grody 04.04.2004 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 Mirosław - nie dostałem wiadomości; może napisz na forum?Dzięki za chęci;Docent- wstawiłeś już drzwi?Ja wreszcie mam nadzieję, że zacznę po świętach.Trzymaj kciuki;Grody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 04.04.2004 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 Markus - zapraszam ......działkę napewno rozpoznasz, bo jak już mówiłam...jest zrównana i cała piaszczysta. Moje fundamenty dopiero staną w lipcu ...zazdroszczę Ci Właśnie ..a ja z Luśką ciągle się umawiam na spotkanie i coś nie wychodzi ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 04.04.2004 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 jeszcze zapomniałam dodać Markus..., że jutro po południu będe w Bojanie, to wytropię Twoją działeczkę i zobaczę Twoje fundamenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 05.04.2004 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 jeszcze zapomniałam dodać Markus..., że jutro po południu będe w Bojanie, to wytropię Twoją działeczkę i zobaczę Twoje fundamenty ZAPRASZAM, ZAPRASZAM Ulica Bolesława Krzywoustego, w stronę gospodarstwa, ostatnie rozgrzebane poletko po prawej. Ja będę gdzieś parę minut po 16. Mam nadzieję, że nic niespodziewanego nie wyskoczy. Już w sobotę mi podnieśli ciśnienie. Tydzień wcześniej zamówiłem dostawę bloczków betonowych na dzisiaj. Facet miał oddzwonić i podać godzinę. W końcu sam dzwonię do niego w sobotę i pytam o której godzinie przyjadą z bloczkami, a on mi na to że będzie problem - myślałem że szla.. mnie trafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agawa 05.04.2004 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 To ja teraz poopowiadam -ponad tydzień temu w sobotę zamówilismy BK w Castoramie (4,97 za szt.) i cegły (0,48 za szt.). W ten piatek zapłacilismy za dostawę-oj ciężko było za to płacić , transport z HDS, dwa kursy, jakieś 50 km w jedna stronę i płacimy 78 zeta. No i w Wielką Sobote nam przywiozą więc zamist święcić jajka będziemy czekac na ładunek z Castoramy ale co tam fajnie, ze juz cos sie ruszyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chyciu 05.04.2004 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Tomi-3miasto: stal kupowałem w Kosakowie - jak się skręca w stronę Cmentarza to jest tam skłąd opałowy i jednoczesnie hurtownia materiałów. Tak więc bliko i do Ciebie.Na Hutniczej - w Metalwiem - były te same ceny - a i chyba za transport trzeba tam zapłacić. Stemple to będę zdejmował chyba dopiero w maju - stropd na garażem mam zalany, ale dopiero po świetach zaleję strop pod resztą.szukaj ogłoszeń w anonsach - na pewno coś się tarfi. a jak nie to zrób objazd po okolicy - Mosty, Kosakowo, Pierwoszyno - i poszukaj budowy gdzie są stemple - czasami juz zdjęte i złożone na boku - zostaw tam numer do siebie i napisz, że byłbyś zainteresowny ich kupnem. ja tak zrobiłem i tak włąśnie znalazłem. wczoraj otrzowyłem sezon glilowy - tym razem na swojej budowie. bylo super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 05.04.2004 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 No i urodził się mój problem - a raczej 6 małych, grubych, piszczących problemików! Teraz szybciutko czekam na zgłoszenie się 5ciu chętnych do adopcji za jakieś 2-3 miesiące. Acha - chodzi oczywiście o szczeniaki Są małe, grube i prześliczne. 2 czarne i 4 brudne brązowe, w tym 2 z czarnymi uszkami. Niestety decyzję muszę mieć szybko (najlepiej jeszcze dzisiaj). Jutro mnie nie będzie w pracy więc jakby co to proszę o smsa/tel (0505-116-018). Maluchy i matkę można oczywiście wcześniej obejrzeć. E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 05.04.2004 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Rafalg: wezme w najblizszych dniach sluzbowego cyfrzaka i porobie kilka zdjec plotku Pozdrawiam Adamski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 05.04.2004 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Ewa: a masz moze mozliwosc zrobienia kilku zdjec i wrzucenia na forum fotek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chyciu 05.04.2004 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 all: czy macie jakieś wiadomości na temat okien z firmy RolBob z Rumii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 05.04.2004 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Witam! Długo mnie tu nie było, a to za sprawą ... przeprowadzki. Sprzedałem mieszkanie (za cos trzeba dom wybudować ) i przeprowadziłem się do wynajętego. Teraz mogę wrócić do tematu budowy. Markus Byłem wczoraj w Bojanie - Twoje fundamenty wyglądają OK. Robiłeś widzę bez deskowania - jak to wyszło? Nie było problemów z osuwaniem się ziemi? Troche się nasłuchałem o ryzyku z tym związanym - chyba jednak zdecyduję się na deskowane. Te 2 góry piasku po lewej od domu to z wykopu czy nawiozłeś? Jezeli nawiezione to skąd i za ile? Gierga - faktycznie -działkę wyrównałaś "na blachę" Nie lepiej jednak było trochę zostawić tych górek - wyglądały bardziej naturalnie. No ale robota imponująca - kto Ci równał? A u mnie wciąż dzieciaki grają w piłkę. Pewnie się trochę wkurzą jak ogrodzę działkę. C'est le vie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 05.04.2004 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 e-Radek, Markus_Gdynia - To słuszna uwaga Markusa. Chociaż preferuje Tuchom (gdzie mam działkę ), to rzeczywiście okolice Koleczkowa i Bojana są bardzo ładne.Bojano i Koleczkowo jak najbardziej, niekoniecznie oczywiście Cadena Bojano, Bojano!!! Tak, tak, tak!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 05.04.2004 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 No i urodził się mój problem - a raczej 6 małych, grubych, piszczących problemików! Teraz szybciutko czekam na zgłoszenie się 5ciu chętnych do adopcji za jakieś 2-3 miesiące. Acha - chodzi oczywiście o szczeniaki Są małe, grube i prześliczne. 2 czarne i 4 brudne brązowe, w tym 2 z czarnymi uszkami. Niestety decyzję muszę mieć szybko (najlepiej jeszcze dzisiaj). Jutro mnie nie będzie w pracy więc jakby co to proszę o smsa/tel (0505-116-018). Maluchy i matkę można oczywiście wcześniej obejrzeć. E. Ojej super. Cały czas się zastanawiam. Powiedz jeszcze czy masz suczki czy pieski i które są czarne?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 05.04.2004 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 MarcinU - witam z powrotem na forum. Dzisiaj właśnie ekipa zabrała się za stawianie ścian fundamentowych. Ławy jak sam widziałeś były robione w gruncie. Osobiście miałem trochę wątpliwości czy ten cały piasek nie będzie się osuwał, ale nawet Kierownik Budowy sugerował aby lać prosto w ziemię. Dodatkowo pomógł mi deszcz. Sam byłem zaskoczony jak elegancko to wyszło. Wykop pod ławy wyglądał jak wycinany nożem.Te obie góry piachu to z mojego wykopu, ale i tak będę musiał sporo nawieźć. Jeżeli zwróciłeś uwagę na profile geodetów, to lewa strona wymaga podniesienia terenu o jakieś 60-70cm. Oj, będzie to bolesne dla portfela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 05.04.2004 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Dzisiaj pan M. trochę się uspokoił i spokorniał. Zresztą okazało się, że tego organicznego czegoś było malutko..... Hello Może jednak warto go zostawić. jak widze masz czujnego kierownika budowy - to dobrze. Ciężko by Ci było znaleźć od reki nowa ekipe. A skoro raz spokorniał i to WY postawiliście na swoim, to powinien być pokorniejszy w przyszłości. Czego Ci oczywiście życzę Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 05.04.2004 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 W podzięce za przechowanie materiałów na dach w hurtowni przez kolejne dwa miesiące OBIECAŁEM KRYPTOREKLAMĘ i teraz sie z niej wywiązuję: Jak dach to tylko w MATELBUDZIE, Gdynia, róg Hutniczej i Piaskowej - a zwłaszcza robić interesy z Rafałem OBIDZIŃSKIM (niech mu wskaźnik sprzedaży wzrośnie) tel: 600 043 107. To byłem ja, Wacław Jarząbek, trener III klasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chyciu 05.04.2004 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 zgadzam się z przedmówcą.też tam kupiłem dachówkę, okna Veluxa i rynny. Z tym że sprzedał mi je pan Waldemar Szaluś.wyszło w dobrej cenie i tak jak powyżej - nie ma problemów z przetrzymaniem w magazynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 05.04.2004 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Hello Może jednak warto go zostawić. jak widze masz czujnego kierownika budowy - to dobrze. Ciężko by Ci było znaleźć od reki nowa ekipe. A skoro raz spokorniał i to WY postawiliście na swoim, to powinien być pokorniejszy w przyszłości. Czego Ci oczywiście życzę Pozdrowienia B. Niestey, Pan M. zapytany, co z dalszą współpracą, powiedział, że może dalej budować pod warunkiem, że zmienimy kierownika Rany, co on sobie wyobraża Tak więc poszukujemy ekipy od zaraz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grody 05.04.2004 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Czy ktoś słyszał coś o bramach garażowych z Beditomu?Mają niezłe ceny.Grody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 05.04.2004 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Grody - ja u nich kupiłam brame tydzień temu, ale jest jeszcze nie zamontowana. U mnie na osiedlu ma ją kilku sąsiadów i są zadowoleni. Kupiłam ją na targach więc dostalam większy upust + za płatność gotówkową w sumie -12%. Dokupuję u nich jeszcze drzwi garażowe, też opuścili, ogólnie można się z nimi targować. Jak do tej pory jestem zadowlona ze współpracy z nimi.ps. no i są z Gdyni, więc sprawa serwisu też ma znaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts