Benicio 06.05.2004 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Benicio, Kinga - zapytajcie Docenta o stemple. Podobno ma lub miał do odsprzedania. Potrzebuję pilnie. Hello Sam spróbuj - numer do Docenta wyśle Ci na priva. Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amys 06.05.2004 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Cześć Poszukuje w miare solidnego i taniego murarza do ścian fund. na 2-3 dni. Jeżeli możecie kogoś polecić to bardzo poproszę. Moje samobudowanie chyba na razie przerwę. Zabrałem się za murowanie ścian ale moje tempo żółtodzioba jest powalająco słabe . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarekN7 06.05.2004 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Cześć Mam gorącą prośbę. Poszukuje dobrego fachowca, do poprawy dachu pokrytego dachówka ceramiczną - karpiówką, powierzchnia dachu ok. 260 m kw., 3 małe "wole oka" (kupiłem dom w stanie surowym koło Władysławowa, projekt Gniewko, wersja mała, Archipelagu). Problem jest w tym, że poprzedni właściciel nie dopilnował ekipy, która kładła dach i zrobili to fatalnie. Stąd mimo, że dach jest nowy to dachówkę trzeba kłaść od nowa. Zakres prac będzie obejmował zdjęcie wszystkich dachówek. Chcialem to zrobić sam, ale facet, który mi robił wycenę powiedział, że on to musi sam zrobić i wycenił całość prac na 10.000 zł (mówiąc szczerze nie za bardzo wiem dlaczego ja nie mógłbym zdjąć sam tej dachówki, ale mi to odradzał). Jeśli, ktoś zna dobrego fachowca to będę wdzięczny za pomoc. pozdrawiamDarek Dałem do wyceny 1 frimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaRz 06.05.2004 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Ten Twój jest zdecydowanie lepszy!!! (pokój rekreacyjny zawsze możesz mężowi urządzić w garażu ) Niunia i Małysz są kapitalne - postawiłabym klatkę zamiast telewizora. [/b] no to jestem w skowronkach:)) w garazu napewno bedzie 1 samochod i na stol bilardowy starczy miejsca a moj maz upiera sie teraz przy batucie3:( moze przerobie ten moj, tzn. trzeba jakis pokoj dodatkowy zrobic dla meza:)) najmocniej przepraszam tych, ktorzy sa wrazliwi na poprawna pisownie:) ale po 1 nie moge pisac pl literek na www bo mi krzaki sie robia i ja, i moj maz nie mozemy tego zmienic:( bo wszytko jest ustawione tak jak byc powinno i nie dziala:(, a po 2 to moja klawiatura jest juz stara i co niektore klawisze za groma nie chca dzialac, juz nawet spacja przestaje mi dzialac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaRz 06.05.2004 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Kolejna próba zaliczona do meza na email doszlo ale bez zalacznika, a do mnie jeszcze nic;( i nadal nic nie mam:(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 06.05.2004 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 No w końcu po długim wekendzie Dziś był u mnie geodeta i wyznaczył fundament. Śmiechu było co niemiara, bo gwoździe nie chciały wchodzić i deski były niewymiarowe W niedziele rozmawiam ze swoimi murarzami i umawiamy się na konkretny termin rozpoczęcia budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowaczka 06.05.2004 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Witam po dłuższej nieobecności,zwłaszcza milutko wszystkich nowych.Jesteśmy już po podpisaniu umowy z GFO.W czerwcu wstawiamy okna ale jeszcze muszę rozejrzeć się za drzwiami zewnętrznymi.Może ktoś coś w tym temacie podpowie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 06.05.2004 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Donos z dzisiejszego rekonesansu - na Bugu w Bojanie przybyły profile geodetów u Giergi i o 17.04 nadal tam były; MarcinU - plaża, aczkolwiek zniknęły bramki /jak mogłeś dzieciom to zrobić?/. Poza tym przybywa cały tłum niezrzeszonych. Przyłaczam się do Nowaczki w kwestii poszukiwania drzwi wejściowych. Wymagania mam skromne. Parametry jak u Gerdy, cena finalna nie przekraczająca 2500 najlepiej wliczając w to montaż No i przybyły nowe zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 06.05.2004 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 i nadal nic nie mam:(( Ponowiłem próbę o 20.39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 06.05.2004 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Witam po dłuższej nieobecności,zwłaszcza milutko wszystkich nowych. Jesteśmy już po podpisaniu umowy z GFO.W czerwcu wstawiamy okna ale jeszcze muszę rozejrzeć się za drzwiami zewnętrznymi.Może ktoś coś w tym temacie podpowie. Pozdrawiam Witam wszystkich! No cóż......ja kupiłam drzwi Gerdy SX i nawet mam już je zamontowane. Kosztowały: 2422,50 zł. Montaż: 370,00 Wyglądają na bardzo solidne i oby takie były. U mnie mają okna montować w przyszłym tygodniu, mają opóźnienia. Ciekawe jak to u Ciebie wypadnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 06.05.2004 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 GROSZEK3 - tempo Twojej odpowiedzi powaliło mnie wprost na kolana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaRz 06.05.2004 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 i nadal nic nie mam:(( Ponowiłem próbę o 20.39 ja nadal nic nie mam, a poczta mi dziala:(( masz gg albo icq? moze sam umiescisz zdjecieu mnie na www Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fili_P 06.05.2004 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 poszukuje ekipy do wykonczenia elewacji:3 sciany dom krancowy w szeregu/w tym jedna sciana szczytowa (gladka bez ookien itp-ta +do ocieplenia styro) a pozostale tylko tynk akrylowywszelkie namiary z okolic 3miasta mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 06.05.2004 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Cześć Mam gorącą prośbę. Poszukuje dobrego fachowca, do poprawy dachu pokrytego dachówka ceramiczną - karpiówką, powierzchnia dachu ok. 260 m kw., 3 małe "wole oka" (kupiłem dom w stanie surowym koło Władysławowa, projekt Gniewko, wersja mała, Archipelagu). Problem jest w tym, że poprzedni właściciel nie dopilnował ekipy, która kładła dach i zrobili to fatalnie. Stąd mimo, że dach jest nowy to dachówkę trzeba kłaść od nowa. Zakres prac będzie obejmował zdjęcie wszystkich dachówek. Chcialem to zrobić sam, ale facet, który mi robił wycenę powiedział, że on to musi sam zrobić i wycenił całość prac na 10.000 zł (mówiąc szczerze nie za bardzo wiem dlaczego ja nie mógłbym zdjąć sam tej dachówki, ale mi to odradzał). Jeśli, ktoś zna dobrego fachowca to będę wdzięczny za pomoc. pozdrawiam Darek Dałem do wyceny 1 frimi Witam, Ze spokojem sumienia moge polecic dekarzy, ktorzy robili u mnie. Jest ich dwoch. Spokojnie, bez pospiechu, dokladnie. Nie sa tani ale warto. U mnie robili 250 m2 Brassa (dach wielopolaciowy). Wiem ze robili takze karpiowke. Namiary wyslalem na forumowego priva Pozdrowienioa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 07.05.2004 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Adres producenta znalazłem na forum kilka stron wcześniej . Narazie nikt nie miał żadnych uwag co do jakości . Byłem osobiście w wytwórni i oglądałem gotowe bloczki na pierwszy rzut oka niezłe. Mój Bob Budowniczy już ich używał i też nie miał uwag.Pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 07.05.2004 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 AnnaRz - nie wiem co się dzieje. Faktycznie mail wysłany do Ciebie odbił się po raz kolejny. Z nikim więcej nie mam problemów, jedynie z Twoim adresem. Niestety ICQ i GG nie używam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fili_P 07.05.2004 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 ekipa do wykonania elewacji (tynk akrylowy+czesciowo styro)-3-miasto ludziki nikt nie ma namiarow?na nikogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.05.2004 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Pagin - ja bym też poprosił o namiary na dekarzy. Czy mozesz podać ile brali za m2 ułożonej dachówki?PozdrawiamTomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 07.05.2004 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Pagin - ja bym też poprosił o namiary na dekarzy. Czy mozesz podać ile brali za m2 ułożonej dachówki? Pozdrawiam Tomi Witam, Tomi, namiary i informacje nt dekarzy wyslalem forumowa poczta Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 07.05.2004 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 ekipa do wykonania elewacji (tynk akrylowy+czesciowo styro)-3-miasto ludziki nikt nie ma namiarow?na nikogo? Hello Mam dwa namiary (mam nadzieje, że aktualne telefony) Maciej Węgliński 507 165 777 Darek Klachowicz 606 103 675 lub 684 11 30 Pzdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts