bea3 23.03.2004 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Witam Gierga mam nadal stemple.Jeżeli ich do sierpnia nie sprzedam ani nie spalę to będą do wzięcia.Najchetniej pozbyłabym sie ich od razu ponieważ chcę zagospodarować ogród. Pozdrawiam.bea3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 23.03.2004 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Witam Gierga mam nadal stemple.Jeżeli ich do sierpnia nie sprzedam ani nie spalę to będą do wzięcia.Najchetniej pozbyłabym sie ich od razu ponieważ chcę zagospodarować ogród. Pozdrawiam.bea3 Moment, moment. BEA - przypomnij ile masz tych stempli i jakiej długości bo mi się z wrodzonego lenistwa nie chce grzebać w poprzednich stronach. Jeżeli Gierga potrzebuje je do Bojana i to na późne lato to może ja bym je najpierw przechwycił (również Bojano) bo będę potrzebował gdzieś pod koniec kwietnia. GIERGA - co ty na to??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 23.03.2004 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 markus_gdynia - jestem za Stemple podobno były wysokości 2,70 ok 200 szt., ale jak Bea się odezwie to sprawdź!....... W każdym bądź razie jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 23.03.2004 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 markus_gdynia - jestem za Stemple podobno były wysokości 2,70 ok 200 szt., ale jak Bea się odezwie to sprawdź!....... W każdym bądź razie jestem za No to ja jestem nawet przeciw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 23.03.2004 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Czesc bractwo pomorskie Awaryjnie sciagneli mnie do pracy do padnietego komputerka i mam chwilke zeby zajrzec na forum. Od zeszlego czwartku zawziecie walczymy na budowie z płotem i instalacjami (kanalizacja i woda). Płotek który mamy do wymurowania jest niczego sobie Ze wzgledu na roznice w poziomach dzialek (naszej i sasiedniej) trzeba z jednej strony działki wymurowac sciane o wys. 2m i dlugosci 30m. Całe szczescie ze to nasza dzialka jest wyzej Na razie ta ściana, pozniej po 33m dlugosci z dwoch innych stron, osadzic słupki, zalozyc siatke na te 3 strony i z przodu działki zrobić jakąś prowizorkę. W przyszlosci z przodu płot z klinkieru. Juz ledwo zyje od wozenia bloczkow i zaprawy, codziennie na budowie od 7 do 23. Chyba gdzie indziej nie dalbym sie namowic na taką robotę, a tak na swojej ziemi nie wiadomo skąd sił przybywa. Pozdrawiam Adamski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowikowa 23.03.2004 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 jeśli wybieracie się do Gdańska w najbliższych dniach, radzę trzymać sie z dala od biur pośrednictwa nieruchomości bo planuję je wszystkie wysadzić A Tarus w Osowej /Osowie ? Bo ja tam z nich bylam bardzo zadowolona, znalezli to, co chcielismy i mamy juz prawie 3/4 domu zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 24.03.2004 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Ja tak na prawdę w domu mam (niech policzę) 5tkę "dzieci". Jednym z nich jest właśnie Bella. Gruba jest niemożliwym pieszczochem. I uwielbia moje pozostałe "dzieci" czyli 2 kocury młodsze od niej o miesiąc. A moje prawdziwe dziecko może z nią robić co tylko zechce. Teraz już mu przeszło ale jakiś czas temu jeździł po niej chodzikiem i wkładał jej rękę do pyska ... po łokieć prawie Ogólnie potulna jak baranek. I ma jeszcze jedną wielgachną jak dla mnie zaletę - nie jest jazgotliwa jak niektóre psy. Szczeka wtedy kiedy powinna szczekać Będzie prawdopodobnie ok 4 szczeniaków. Na szczęście to jej pierwsze (i ostatnie) małe więc nie będzie dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 24.03.2004 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Ja tak na prawdę w domu mam (niech policzę) 5tkę "dzieci". Jednym z nich jest właśnie Bella. Gruba jest niemożliwym pieszczochem. I uwielbia moje pozostałe "dzieci" czyli 2 kocury młodsze od niej o miesiąc. A moje prawdziwe dziecko może z nią robić co tylko zechce. Teraz już mu przeszło ale jakiś czas temu jeździł po niej chodzikiem i wkładał jej rękę do pyska ... po łokieć prawie Ogólnie potulna jak baranek. I ma jeszcze jedną wielgachną jak dla mnie zaletę - nie jest jazgotliwa jak niektóre psy. Szczeka wtedy kiedy powinna szczekać Będzie prawdopodobnie ok 4 szczeniaków. Na szczęście to jej pierwsze (i ostatnie) małe więc nie będzie dużo Super!! Tak wogóle to uwielbiam wilczury i tylko takiego psiaka bym sobie sprawiła. Niestety zanim mój dom powstanie to jeszcze kilka miesięcy minie, a rodzice mają już starego niestety "jazgotliwego" psa i przechowanie nie wchodzi w grę (zwłaszcza, że mieszkamy w bloku) Ale widzę, że chętnie wziełabym twoją sunię, bo z opisów wynika, że to ideał dla mnie Daj znać na forum, jak już maluchy pojawią się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 24.03.2004 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Ewa - odezwij się po pojawieniu szczeniaków (moze być na priva). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 24.03.2004 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Słuchajcie, skąd można wziąć paliki i deski do wytyczenia domku? A może ktoś ma na zbyciu i mógłby odsprzedać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 24.03.2004 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Ja kupowałam w tartaku.... ale w tym całym zamieszaniu budowlanych zostały wchłonięte i teraz nie wiadomo co jest czym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.03.2004 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 kingaa - paliki, stęple i deski dostaniesz praktycznie od ręki w każdej hurtowni budowlanej, zapłacisz może ze 20-40zł za wszystko, a potem deski przydadzą się na budowie. Powiedz w hutowni po co ci są potrzebne to ci dobiorą. Zapytaj też geodety jakiej wysokości stęple i jakiej długości deski będzie potrzebował.PozdrawiamTomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea3 24.03.2004 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 markus-zgadza się,mam200 stempli 2.7m dł.Jezeli jesteś zainteresowany pisz na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 24.03.2004 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 markus-zgadza się,mam200 stempli 2.7m dł.Jezeli jesteś zainteresowany pisz na priva. Już napisałem. Niestety muszę bić się w piersi i obiecać poprawę - sprawa odbioru stempli jest nieaktualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 25.03.2004 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Groszek, Tomi - dzięki, nie przyszło mi do głowy, że w zwykłej hurtowni Na wtorek mamy umówionego geodetę i jak dobrze pójdzie to pod koniec przyszłego tygodnia zaczynamy kopać, tak więc zaklinajcie ze mną pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 25.03.2004 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Na wtorek mamy umówionego geodetę i jak dobrze pójdzie to pod koniec przyszłego tygodnia zaczynamy kopać, tak więc zaklinajcie ze mną pogodę Na mnie możesz liczyć Zaklinam pogodę razem z tobą, bo też lada moment ma wejść na działkę geodeta- prawdopodobnie w sobotę (a przecież zapowiadają śnieg i deszcz!!!! ) Jeszcze policzy mi za pracę w szkodliwych warunkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chyciu 25.03.2004 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 a mi mają dziś zacząć murować ściany - a właściwie mieli, bo chyba pogoda zwycięży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 25.03.2004 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 A moja ekipa mówi, że zawsze jak murują ściany fundamentowe to leje, tak że oni są juz do tego przyzwyczajeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agawa 25.03.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 A moja ekipa mówi, że zawsze jak murują ściany fundamentowe to leje, tak że oni są juz do tego przyzwyczajeni. Hi ciekawe ale tak jest czeka sie na słoneczko a tu klops Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 25.03.2004 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Wszystkich zmartwionych (czyli Was startujących) informuję, że od poniedziałku ma być słoneczko i zdeczko cieplej, bo chociaż ja jestem dalej od was to mierzi mnie jak mam w tej zimnicy marznąć na budowie , a więc: czary...mary.....a kysz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts