bratki 07.04.2004 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 A kilka postów wyżej Benicio pisał: "Przy okazji moge polecic koparkowca z Chwaszczyna Henryk Fularczyk 552 84 96 lub 501 103 864 (namiar dostałem od Docenta). Gość sprawny, szybki i pracowity (jak trzeba było to i za szpadel złapał). " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 08.04.2004 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Cześć wszystkim Pada, pada, więc z budowy nici (do jutra ) DarekN7 - barakowóz na razie mam, ale nawet jeszcze na działkę nie wstawiony, bo dopiero zaczynamy budować. Poszukaj w dziale ogłoszeń, albo sam dodaj zapytanie. Może ktoś się odezwie. Powodzenia [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 08.04.2004 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Czołem, Szukam koparkowca z okolic Banina. Muszę wyrównać działkę i wykopać dziurkę pod domek. Benicio - ten niebieski Megan 100 metrów od Twojego domu to Twój. Tydzień temu zrobiłem drugie podejście pod Twój dom. Oczywiście fiasko. Pozdrawiam Barti Hello Z namiarami na koparkowców uprzedziła mnie Bratki. Z Lodemanem nie pracowałem, ktoś mi Go polecił, z Fularczykiem pracowałem i sam Go moge polecić. Ten Megane nie jest mój. Mój od końca lutego stoi w naprawie ... , ale podobno jutro moge go odebrać. Aż mi się nie chce pisać o tym, bo jak pomyśle ile zapłace, to nóz się w kieszeni otwiera. Czy drugie podejście oznacza, że cały czas nie mogłes dojechać ??? Od 2 tygodni juz spokojnie dojeżdżam do domu i droga wygląda nienajgorzej. Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 08.04.2004 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 MarcinU - czy Ty przemieszczasz się samochodem marki OPEL KADETT "łezka" dość ciemnawego koloru ??? Niszczę na bojańskich dziurach Forda Mondeo Kombi w kolorze granatowo-fioletowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Docent - Gdańsk 08.04.2004 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Grody - drzwi odbieram 19.04 a prawdopodobnie 21 będzie juz wszystko razem wstawione - brama i okna. Pozdrowki śwąteczne dla wszystkich Trójmiejskich forumowiczów i nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 08.04.2004 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 MarcinU - czy Ty przemieszczasz się samochodem marki OPEL KADETT "łezka" dość ciemnawego koloru ??? Niszczę na bojańskich dziurach Forda Mondeo Kombi w kolorze granatowo-fioletowym. Myślałem, że się wczoraj mineliśmy na ulicy Hebla, ale to jednak nie TY. Deszcz wreszcie przestał padać, tak że pewnie moje "SKORPIONY" w akcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 08.04.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Markus - niestety wczoraj nie byłem - spędziłem wieczór u architekta, może wpadnę dziś wieczorem. Ta cena 2,40 za bloczki w OT to była netto czy brutto? Do innych - czy na wieńce też zamawiacie beton z gruchy? Mi wychodzi jakiś 1 m3 i wydaje mi się, że będzie problem z dostarczeniem takiej małej ilości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 08.04.2004 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Aha! Jeszcze jedno pytanie: "chudziak" tez braliście z wytwórni? Jak wygląda cena i transport tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 08.04.2004 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Aha! Jeszcze jedno pytanie: "chudziak" tez braliście z wytwórni? Jak wygląda cena i transport tego? 2.40 to wytargowana przeze mnie cena finalna za bloczek z transportem. Chudziak równiez brałem z OL-TRANS. I to była w sumie najdroższa impreza, gdyż był to jedyny przypadek że musiałem dopłacić za transport. Powód - śmieszna ilość, chyba 1,5 m3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 08.04.2004 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Jak dotąd mi zaproponowali 2,50 zł brutto za bloczek, 170 zł netto /m3 betonu B15 i 119 zł/m3 netto za chudziak. I faktycznie za chudziak chcą 150 zł za transport (wiozą to nie wiem czemu ciężarówką a nie gruchą). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 08.04.2004 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Jak dotąd mi zaproponowali 2,50 zł brutto za bloczek, 170 zł netto /m3 betonu B15 i 119 zł/m3 netto za chudziak. I faktycznie za chudziak chcą 150 zł za transport (wiozą to nie wiem czemu ciężarówką a nie gruchą). Bloczki i B-15 negocjuj dalej. Cena za chudziak bardzo dobra. Możesz mieć z gruchy jak się uprzesz, ale wtedy chudziak musi byc bardziej płynny. Mnie przywieźli wywrotką, wykiprowali na grunt, a brygada już dokładnie rozparcelowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 08.04.2004 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Bloczki i B-15 negocjuj dalej. Nie omieszkam! Odezwę się do nich po świętach i zobaczymy co będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 08.04.2004 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Bloczki i B-15 negocjuj dalej. Nie omieszkam! Odezwę się do nich po świętach i zobaczymy co będzie. POWODZENIA Właśnie jadę na działkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 08.04.2004 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Czesc all Cos sie sypnelo w bazie Forum i wycielo mojego maila. Rafalg: daj sobie spokoj z kosztorysem. W kazdej lepszej hurtowni wylicza Ci przyblizone ilosci materialow i zgodza sie na pozniejszy zwrot nieuszkodzonego materialu. Co do dachowki to najlepiej wyliczy ja dekarz. Pozdrawiam Adamski Adamski - podaj mi które hurtownie wyliczają, bo chyba mam pecha. Byłem w BAT'ie w Kokoszkach oraz MOZAIKA i tam żądają zestawienia materiałów do wyceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puzon 08.04.2004 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 czy skrzynka do prowizorki elektrycznej jest potem wykorzystywana do przylacza stalego czy jest potem niepotrzebna? jesli niepotrzebna to moze ktos chce sprzedac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grody 08.04.2004 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Docent- ja mam zamiar wstawić wszystko 22.04 Jak będzie po wszystkim to cię zawiadomię.Zdrowych i wesołych Świąt dla wszystkich,jak najmniej zgniłych jajek na budowach,Grody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 08.04.2004 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Markus - prosze zajrzyj na prywatne wiadomosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.04.2004 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Miłych spokojnych Swiat Wielkie Nocy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 08.04.2004 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Dziękuję Teska i nawzajem. Ja również życzę forumowiczom z Klubu Trójmiasto......radosnych Świąt, mokrego jajka i smacznego zająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 08.04.2004 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Czesc all Cos sie sypnelo w bazie Forum i wycielo mojego maila. Rafalg: daj sobie spokoj z kosztorysem. W kazdej lepszej hurtowni wylicza Ci przyblizone ilosci materialow i zgodza sie na pozniejszy zwrot nieuszkodzonego materialu. Co do dachowki to najlepiej wyliczy ja dekarz. Pozdrawiam Adamski Adamski - podaj mi które hurtownie wyliczają, bo chyba mam pecha. Byłem w BAT'ie w Kokoszkach oraz MOZAIKA i tam żądają zestawienia materiałów do wyceny. Dachówkę wyliczą Ci w MATELBUDZIE i DACHÓWCE, oba na Hutniczej w Gdyni. YTONG, BK z Redy, Porotherm zarówno Raab Karcher na Północnej (poprzeczna do Hutniczej) jak i WKT Polska, na Łużyckiej (przedłużenie Drogi Gdyńskiej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts