amys 17.03.2004 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 witaj Agawa - mamy projekt z tej samej pracowni, wb 3996 - jest git idzie wiosna, napięcie rośnie, a grupa wiosennego uderzenia cosik milczy ja już zacząłem ... od zakupu szpadla i młotka pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grody 17.03.2004 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 markus- widziałem gdzieś wgazecie informację o targach w tym tygodniu- ale spotkałem znajomego budowlańca, który mi mówił że to już nie te targi i nie ma tam nic ciekawego- jak znajdę czas to jednak podskoczę -chyba w Olivii;Adamski- dzieki za podpowiedź, tak mam właśnie zamiar zrobić okna plus alarm- ale i tak się boję.Docent- ja właśnie tzn. tydzień temu kupiłem styropian w Pępowie, co do niższej ceny to obdzwoniłem kilka hurtowni i wszędzie było podobnie (pamiętaj o kosztach dowozu); natomiast na pustaki załapałem się jeszze po starej cenie. Mam nadzieję że wreszcie mój majster znajdzie czas na ścianki działowe i przygotowanie otworów pod okna, bo już czekają.Grody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 17.03.2004 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 GRODY - zdaje się, że te targi nie są w Olivii tylko Hali AWF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grody 17.03.2004 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 dzieki Markus, no widzisz jak to jest coś wiedziałem ale nie do końca- prawie jak radio Erewań.Grody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 17.03.2004 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 i chyba z tego co pamiętam w radiu mówili, że te targi dotyczą głownie budownictwa wielorodzinnego, czyli ofert developerskich. Więc czy jest sens tam jechać? Raz na takich targach już byłam, mało było firm oferujących swoje produkty. A może coś się zmieniło? Pozdr.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 17.03.2004 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Cześć Agawa rafalg -bloczki betonowe kupiłam za 2,30 z transportem na budowę- od producenta -Jagatowo k/Pruszcza Gd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 17.03.2004 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Hej -groszek 3 na targach byłam juz kilka razy i faktycznie deweloperzy to przewaga ale jest dużo banków z ofertami kredytowymi oraz producentów różnych materiałów więc warto się rozejrzeć, pozbierać trochę ofert kupować nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 17.03.2004 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Anekri - to skoro ma nas tam być klika osób to może umówimy się w jednym miejscu, o jednej porze i wyznaczonym dniu (sob.,niedz.,)? Kto wie może będziemy obok siebie stać i będziemy zastanawiać się swój czy nie swój człowiek???? pozdr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 17.03.2004 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Groszek, Anekri, Markus - dzięki za info. Jesteście nieocenieni. Czy kotś jeszcze da mnie za bloczki. Na razie licytacja jest na poziomie 2.3 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowaczka 17.03.2004 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Rafalg- bloczki braliśmy z Osławy tel.0 59 82161-34.Na targach będę w niedzielę,czy ktoś jeszcze i o której godzinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 17.03.2004 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Warte przemyślenia groszek 3 -pewnie będę w niedzielę bo mam więcej czasu. Na pewno dam znać trochę wcześniej na GG. A tak ogólnie czy ktoś zatrudniał do aranżacji wnętrza architekta? Jakie efekty pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 17.03.2004 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Witam !!!!!Widzę że bloczki to ostatnio bardzo chodliwy towar .Interesuje mnie biższy namiar na to Jagatowo , oraz wymiary bloczków.Czy można negocjować ceny , 2,30 to cena zVAT oraz czy można kupić taniej bez faktury. Dużo tych pytań ale myślę że pomożecie , z góry dziękuje za odpowiedź - pozdrówka Mirek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawid73 17.03.2004 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 u nas w lęborku z transportem to cena 2 zł dobrej jakości 14/24/38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawid73 17.03.2004 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Młyński ul. pionierów tel nie używam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 17.03.2004 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Młyński to nazwiko ? Pionirów ''ile" czy to hurtonia czy producent ?Przeszukałem internet i nic w Lęborku na Pionierów oprócz szkoły budowlanej , oraz producenta maszyn budowlanych nie znalazłem.Mirek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 18.03.2004 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Witam !!!!! Widzę że bloczki to ostatnio bardzo chodliwy towar . Interesuje mnie biższy namiar na to Jagatowo , oraz wymiary bloczków. Czy można negocjować ceny , 2,30 to cena zVAT oraz czy można kupić taniej bez faktury. Dużo tych pytań ale myślę że pomożecie , z góry dziękuje za odpowiedź - pozdrówka Mirek. Nie wiem czy Jagatowo to dobry kierunek dla Gdyni ale namiary mogę podać Kułakowski Zbigniew Jagatowo ul.Żurawia 13 tel 683-09-03 0-506-080-534 Cena wyjściowa to 2,50 z VAT lub bez faktury 2,40 -ale że targować się można a nawet TRZEBA to wytargowałam na 2,30. Z tymi cenami to ostatnio jednak nic nie wiadomo, raz takie raz takie -szaleństwo, mam nadzieję że po maju wszystko wróci do normy- tylko na jakim poziomie te ceny się zatrzymają Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 18.03.2004 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Witam! Anekri - jak coś to pisz na GG. Ja też wybieram się w niedzielę. Gdyby było więcej chętnych - to byłoby fajnie. Pozdr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Docent - Gdańsk 18.03.2004 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Rafalg - nie sciemniaj - tylko udaj się do p. Andrzeja Połomskiego po bloczki - cena była przyzwoita i chyba nikt jej nie przebije - 1,8zł - ja kupowałem 750 szt. transport był gratis - wspominałem wcześniej , że sa dobrej jakości i w hurtowni były sprzedawane po 2,3 zł - więc nie zwlekaj tylko je zamawiaj tel. 681-79-35 601-187-938 Małkowo 44 - na pewno zaproponuje Ci cene trochę wyższą - Ty oczywiście musisz ja zbić - trzymaj się. Daj znac jak kupisz. Grody-mi właśnie od wczoraj stawiają ścianki działowe na poddaszu - dzisiaj koniec - jesli chodzi o pustaki z BK to taniej mają w GS Banino 8 cm po 2,3zł 12 po 2,7 - ja cholera nie miałem czasu dlatego w sobote kupiłem po 3,15 od Bladowskich - styropian w GS tez jest nieco tańszy niz Pępowie, ale nie znam producenta styropianu. Może w końcu bysmy sie spotkali na budowie u Ciebie lub u mnie - ja dzisiaj do godz. 18.00 bedę u siebie - namiar chyba znasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kores 18.03.2004 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 nowaczka, groszek 3 - ja rowniez wybieram sie w niedziele. Podajcie godzine i ew. miejsce spotkania Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 18.03.2004 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 PILNIE Potrzebuję wynająć maszynę do zepchnięcia ziemi na działce i wykopania dziury pod fundamenty. Najlepiej blisko Pruszcza Gdańskiego. Firma budowlana zażyczyła sobie 2 000,0 zł za wykopanie 100m3 Pomocy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts