia i zajrzałem na to Forum. Zostanę. A perłą Kaszub jest CHMIELNO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 14.12.2003 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2003 WitamDarek witam w grupie. Zgadzam sie z Toba, Chmielno jest piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 15.12.2003 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Witam Dareks - witam. Chmielno rzeczywiście jest git. Docent - dzięki za odwiedziny. Zwłaszcza nam miło, że przydała się komoda z przewijakiem . Potwierdzam, że Docent ma już ścianke kolankową - postępy na budowie sa imponujące. Kores, Greg98 - podajcie sobie grabe, strzelcie piątki i walnijcie misiaka - przestańcie spamować Jak chcecie, to możemy wspólnie ponarzekać na pogode . Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grody 15.12.2003 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Witam po dłuższej nieobecności.U mnie pomimo dużych chęci z mojej strony majster się jakoś wykręcił (muszę chyba poszukać innego) i nic nie zrobił. Więc budowa zapadła w zimowy sen.Dzięki jeszcze raz za świetną zabawę w Miszewku. Byłem krótko ale warto było.Kodi kto co kładł blachodachówkę i za ile?Pozdrawiam,Grody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 15.12.2003 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Docent - wiesz jak się startuje na prezydenta, to trzeba się pokazywać . Czekam na fotki niecierpliwie. Może odwiedzicie nas jeszcze przed świętami? Bea3 - nie ma sprawy z foto - to miło, że oprócz mnie ktoś jeszcze tam jada. Doreks - witamy, witamy i do dyskusji zapraszamy - to są rymy miszewskie Grody - blachę kładł mi niezły fachowiec. Położenie foli z łatami i kontrłatami oraz krycie blachą + wiatrownice i pasy nadrynnowe oraz blachy kalenicowe to 7 dni. Nazywa się Konrad Niżnik i numer do niego 685-98-39. Ma dwóch pomocników - niejaki Grzegorz i Roman i mówią na mieście że to jego rodzina. Powiem Ci w sekrecie że ma ksywkę kodi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi 15.12.2003 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Benicio w kategorii perełek ci odpuszczam bo jeszcze u mnie nie byłeś to ci wolno a narazie stratuję w kategorii wichrowe wzgórza ciekawe czy u kogos mocniej wieje? Kodi to juz listonosza macie znajomego i nie zabłądzi a cała przyjemność po mojej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kores 15.12.2003 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Witam wszystkich, GREG98 - proponuje zaniechac dalszej wymiany pogladow na temat ZE na lamach forum, choc mam nadzieje ze spotkamy sie niebawem na organizowanym kuligu i pociagniemy ten temat przy grzanym piwku.... KODI - chcialbym wrocic do tematu mapy forumowiczow z 3-miasta. Jakie materialy sa ci potrzebne aby umiescic mnie na mapie??? (jakies zdjecia, opisy.....) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg98 15.12.2003 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Witam wszystkich, GREG98 - proponuje zaniechac dalszej wymiany pogladow na temat ZE na lamach forum, choc mam nadzieje ze spotkamy sie niebawem na organizowanym kuligu i pociagniemy ten temat przy grzanym piwku.... Ok. Jak dam radę, to będę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.12.2003 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Pozwole sobie wtrącić się na chwile do waszej dyskusji odnośnie ZE, pytanie mam takie, zakładając że zmniejsze sobie moc z 11 do 4 KW (różnica 7KW) to jakie opłaty trzeba będzie ponieść jak będę chciał wrócić po zakończeniu budowy do wcześniejszych 11 KW? jesteście pewni że nie trzeba będzie płacić 7kWx120zł (840zł), bo jeśli tak to gra nie warta świeczki.. odpowiedzcie co wiecie na ten tematpozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 15.12.2003 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Maksiu - jeśli zapłaciłeś za 11kW i schodzisz do 4kW to po wybudowaniu jak chcesz wrócić do 11kW to nic nie płacisz. Tak jest w naszym powiecie. Jak jest u Ciebie - kto znajet. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.12.2003 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 No właśnie zabiłeś mi Konrad ćwieka.. bo przypominam sobie że zapłaciłem za 15 kW, a dlaczego mam 11 ???? musze to wyjasnićpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vikos 15.12.2003 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Kores Z tego co widzę, to każdy ZE rządzi się trochę swoimi prawami. Ja jestem na terenie tczewskim. Złożyłem wniosek ale tak naprawdę przyłącze od transformatora powinno obsługiwać jeszcze dwie działki oprócz mojej. Problem w tym, że potencjalnym sąsiadom nie chce się ruszyć tyłków. Powiedz mi czy ZE podłączy mnie jeśli oni nie złożą wniosków- i ile to będzie kosztowało? Czy ta kasa jest później do odzyskania- np. klauzula w umowie że, ZE ich nie podłączy jeśli nie mnie spłacą? Albo już całkiem proste, czy ja mogę złożyć za nich te cholerne wnioski? A może ktoś z Was już to gdzieś przerabiał? Gabi Jeśli chodzi o wichrowe wzgórza, to myślę, że mało miejsc może się równać z Pomlewem Tu naprawdę mocno wieje. Ja się nie pokazuję bez czapki. Ale za to jakie widoki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Docent - Gdańsk 15.12.2003 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 BENICIO - a może spełniłbyś się do końca i zasadził jeszcze w tym roku jakieś drzewko i zasiał syna - komodę z przewijakiem na pewno nie kupiłeś tak sobie - myślę, że był w tym jakis plan KODI - odbiję zdjęcia i podrzucę Ci, a co do spotania to chyba raczej w tym roku będą nici ponieważ ja do końca tyg. będę nadzorował położenie więźby, no a później wielkie przygotowania ( patrz sprzątanie generalne) do świąt oraz chrzcin. Ale w przeszłym roku jak najbardziej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 16.12.2003 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 a to moja niunia http://community.webshots.com/s/image3/8/42/92/104884292bSsJvB_ph.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 16.12.2003 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 BENICIO - a może spełniłbyś się do końca i zasadził jeszcze w tym roku jakieś drzewko i zasiał syna - komodę z przewijakiem na pewno nie kupiłeś tak sobie - myślę, że był w tym jakis plan Docent - plan jest bardzo "chytry" . Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 16.12.2003 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 Kodi - Twoja niunia...robi się coraz bardziej podobna do ciebie. Super dziewuszka! PozdrawiamGroszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amys 16.12.2003 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 Cześć TRÓJMIASTO I OKOLICE ! Zaczynam na wiosnę, parterowy 130m2 z użytkowym poddaszem, działka koło Pruszcza Gdańskiego. Na razie szukam usilnie dobrej i taniej ekipy na stan surowy. Czy możecie kogoś polecić? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zachar 17.12.2003 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2003 Witam! Witam wszystkich "nowych" Amys - wysłałem Ci mail. Kodi - jak podrośnie będzie zawracać w głowach chłopakom - czekamy na Was. Benicio - mamy szczęście, wprowadziliśmy się prawie równocześnie - jak tam rachunki? Chyba powinniśmy wysłać sobie kartki na święta Gabi - Wichrowe Wzgórza ... przyjedź do nas i posłuchaj ... a tak przy okazji gdzieś przy oknie na poddaszu mam drobną nieszczelność i przy odpowiednim powiewie wyje jak jakaś dusza potępiona. Za pierwszym razem jak to usłyszeliśmy to myślałem, że to jakiś alarm - tylko czemu ta karetka jeździ u nas na poddaszu ?! hihi potem to już była atrakcja dla odwiedzających nas znajomych a dziś chyba wezmę się za silikon i ... wykończę upiora Kores - ja mam o ZE (Tczew) całkiem dobrą opinię - nic nie dawałem w łapę i wszystko było tak jak powinno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts