anekri 25.03.2004 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 A ja ponawiam pytanko o betoniarkę. Może być nawet zepsuta. Może komuś już niepotrzebna i chce odsprzedać A pogoda taka, że psu nie kazałabym murować na dworzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 25.03.2004 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Adamski, Kodi i wszyscy, którzy nie mieli wody na działce rozpoczynając budowę!!! Skąd braliście baniaki na wodę? Czy to można gdzieś pożyczyć? Nie chcemy raczej kupować, bo za jakiś miesiąc woda powinna być, a nie chcemy czekać z budową... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 25.03.2004 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Kingaa: popytaj wsrod znajomych o duze plastikowe zbiorniki , taki z 1000l i wiecej. Nam udalo sie taki pozyczyc od znajomych mojego tescia. Poza tym kupilismy kilka beczek na zlomowcu. Ewentualnie moze pomysl o duzym plastikowym zbiorniku ktory pozniej zakopiesz i odprowadzisz do niego wode z rynien. Zawsze tansza woda do podlewania trawki.Mysleliscie juz moze o jakims systemie do zagospodarowania wody z rynien na dzialce? Jakies zbiorniki, studzienki, kratki, rury? Moze ktos robil cos takiego u siebie? PozdrawiamAdamski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymek76 25.03.2004 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Zbiornik na wode 1000 litrów ,bliżej być nie mogło.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 26.03.2004 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Wymarło to nasze forum, czy też wszyscy są tak zajęci na budowie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agawa 26.03.2004 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Wymarło to nasze forum, czy też wszyscy są tak zajęci na budowie??? Ja na budowie na pewno nie jestem ale zbieram kase bo jutro mam wpłacic zaliczke na BK więc chwilowo zajęta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 26.03.2004 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Wymarło to nasze forum, czy też wszyscy są tak zajęci na budowie??? Ja na budowie na pewno nie jestem ale zbieram kase bo jutro mam wpłacic zaliczke na BK więc chwilowo zajęta. Hej A jak poszły negocjacje w sprawie BK?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.03.2004 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Agawa - no właśnie. powiedz, gdzie i za ile kupujesz BK?Chcę też już zamówić bo hurtownie straszą mnie, że będą kłopoty z dostawami bo wszyscy teraz już kupują aby zdążyć przed VAT-em a i ceny znowu maja pójść do góry. PozdrawiamTomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 26.03.2004 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Ja na budowie na pewno nie jestem ale zbieram kase bo jutro mam wpłacic zaliczke na BK więc chwilowo zajęta. Powiedz gdzie zbierasz kasę?? Ja też pójdę pozbierać Oczywiście żartuję, ale naprawdę jestem ciekawe czy załatwiłaś z tą hurtownią w Pruszczu czy znalazłaś coś korzystniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 26.03.2004 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 A ja dzisiaj szalałam w pogoni za drzwiami wejściowymi i nic ciekawego zbytnio nie ma, albo drogie, albo beee. Jutro zamiawiam już okna, brama zakupiona i tak powolutku prę do przodu! Ja również szukam kasy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amys 26.03.2004 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Czesc melduje że z różnymi przygodami zacząłem demolkę na działce przy pomocy niesłownego koparkowego (po cenie standartowej) , któremu akurat najbardziej pasowało w czasie czwartkowego załamania pogody. początek był niezły aż do momentu jak sie zaczęło mielenie błota pod oponami przy podbieraniu gliny, krótko mówiąc po trawce zostało tylko wspomnienie . dziś zabawa w wytyczanie oraz konkurs ślizgów na glinie do wykopu pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 26.03.2004 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Chciałbym już być na budowie , ale narazie walczę z geodetami , potencjalnymi wykonawcami domu , przyłączy wody i prądu ,projektantami ,ofertami na materiały . Te papierki mnie wykończą .Myślę że już w następnym tygodniu papierkologia się skończy i zacznie się prawdziwa robota , czyli zacznę was zamęczać pytaniami o najtańsze mateiały . Główny wykonawca już znaleziony ,udało się wynegocjować niezłą cenę . Mam dobry namiar na wykonawcę robót ziemnych.Pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dareks 26.03.2004 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Powiedzcie, gdzie w Trójmieście można kupić zestawy do centralnego odkurzacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 26.03.2004 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Witam, Darek poszukaj na forum Pawla.001. To jest gosc (chyba) spod Wejherowa. W Gdyni ma biuro. Na Forum reklamuje i sprzedaje odkurzacze centralne i osprzet (w Gdyni tez ) Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 27.03.2004 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2004 Ucichło tu jak nic.....widać, że wiosna i ludzie budują hihi;) Moi drodzy ponawiam moje ogłosznie o stemple wysokość 2,60 100szt, ktoś ma odsprzedać na miesiąc lipiec/sierpień????Najlepiej w okolicach Chwaszczyno, Bojano, Kielno itp. Gdzie mozna tanio kupić stal ???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 27.03.2004 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2004 Ucichło tu jak nic.....widać, że wiosna i ludzie budują hihi;) Moi drodzy ponawiam moje ogłosznie o stemple wysokość 2,60 100szt, ktoś ma odsprzedać na miesiąc lipiec/sierpień????Najlepiej w okolicach Chwaszczyno, Bojano, Kielno itp. Gdzie mozna tanio kupić stal ???????????????? GIERGA Wysłałem Ci wiadomość na priva, że stemple będę miał. Co prawda nie od BEA3, ale od sąsiada i za tydzień będą u mnie na działce. Pod koniec czerwca do zabrania ode mnie. Stali nigdzie nie można kupić tanio, a w kwietniu ma znowu zdrożeć i to solidnie. Czy ktoś ma w Bojanie blaszaka do odsprzedania, bo mój pofrunął z ostatnią wichurą i stanowi obecnie surowiec wtórny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 27.03.2004 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2004 Co z tą stalą , czy można ją dostać i ile teraz kosztuje tona.Czy można ją gdzieś kupić i zostawić w magazynie na jakieś dwa tygodnie. Wyśle parę maili do hurtowni może się czgoś dowiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 27.03.2004 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2004 Co z tą stalą , czy można ją dostać i ile teraz kosztuje tona. Czy można ją gdzieś kupić i zostawić w magazynie na jakieś dwa tygodnie. Wyśle parę maili do hurtowni może się czgoś dowiem . Tydzień temu kupiłem za jednym razem stal na cały dom w hurtowni, w Koleczkowie. Będę odbierał sukcesywnie partiami. Rzut na ławy fundamentowe juz leży zabetonowany w ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abram 27.03.2004 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2004 Wiosna, wiosna i Unia Europejska i wrót, a ja szukam ładnie położonej działki w okolicach Gdańska z atrakcyjna ceną. Gdyby ktos cos słyszał to proszę dać znać.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 27.03.2004 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2004 Ucichło tu jak nic.....widać, że wiosna i ludzie budują hihi;) Moi drodzy ponawiam moje ogłosznie o stemple wysokość 2,60 100szt, ktoś ma odsprzedać na miesiąc lipiec/sierpień????Najlepiej w okolicach Chwaszczyno, Bojano, Kielno itp. Gdzie mozna tanio kupić stal ???????????????? GIERGA Wysłałem Ci wiadomość na priva, że stemple będę miał. Co prawda nie od BEA3, ale od sąsiada i za tydzień będą u mnie na działce. Pod koniec czerwca do zabrania ode mnie. Stali nigdzie nie można kupić tanio, a w kwietniu ma znowu zdrożeć i to solidnie. Czy ktoś ma w Bojanie blaszaka do odsprzedania, bo mój pofrunął z ostatnią wichurą i stanowi obecnie surowiec wtórny. Markus nie dostałam nic na pria ;-((( Ale ok. jak będziesz miał do odsprzedania to SUPER!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts