kodi_gdynia 20.06.2002 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2002 A jak ten Pan David ma na nazwisko. Telefon itp. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 20.06.2002 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2002 Pan Dawid nazywa się Włoczewski - myślę zresztą, że jest on jedyną osobą zajmującą się zamówieniami więc tak czy inaczej się do niego trafi. Tel. do U. w Gdyni (mają jeszcze siedzibę w Gdańsku na ul. Równej - gdziekolwiek to jest) 629-76-37, 629-98-00. Ceny z cennika znacznie różnią się od tych po negocjacjach - zresztą warto się tam przejechać i pogadać bo wycena nie zobowiązuje. My zrobiliśmy ją dużo wcześniej a potem mieliśmy te same ceny mimo podwyżek. Czyli opłacało się. Wogóle powiem Wam szczerze, że czasmi chyba wolałabym zapłacić więcej ale być obsługiwana przez kogoś kto zna się na rzeczy i potrafi fachowo doradzić a co najważniejsze jest miły i nie ma pretensji do całego świata za to, że pracuje gdzie pracuje. To tak a propos pewnej firmy z którą mamy nieprzyjemność czasami współpracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 20.06.2002 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2002 Ewa - skąd Ty tyle wiesz o PANU DAWIDZIE. Wróć tylko do Gdyni to porozmawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 20.06.2002 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2002 W końcu to ja do niego jeździłam bo ty nie mogłeś wyrwać się z pracy )) Wiem również, że ma żonę i małe dziecko (i jeszcze kilka rzeczy o których niepowiem ) Bastianku jak kanały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 20.06.2002 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2002 Dzieki za wyczerpujące info - zaatakuję Pana Dawida. Tak myślę, że może wysłać Beatę. Byc może da większy upust Pozdrawiam i nie kłócicie się moi drodzy /ha, ha/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
erbi 20.06.2002 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2002 Najświeższe wiadomosci o PANU DAWIDZIE-lezy biedaczek w szpitalu, tak wiec teraz nici z rozmowy i negocjacji z nim. Teraz jego obowiązki przejął sam szef marketingu i sprzedaży również przemiły i {tu do Kodiego} wrażliwy na kobiece wdzięki , oraz na wszelkie koligacje rodzinne pan Stanisław Krach. Kodi jeśli chcesz mogę Ci podać jego e-mail ewentualnie tel kom.Skąd brać bloczki betonowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 20.06.2002 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2002 Biedny Pan Dawid Mam nadzieję, że to nic poważnego. My bloczki betonowe bardzo dobrej jakości braliśmy z AiZ w Koleczkowie (12x24x59).Zresztą stamtąd braliśmy większość materiałów - upust spory, transport za darmo i przywożą na telefon. Po szczegóły zaopatrzeniowe odsyłam do Sebastiana bo on się tym głównie zajmował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 21.06.2002 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2002 O co chodzi z tym szpitale. Wczoraj rozmawiałem z nim i jestem umówiony na osobistą rozmowę w przyszłym tygodniu. Ktoś tiu kręci. Bloczki w ciągu miesiąca będę brał. KOMBET ma po 2,7zł za sztukę, a moja hurtownia w Pępowie ma po 2,35 z dowozem. Sami je wykonują, i twierdzą, że są bardzo dobre. Przyznam, że ich nie widziałem, ale wkrótce wybiorę się do nich i porównam je. Warto rozważyć kupno tych tańszych. W moim przypadku to parę stów do przodu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 21.06.2002 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2002 Te tańsze mogą być mniejsze! Zwróć na to uwagę. My się spotkaliśmy z 3 rozmiarami: 12x49x24, 12x59x24, 14x49x24 (jeśli dobrze pamiętam) i oczywiście były pomiędzy nimi spore różnice cenowe. My wzięliśmy największe bo najszybciej się kładzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wstep Bronislaw 21.06.2002 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2002 Hej, Sporo pytan o beton ostatnimi czasy: Unicon (Gdanski) polecali mi znajomi, podobno dobre ceny po negocjacjach twarza w twarz i obietnicy zaplaty gotowka. U mnie niestety nie zadzialalo. Polecam za to RMC Polska (tez Gdansk): za B20 na strop dalem 192.60 brutto (pompa wliczona). Daja atesty i certyfikaty zgodnosci tak ze mysle ze jakosc jest OK. Pytanie z innej beczki: czy nie wiecie kto w okolicy sprzedaje/produkuje plytki elewacyjne imitujace kamien? Na Chelmie pojawila sie ostatnio hacienda z kominami wylozonymi czyms takim i zapalalem miloscia wielka... Bronek PS. Jaca_V40: widze ze sie pojawiles na forum - powodzenia w budowie (no i fajna ksywka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi 21.06.2002 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2002 Tomek po m-cu urlopu na budowie opalony na murzyna wygladamy przy nim jak z innej bajki. Ewa a drzwi już są? No i jak plany aranzacji bo to u was tuż tuż? Ja narazie wymyśliłam kolory i zastanawiam się czy starczy kasy na kuchnię czy tylko na łazienkę w końcu mozemy jeść na mieście i nie ma zmywania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 21.06.2002 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2002 Ewo oprócz tego co wymieniłaś są jeszcze inne wymiary. Mnie interesuje wymiar 14x25x38 i koszt wynosi 2,35. Co do betonu to RMC mnie nie zachwicił, więc zrezygnuję. Dzięki jednak Bronek za info. Powalczę z Uniconem a jeśli nie to biorę z Ekobetu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 21.06.2002 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2002 Drzwi wejściowe będą lada dzień. Wzięliśmy z firmy Dziadek bo mieli przystępną ceną i wzór który nam się spodobał. Zobaczymy jak będą pasowały do okien bo niestety mają inna paletę. A aranżacja - ja wiem co gdzie ma być tylko pieniędzy na to nie będzie. Dlatego robimy tylko sypialnie, łazienkę i pom. gosp. (jako "brudną kuchnię" z pralnią). Byle się jak najprędzej wprowadzić. A resztę na bierząco. Ale w głowie to wszystko mam nawet umeblowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 24.06.2002 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2002 Witajcie. Jak tam roboty. Ja w sobotę lałem z ojcem chudziaka. Co za robota. Noszenie w wiadrach /brak dostępu/ betonu i schodzenie do rowów z tym czymś - istny koszmar. Sebo nie wpadłem do ciebie w niedzielę, bo byłem po imprezce, słaba pogoda - w ogóle byłem zbyt słabiutki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zachar 24.06.2002 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2002 Witam po wekendzie! U mnie roboty postępują bardzo zgrabnie -mam już dwie ściany parteru oraz połowę reszty. Robią się schody wejściowe oraz mam połowę kanału w garażu. Teraz szukam najtańszego stropu i betonu. Poza tym zamówiłem kominy -Leier (podobne do tych u Seby ale trochę tańsze). Ponawiam pytanie o Terivę -macie jakieś namiary? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 24.06.2002 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2002 Zachar gratulacje za zdobycie kubka Muratora. Jakiś czas temu podałem dwa daresy internetowe. Poszukaj w tym dziale. jeden producent w Szemudzie, drugi w Osowej. Sebo brał z Osowy i był zadowolony. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 24.06.2002 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2002 Zgadza się - brałem z Osowy. W Szemudzie też jest dobra. U nas robi się pierwsza wylewka. Mieliśmy początkowo problemy z betoniarką ale ruszyliśmy. Wreszcie nie widać piasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgor 24.06.2002 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2002 Ale tu się dzieje!Nie nadążam czytać takiej ilości postów.Budujcie szybko bo lipiec ma być deszczowy.Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 24.06.2002 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2002 Tomgor - musimy się umówić na "elektryczna randkę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
erbi 24.06.2002 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2002 Kodi tobie też się należą gratulacje za zdobycie kubka Muratora oraz katologu łazienek.Ja w sobotę wylewałam fundamenty.Pół godziny i po sprawie. Strop będę miała monolityczny więc na temat Terrivy niewiele wiem.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts