Fili_P 07.05.2004 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 dziekiktos jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kores 07.05.2004 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Witam wszystkich, Wedlug wszelkich znakow na niebie i ziemi i... obietnic handlowca jutro przywoza i montuja mi okna. Jak operacja dojdzie do skutku to w poniedzialek opisze wrazenia. Przylaczam sie do zapytania o drzwi wejsciowe!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fili_P 07.05.2004 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 nr1-nie ma takiego numeru n2-najblizszy termin na koniec wrzesnia!!! ((((( moze ktos jeszze poszpera w swoich zakamarkach notesowych i cos dla mnie wyluska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 07.05.2004 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 DarekN7 i Tomi_3miasto Dekarze - których namiary były wcześniej na tym forum: Lis Eugeniusz tel. 507 968073 -Jan Dykta tel. 606 917 020.Witold Dejk +48 605 594 634 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 07.05.2004 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Kingaa - zapomniałam napisać...w Swornychgaciach było super, odpoczęłam i polecam miejsce gdzie nocowałam . Było bardzo miło. Tylko żadnych gaci nie widziałam Markus mam nadzieje, że te wytyczenia jeszcze do przyszłego tygodnia wytrwają - oby . Mogłam to zrobić później ......ale termina takie napięte.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaRz 07.05.2004 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 AnnaRz - nie wiem co się dzieje. Faktycznie mail wysłany do Ciebie odbił się po raz kolejny. Z nikim więcej nie mam problemów, jedynie z Twoim adresem. Niestety ICQ i GG nie używam. (( [email protected]-> spruboj tutaj, specjalnie dla Ciebie zalozylam nowe konto:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 07.05.2004 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Witam wszystkich! Pochwalę się - już prawie skończone mamy ścianki fundamentowe jak to miło patrzeć jak nasz domek rośnie Gierga - dzięki Jak będziemy planowali wyjazd, to wyciągnę z Ciebie więcej informacji Nowaczka, Markus, Kores - piękne drzwi widziałam u Docenta - bodajże Dziadek? Ale wypowiadam się tylko na temat wyglądu, na jakości się jeszcze nie znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 07.05.2004 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Witam Kingaa - chwal się a co! Gratulacje! Pamiętam, że cieszyłam się jak "gwizdek"jak nam humus ściągali, że o fundamentach nie wspomnę Teraz jestem na etapie stawiania ścian i cieszę się jeszcze bardziej Tylko niech pogoda się poprawi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barti 07.05.2004 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Benicio, Kinga - zapytajcie Docenta o stemple. Podobno ma lub miał do odsprzedania. Potrzebuję pilnie. Hello Sam spróbuj - numer do Docenta wyśle Ci na priva. Pozdrowienia B. Dzięki. Benicio jak zwykle niezawodny. Widać, że "chłopak" z Banina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 07.05.2004 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Swornychgaciach było super ..... tylko żadnych gaci nie widziałam No chyba nie było tak tragicznie Markus mam nadzieje, że te wytyczenia jeszcze do przyszłego tygodnia wytrwają - oby . Mogłam to zrobić później ......ale termina takie napięte.. Spoko, to był tylko żart, być może z gatunku Monthy Pytona. Nie powinno być żadnego problemu. Nie mogę trafic na Twoich sąsiadów /tych co kupili gotowy dom/ bo jestem ciekaw kto im robił ogrodzenie od frontu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 07.05.2004 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 [email protected]> spruboj tutaj, specjalnie dla Ciebie zalozylam nowe konto:)) Przed chwilą wysłałem. Czy możesz podać rysopis Twojego faceta bo przy takich "deklaracjach" to chyba muszę go omijać szerokim łukiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 07.05.2004 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Markus...co do ogrodzenia od frontu, to wiem, że sąsiad sam tam coś kombinował i nawet działał ze spawarką Ostatnio jak byłam to widziałam słupki i na dole wieńce (czy jak to się tam nazywa) na wylewkę. Jutro będe w Bojanie, to może jak spotkam sąsiada to mi zdradzi tajemnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaRz 07.05.2004 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 [email protected]> spruboj tutaj, specjalnie dla Ciebie zalozylam nowe konto:)) Przed chwilą wysłałem. Czy możesz podać rysopis Twojego faceta bo przy takich "deklaracjach" to chyba muszę go omijać szerokim łukiem . ano dostalam, ale html, i tylko sa napisy a brak mapki:(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barti 08.05.2004 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2004 Markus - wyslij do mnie. Jutro wieczorem bedzie "wisiała" w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fili_P 08.05.2004 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2004 ech sam qrna qw koncu poloze te elewacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 08.05.2004 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2004 Barti - wysłałem mapkę do Ciebie. AnnaRz - nie wiem dlaczego tak się dzieje, być może ja coś sknociłem. Zapisałem pod HTML bo dzieki temu zamiast 1,25Mb cały plik ma zaledwie 17kb. Gierga - jak by co to profile nadal stoją. Zapoznałem się dzisiaj z Twoimi sąsiadami. Szczęka mi opadła jak się okazało, że oni sami robią frontowe ogrodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 08.05.2004 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2004 Markus - tak myślałam, że wykonuje je sam A mi dziś szczęka opadła bo uprzedziłam się do sąsiadów ....różni są Ci ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaRz 08.05.2004 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2004 AnnaRz - nie wiem dlaczego tak się dzieje, być może ja coś sknociłem. Zapisałem pod HTML bo dzieki temu zamiast 1,25Mb cały plik ma zaledwie 17kb. nie mialo prawo dzialac skoro zrobiles z obrazka html:(( po prostu jest to nie wykonalne, gdybys mi przeslal ta strone i dolaczyl obrazek to bym mogla to odtworzyc w html, obrazek na html mialby odowlanie do tego obrazku no coz byly dobre checi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 09.05.2004 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2004 Markus - tak myślałam, że wykonuje je sam A mi dziś szczęka opadła bo uprzedziłam się do sąsiadów ....różni są Ci ludzie No cóż, chyba nam wszystkim wydaje się, że jak uciekniemy z bloku /od tych wszystkich "okropnych" sąsiadów/ i zdobędziemy kawałek ziemi to już nic nam nie zburzy sielanki. Niestety te nasze poletka też mają ograniczoną wielkość, może w Montanie dałoby się wyizolować. AnnaRz- wyraziłem w mailu skruchę nad moją niewiedzą w dziedzinie IT, ale przy okazji wysłałem raz jeszcze, tym razem oryginał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_M 09.05.2004 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2004 Witam. Jestem nowa . W zeszłym miesiącu kupiliśmy działkę budowlaną w Gdańsku - Osowej. Zamierzamy wybudować dom naszych marzeń , ale jak na razie to zapał na opadł. Przeraża nas ta papierkologia. Oczywiście mam pytanie: Czy jest wśród Was (Nas ), ktoś kto zlecił całość postawienia domu firmie. Jeśli tak to proszę o namiary i komentarz co do fachowości. Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts