mirek_gdynia 04.05.2004 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 AnnaRz - wysłałem Ci mailem mapkę trójmiejskich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 04.05.2004 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 Mirosław - jesteś pewien jakości tych bloczków za 1,78 czy ryzykujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 05.05.2004 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Witam Barti - Docent dużo zasuwa na budowie. Jak go zobacze, to oczywiście przekaże info. Kingaa - juz sobie przypomniałem Piotra P. - niewysoki blondyn, rocznik 76 lub 77. Ksywka Posiu albo Posia czy jakoś tak. Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 05.05.2004 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Witam Barti - jasne, że wszyscy budują Ja zaczęłam w zeszłym tygodniu stawiać ściany, a w tym tygodniu chyba będzie strop Tylko tak dalej, to może zamieszkam jeszcze w tym roku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 05.05.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 No właśnie - długi weekend się skończył i od razu zrobiło się normalnie . Do mnie ekipa też wróciła po przerwie technologicznej związanej z wiązaniem stropu, a ja znowu za nimi nie nadążam bo to już by się przydał hydraulik, elektryk, itd, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 05.05.2004 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 AnnaRz - czy Twój adres e-mail w profilu jest prawidłowy? Wczoraj wysłałem mapkę naszej grupy ale mail się odbił z powrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 05.05.2004 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Maluchy już dorosły do wieku "rozdawczego" także szukam chętnych na nowych właścicieli Zdjęcia są tu: http://community.webshots.com/album/126081036QuKIGB Są 3 psiaki i 2 suczki. Oddaję oczywiście za darmo. Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 05.05.2004 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Benicio - co do rocznika to nie jestem pewna ale reszta się zgadza Chociaż... niewysoki to porównując z Tobą albo moim Michałem, bo ode mnie to jest wyższy Barti - potwierdzam, że Docent dzielnie zasuwa na budowie tylko patrzeć jak się będzie wprowadzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 05.05.2004 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Hello Kingaa - mierzyłem swoją perspektywą . Ewa - szczeniaczki rozkleiły mnie dokumentnie. Nie wezme żadnego niestety, ale sa ujmujące. Życze powodzenia. Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 05.05.2004 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Benicio - mnie też rozklejają ale niestety nie mogę zatrzymać żadnego. No i 6tka maluchów daje się we znaki Także HELP PLEASE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaRz 05.05.2004 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 AnnaRz - czy Twój adres e-mail w profilu jest prawidłowy? Wczoraj wysłałem mapkę naszej grupy ale mail się odbił z powrotem. no wlasnie cos nie dzialami, nie moge sie zalogowac:(( prosze, sprobuj na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaRz 05.05.2004 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 AnnaRz - czy Twój adres e-mail w profilu jest prawidłowy? Wczoraj wysłałem mapkę naszej grupy ale mail się odbił z powrotem. no wlasnie cos nie dzialami, nie moge sie zalogowac:(( prosze, sprobuj na [email protected] poprawka:) [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 05.05.2004 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 AnnaRz - odpaliłem kolejną próbę i mam nadzieję że tym razem udaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej W 05.05.2004 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Witam w grupie. Mam zamiar zbudować mały domek letniskowy ok.70 km od Gdyni. Nie wiem jak ja Wam ale Wy mi już się przydaliście. PozdrawiamAndrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaRz 05.05.2004 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 AnnaRz - odpaliłem kolejną próbę i mam nadzieję że tym razem udaną. mam przykra wiadomosc, matryca laptopika meza padla;( i nie moge u n iego odebrac poczte;( ale moj email juz dziala takze jesli masz ochote sprobowac 3 ra i ostatni to zachecam i przepraszam, btw. mam do oddania nr 4 budujemy dom, jest ktos chetny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 05.05.2004 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 mam przykra wiadomosc, matryca laptopika meza padla;( i nie moge u n iego odebrac poczte;( ale moj email juz dziala takze jesli masz ochote sprobowac 3 ra i ostatni to zachecam i przepraszam Kolejna próba zaliczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barti 05.05.2004 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Barti - potwierdzam, że Docent dzielnie zasuwa na budowie tylko patrzeć jak się będzie wprowadzał Benicio, Kinga - zapytajcie Docenta o stemple. Podobno ma lub miał do odsprzedania. Potrzebuję pilnie. All - pytałem o stal i tylko jedna osoba mi odpowiedziała. Nikt inny nie kupował ostatnio stali. Pomocy!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaRz 05.05.2004 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Kolejna próba zaliczona do meza na email doszlo ale bez zalacznika, a do mnie jeszcze nic;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 05.05.2004 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Andrzej W, witaj. To się kiedyś wyrówna. AnnoRz jeśli chodzi o hol na poddaszu to celowo zostawiłam tam takowe miejsce, planowałam tam stworzyć miejsce komputerowe, tv, biblioteczka zaś jeśli chodzi o ściankę, która łączy jadalnie i oranżerie to planuje tam wstawić 'okno', szybę tak jak w ścianie w kuchni, która będzie wychodziła na salon, za tym okienkiem będzie duża klatka z naszymi szynszylami, będzie super widok:)) co o tym sadzicie? http://www.adad.pl/grupa/szynszyla/album/ania_rzeuska/album.html a kominek w centrum głownie ze względu na łatwiejsze rozprowadzenie ciepła kominkowego po pomieszczeniach ja tu planuje a moja druga połówka coraz bardziej myśli o Batucie3, głownie ze względu na pokój rekreacyjny na poddaszu:( mnie się tez widzi powoli, ale jak czytam Wasze 'recenzje' to może ten mój jest lepszy:)) Ten Twój jest zdecydowanie lepszy!!! (pokój rekreacyjny zawsze możesz mężowi urządzić w garażu ) Niunia i Małysz są kapitalne - postawiłabym klatkę zamiast telewizora. [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vikos 05.05.2004 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Moi Drodzy, Pochwalę sie trochę. Ostatniego dnia maja zakupiłem beton B25 po 194,74 zł brutto. Zakupu dokonałem w firmie UNICON w Gdyni. Cena zawiera transport z pompą. Kupiłem także bloczki betonowe KOMBET B20 za 2,51 zł brutto za sztukę. Potrzebuję pilnie namiary na hurtownię stali. Mam zaprojektowane pręty fi 6 i 14. Łącznie potrzebuje ok 3,3 tony. To chyba sporo, więc dobra cena jest dla mnie ważna. Witam kupowałem 30.04 w metalzbycie w Gd na ul. Wiesława 1. Tel 301 16 76. Płaciłem 3.09 netto za 6 i 2.70 za 14. Vat był jeszcze 7% A może ktoś ma namiary na gruz do utwardzenia drogi? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts