kodi_gdynia 31.07.2002 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2002 Mi generalnie pasuje każdy termin - choć widzę, że na forum jest absolutna cisza. Sam już nie wiem, czy to urlopy, czy budowanie, czy wszystko jednocześnie. Tomgor - wspominałeś coś o imprezie u Ciebie. Może to dobry moment. Adamski co do mojego projektu to jest to budynek z katalogu Dom Dostępny o pow. 105m2. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amarzena 31.07.2002 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2002 Witam!!! Też jestem nowa - na razie jestem na etapie szukania działki. Mam pytanie na co trzeba zwrócić szczególną uwagę przy kupie działki. Jeśli możecie coś doradzić (np. gdzie najlepiej) byłabym wdzięczna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 31.07.2002 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2002 Amarzena - gdzie mieszkasz, gdzie chcialabys kupic dzialke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amarzena 31.07.2002 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2002 Mieszkam w Gdańsku a działka w okolice gdzieś nie daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 31.07.2002 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2002 Amarzena jezeli interesuje Cie takze Tczew to daj znac - dzialki okolo 1000 m2, w tym roku beda uzbrojone - tak wiec w przyszlym roku mozna bedzie rozpoczac budowe.Kodi dzieki za dane o domku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amarzena 31.07.2002 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2002 Znasz może cene tych działek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 31.07.2002 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2002 Zadzwon do mnie na 0609207657. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 31.07.2002 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2002 Przepraszam za powtorke wiadomosci - kliknelo mi sie Amarzena - wyslalem Ci wiadomosc na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 31.07.2002 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2002 Witam nowychNam w tym tygodniu nie pasuje żaden termin. Pracy dużo i to wszędzie, nie tylko na budowie.Może w przyszłym najwcześniej.Amarzena - Gdańsk jest duży, więc najpierw musisz zdecydować się co do okolic w których chcesz mieszkać i odległości od miasta. Potem wystarczy przejechać się i popytać i napewno coś znajdziesz. W ostateczności są jeszcze pośrednicy - w dobrej agencji płacisz dopiero jak podpiszesz akt notarialny. W ogłoszenia do końca nie wierz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgor 31.07.2002 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2002 Witam wszystkich. Kodi u mnie ziemia leży odłogiem i ze zrobieniem imprezki nie ma problemu. Jednak przez najbliższy miesiąc może okazać się to niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 05.08.2002 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2002 Oj potworne rozleniwienie wśród forumowiczów. Żyjecie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zachar 05.08.2002 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2002 Żyję!! Z powodu braku czasu oraz częstych wyjazdów mało piszę ale pod koniec września powinno się to zmienić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daszek 05.08.2002 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2002 Ciekaw gdzie sie wszyscy podziali?Mozecie powiedziec ze madry sie odezwal - jeszcze nie zaczal budowy to ma czas - i pewnie bedziecie mieli racje, chociaz ogom pracy zawodowej takze jest przytlaczajacy.Mam nadzieje ze po sezonie budowlanym (okolo poczatkow pazdziernika) wszystcy beda dostepni i beda mogli pochwalic sie swoimi osiagnieciami budowlanymi - chetnie poslucham.To narka i do uslyszenia, zobaczenia a moze bardziej przeczytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaca_V40 05.08.2002 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2002 Hellou! Znowu pojawili sie nowi. To super. Raz probowalem juz odpisywac ale po wklepaniu calej wiadomosci sie cos roz..... i nic nie poszlo. Nie chcialo mi sie juz drugi raz klepac Ogolnie u mnie w sobote polecieli ze stropem na garazu. Na szczescie deszcz nie zmyl go - a bylo blisko, bo naokolo lalo. Mialem sporo szczescia bo zostalyby mi tylko kamyczki i stal )) Jesli chodzi o pytanie o ziemie, to jest roznie, jak jeszcze nic nie wybralas, to moge troche opowiedziec jak bylo u nas i jak szukalismy z zonka. Ogolnie wszystko zalezy od kasy i oczekiwan. Daj znac czy chcesz dalszych informacji. My nie wybralismy zadnego z projektow ogolnie dostepnych. Zona znajomego wykonala projekt, konstrukcje konstruktor a firma z Olsztyna instalacje. Na nasza dzialke i jej usytuowanie niestety nie daly nam wyboru. przejrzenie setek projektow nie daly rezultatu. Pozdrawiam serdecznie wszystkich Jaca PS> Cisza jak makiem zasial. Ladna pogoda, niektorzy maja urlopy - nie ma co sie dziwic ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daszek 06.08.2002 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2002 A ci "nowi" - a przynajmniej ja wraz z zonka spotkaliby sie ze "starymi" na pogawedce przy piwku, soku badz tez innym napoju i pogawedzili o budowie domow (bardziej by sluchali niz zabierali glos) Rozumiem ze wszyscy sa zajeci i w ferworze "walki" nie w glowie im spotkania, ale to tylko propozycja i jak bedziecie mieli chwilke to moznaby cos zorganizowac. Pozdrowionka dla wszystkich. P.S. Zachar jak tam strop - mam nadzieje ze wszystko poszlo bez wiekszych problemow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mishka2 06.08.2002 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2002 U nas malowanie dobiega końca. Został tylko przedpokój i klatka schodowa. Niedługo chyba się przeniesiemy na forum o renowacji mebli. Dostaliśmy takie używane i chcemy z nimi zrobić coś fajnego. Ale to już zupełnie inna historia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zachar 07.08.2002 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2002 Ta dam! Mam strop, schody na piętro i schody do piwnicy. Mając nadmiar betonu mam zalany jeszcze do połowy garaż -wygląda ciekawie ... . Prace poszły sprawnie chociaż brygada nie zatarła zbyt równo stropu. Teraz jestem na etapie polewania w czym pomaga mi deszcz oraz impregnacji więźby w czym pomaga mi Żona. Daszek jak chcesz namiary na firmę "pod klucz" daj znać. Kodi co tam u Ciebie? Jakoś tak mniej Ciebie słychać ... Pozdrawiam wszystkich, którzy dołączyli ostatnio do grupy Jeżeli chodzi o poszukiwania działki to może warto rozejrzeć się po ogłoszeniach gmin lub powiatów -czasem jest robiony przetarg na działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daszek 07.08.2002 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2002 Witam wszystkich!Zachar - GRATULACJE bardzo sie ciesze ze wszystko poszlo gladko i bez wiekszych ekscesow - jak bede mial chwilke to podjade rzucic okiem na calkiem inny wymiar Waszego domku, namiar na firme "pod klucz" zawsze sie przyda - trzeba przeciez zaczac zbierac informacje i rozpoczac romowy.Wszyscy - jak ktos ma namiary na firmy budujace od A do Z to ja bardzo chetnie - w przyszlym roku chce zaczac tak wiec trzeba by bylo rozgladac sie za wykonawca prac. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mishka2 09.08.2002 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2002 Jeśli chodzi o wykonawców, to mogę polecić dwóch solidnych gości. Jeden jest dobry w budowaniu, a drugi w budowaniu i wykończeniówce. W przyszłym tygodniu zaczynają kłaść kafle w łazience i WC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi 12.08.2002 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2002 tak urlopują i budują, Tomek zabiera się do dachu (280 m2)ja mu kibicuję i zajmuję się powiększoną rodzinką tzn zaczynam dzionek od spacerku z piesem. pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts