Zachar 22.12.2003 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2003 Z okazji świąt Bożego Narodzenia chciałbym Wam życzyć abyście zamieszkali równie szczęśliwie jak ja, aby budowanie było spokojne i pełne satysfakcji, aby na Waszej drodze zawsze stawali ludzi uczciwi i życzliwi, aby materiały były najwyższej jakości a ceny najniższe no i żeby Wasze Rodziny Was wspierały, cieszyły się razem z Wami i żebyście jak najszybciej zamieszkali wspólnie w nowym domu. Wielu łask Bożych w ten cudowny czas i udanego Sylwestra życzy Asia i Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kores 22.12.2003 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2003 Witam, KODI - choineczka jest zaje.... tzn SUPER!!! VIKOS - moze dalbys rade zeskanowac i wyslac mi e-mailem swoja mape geodezyjna??? Z ta mapa w reku bede mogl dowiedziec sie szczegolow. ADAMSKI - podaj miejscowosc, nr dzialki, nr stacji transformatorowej z ktorej bedziesz zasilany, nazwe podwykonawcy lub cokolwiek - moze uda sie mi sie pomoc. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 22.12.2003 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2003 to jest stół o którym wspominałem kiedyś. Krzesła najtańsze z IKEA http://community.webshots.com/s/image2/3/50/48/105935048QueaCo_ph.jpg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowikowa 23.12.2003 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2003 Witam wszytskich, chciałam podziękować Kodiemu za choinkę, w tej chwili jest ona trochę lepiej widoczna na stronie http://republika.pl/wlowikowa_budowa/forum.htm ale ze strony głównej też się spokojnie można dostać (przez miniaturkę) . Nie polecam modemowcom "na szybko" wpadanie pod ww adres, bo fotka jest dość ciężka (celowo niewiele zmieniałam, żeby było jak najwięcej widać) . Pozdrawiam i życząc wesołych świąt znikam w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 23.12.2003 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2003 Kodi - ależ maleństwo rośnie. Zapomniałam że to tak jest Wszyscy - Życzymy Wam spędzenia rodzinnych Świąt, zapomnienia o budowie chociaż na chwilkę i oczywiście jak najszybszego zamieszkania w tym jedynym, idealnym, własnym domu. No a poza tym Wesołych Świąt i udanego Sylwestra. Ewa, Fabian i Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowikowa 23.12.2003 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2003 Kodi, a Ty skad masz juz linka do mojej strony u siebie w stopce, co ? Dobrze, że juz to zrobiłes, nikt nie przegapi ... [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi 23.12.2003 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2003 to ja też dołączam się z życzeniami : Karpia bez ościMiłych gości i Dużo , Dużo Radości Gabi, Tymek i Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 23.12.2003 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2003 Włowikowa - bo ja szybki lopez jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.12.2003 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2003 kodi: jak masz ochote to zajrzyj sobie pod link: http://www.dommaksia.prv.pl/index.php?id=dziecko pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg98 23.12.2003 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2003 Witam, KODI - choineczka jest zaje.... tzn SUPER!!! VIKOS - moze dalbys rade zeskanowac i wyslac mi e-mailem swoja mape geodezyjna??? Z ta mapa w reku bede mogl dowiedziec sie szczegolow. ADAMSKI - podaj miejscowosc, nr dzialki, nr stacji transformatorowej z ktorej bedziesz zasilany, nazwe podwykonawcy lub cokolwiek - moze uda sie mi sie pomoc. Pozdr. Kurde, że ja takiego Koresa w moim ZE nie miałem Ale mimo wszystko moje zdanie się sprawdza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 23.12.2003 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2003 Czesc Wreszcie cos drgnelo na mojej dzialeczce w sprawie pradu. Pojawila sie w koncu wyteskniona przeze mnie ekipa wykonawcy "pradociagu" Chlopaki maja ciezko, zrobilo sie niezle bloto, ale walcza na calego. Miejmy nadzieje ze sie nie zniecheca i niedlugo bede mial prad na budowie. Kores: wyslalem Ci wiadomosc na priv. Pozdrawiam Adamski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowikowa 23.12.2003 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2003 A to u Ciebie jest jakies bloto ? u mnie pod domem jest tona sniegu, na dzialce z 20 cm wiecej, wiec blota u mnie nie uswiadczysz, nie mowiac o przemarznietej ziemi (no wiem, ze niezbyt gleboko, ale jednak), straszna zima u nas.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowikowa 23.12.2003 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2003 e, gdzies mi zniknelo, do kogo pisalam ale oczywiscie, ze do Adamskiego he he robie sobie statystyke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 23.12.2003 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2003 Wlowikowa: niestety blotko jest i to calkiem calkiem Czekam na dluzszy, ostrzejszy mroz, w granicach -5st. C. Wtedy bedzie mozna normalnie dochodzic do dzialki nie narazajac sie na pozniejsze dlugotrwale czyszczenie butow (zaczne chyba wozic w autku kalosze w worku). Czy ktosik przerabial moze zakup wykopania studni na wlasnej dzialce? Jakiego rzedu moga byc to koszty? Wlasnie sie dowiedzialem ze sprawa doprowadzenia wody na moja dzialeczke moze sie znowu odsunac - uchwalenie budzetu w gminie, konkurs na wykonawce, wybor, zatwierdzenie budowy wodociagu - wszystko to moze zajac sporo czasu, a zalezy mi na szybkim wykonczeniu domu. Fajnie nie? Domek stoi w stanie surowym otwartym, a nie ma jeszcze wody i pradu. Chyba tylko w Polsce jest to mozliwe Do budowy wystarczala woda z beczek, ale juz do wykonczenia dobrze byloby miec staly doplyw wody. Pozdrawiam Adamski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 23.12.2003 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2003 Witam Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia oraz Nowego roku 2004 zycze Wam ... szczęscia i zdrowia. Właśnie w tej kolejności, bo podobno Ci na "Kursku" to byli wszyscy zdrowi ... a na poważnie, Niech Wam się wiedzie (i niech każdy sobie reszte dopowie). http://www.ozdobychoinkowe.pl/ico2/2547.jpg Pozdrowienia B. PS. Od jutra aż do 04/01/2004 mam urlopik. Ale będzie byczo ... http://www.gadu-gadu.pl/img/emots/1/piwko2.gif http://www.gadu-gadu.pl/img/emots/2/tancze.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 23.12.2003 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2003 Adamski - ja całą budowę robiłem bez bieżącej wody. Wodę podłączyl;i mi na parę dni przed przeprowadzką. Nie muszę wspominać, że i tak wodocią robiłem na własny koszt. Co do prądu to jesteś mistrzem świata. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 23.12.2003 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2003 Kodi: eee, jakie tam mistrzostwo Po prostu sasiad udostepnil swoj slup z "prowizorka" budowlana i ciagnelismy codziennie przedluzacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea3 23.12.2003 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2003 Wszystkim budującym z 3-miasta i okolic życzę Wesołych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku,worka z pieniędzmi,cierpliwości do fachowców i satysfakcji z pięknych domów.bea3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dareks 23.12.2003 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2003 Poszukuję ekipy budowlanej (sprawdzonej) z Kartuz lub okolicy. Konkretnie do ocieplenia podłogi na gruncie, wykonania wylewek, CO, woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 23.12.2003 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2003 Czesc Darek,U mnie stan surowy otwarty z wiezba budowala ekipa z Bedargowa (gdzies kolo Szemudu). Wlasciciel nazywa Zygmunt Kreft, tel. 0501481650 Nie wiem czy wykonuja prace o ktorych piszesz ale zadzwonic nie zaszkodzi. Do CO i CWU mam czlowieka z Redy, widzialem jego prace, solidny uczciwy, otwarty, chetny do bezinteresownej pomocy: Roman Kontak, tel 0607914842. Co do wylewek to znajomy polecal mi czlowieka (u mnie on nic nie robil): Kasprowicz, tel. 0501784662. Pamietam tez ze na forum grupy Trojmiejskiej Kodi podawal namiary na swoich wylewkarzy - poszukaj.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts