Docent - Gdańsk 03.06.2004 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Pagin - po prostu Jodłowno - trudno nie trafić - kiedyś były tam dwie firmy robiące szamba - jedna padła z powodu złej jakości wyrobów - pozostała druga - bardziej solidniejsz - własciciel nazywa się Żmuda - tel. 607-819-642 - ale niestety trudno się do niego dodzwonić - mieszka w kampingu przy interesie więc co wieczór jest do złapania. Benicio - chyba to zrobię w piątek. Cze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 03.06.2004 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Wlowikowa dzięki za namiary na p. Sochę. Skorzystałem z jej usług (i jej męża) i dzisiaj postawił mi skrzynkę do prowizorki a jutro podłączą licznik. A wszędzie są problemy z drewnem szalunkowym (tym 400 zł) bo go brak. Ktoś tutaj , nie pametam kto podał namiary na Jarpol w Chwaszczynie koło salony Peugeota - serdeczne dzięki - jutro kupuję dechy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 03.06.2004 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 cześć markus nie miałam czasu na czytanie forum . bloczków zamówionych mam z lekkim nadmiarem- wiec mi chyba nie zabraknie. postawili mi w końcu skrzynkę z prądem (znienacka ) Skrzynkę widziałem. Mało tego, wstawili wszędzie tablice z nazwami ulic. Meropolia nam się robi. Brakujące elementy więźby dojechały z samego rana, tak że konstrukcja w budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Docent - Gdańsk 04.06.2004 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 501- LEVI'S - może dociągnę do 1000 zanim sie przeprowadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 04.06.2004 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 501- LEVI'S - może dociągnę do 1000 zanim sie przeprowadzę DOCENT - a co sobie bedziesz zalowac, 2000 i wiecej postow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Docent - Gdańsk 04.06.2004 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Niestety w mojej nowej metropoli nie będę miał sieci osiedlowej i będę skazany na monopolistę, który jak wiemy nie jest zbyt tani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 04.06.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 A wszędzie są problemy z drewnem szalunkowym (tym 400 zł) bo go brak. Ktoś tutaj , nie pametam kto podał namiary na Jarpol w Chwaszczynie koło salony Peugeota - serdeczne dzięki - jutro kupuję dechy. Witam Polecam tartak w Szemudzie ul. Mercerstwo 4 tel.676-12-56 brałam z niego deski, kantówki i stemple,ceny konkurencyjne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 04.06.2004 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Markus - też widziałam te tabliczki z ulicami i byłam w szoku No widzę, że gmina się postarała i zadbała o mieszkańców Bojana A u mnie na działce zlądowały silikaty...ale tak porządnie zlądowały Jakiś "czubek" chyba rozwoził ten materiał. No cóż nie ich to mają to w d...ie.. Ale nic w poniedziałek rusza dalej budową i mury będą się piąć do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 04.06.2004 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Polecam tartak w Szemudzie ul. Mercerstwo 4 tel.676-12-56 brałam z niego deski, kantówki i stemple,ceny konkurencyjne. Pozdrawiam Tak tak, byłem tam i w jeszcze dwóch innych i najszybciej na środę lub za miesiąc. Dzięki za czekanie. Już dzisiaj kupiłem i zacząłem zbijać szalunki. Byle do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 04.06.2004 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 GIERGA - wprawiasz mnie w osłupienie. Ledwo byłaś u mnie na działce a juz zdążyłaś się wpisać. Chciałem powiedzieć że dachówka ostatecznie dotarła 18.45. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 04.06.2004 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Witam,Czy ktos wybiera sie na kiermasz w niedziele w BATcie w Kokoszkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 04.06.2004 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 WitamMam pytanie, w jakich godzinach odbywa się ten kiermasz?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 05.06.2004 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2004 Witam Mam pytanie, w jakich godzinach odbywa się ten kiermasz? Pozdrawiam O ile pamietam to od godz 10. Nie wiem do ktorej godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio 05.06.2004 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2004 Wszedzie trabili ze kiermasz zaczyna sie na 10 ale o zamknieciu nic nie mowili. Pozdrowienia dla wszystkich. Wciaz oczekuje na pozwolenie z kochanego UM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 06.06.2004 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2004 ALL - zaczynam poszukiwania ekipy do zrobienia wylewek. Pierwsza, którą spotkałem zaśpiewała 26 PLN/m2 brutto i cosik mi to dużo, choć robota wyglądała na porządną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 06.06.2004 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2004 Markus ostatnie zdjęcie jest piękne - "dom zachodzącego słońca" za te wylewki to rzeczywiście sporo ale jak robota porządna, to może warto sie zastanowić i z nimi popertraktować, aby zjechali troszkę z ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 06.06.2004 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2004 Pojawił się u mnie zaczątek dachu i nawet kawałek rynny już mi zamontowali. Niestety wyliczenia finansowe biorą w łeb. Ostatnio musiałem się oswoić z myślą że tynków wewnętrznych nie wykonam już za swoje, ale za pożyczone z banku. Niestety podobna historia zapowiada się z elektrykiem. Dobrze chociaż że okniarze mnie miło zaskoczyli, bo ku mojemu ogromnemu zaskoczeniu wynegocjowana cena obejmowała montaż, a ja myślałem że skasują mnie oddzielnie i o mało bym się nie wygadał ze swoimi "przemyśleniami" przy ostatecznej rozgrywce cenowej we wtorek. W tym miejscu ukłon dla mojego oponenta - tym razem był doskonale przygotowany na negocjacje i nie dał sie niczym zaskoczyć. To był godny przeciwnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 06.06.2004 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2004 Pojawił się u mnie zaczątek dachu i nawet kawałek rynny już mi zamontowali. Niestety wyliczenia finansowe biorą w łeb. Ostatnio musiałem się oswoić z myślą że tynków wewnętrznych nie wykonam już za swoje, ale za pożyczone z banku. Niestety podobna historia zapowiada się z elektrykiem. Dobrze chociaż że okniarze mnie miło zaskoczyli, bo ku mojemu ogromnemu zaskoczeniu wynegocjowana cena obejmowała montaż, a ja myślałem że skasują mnie oddzielnie i o mało bym się nie wygadał ze swoimi "przemyśleniami" przy ostatecznej rozgrywce cenowej we wtorek. W tym miejscu ukłon dla mojego oponenta - tym razem był doskonale przygotowany na negocjacje i nie dał sie niczym zaskoczyć. To był godny przeciwnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 07.06.2004 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Byłem na kiermaszu w Kokoszkach. Dobry chleb ze smalcem, bigosik i grochówka. Tylko mam wrażenie, że w tym roku wystawcy nawalili... Nie dlatego że było ich mało ale że słabo obsługiwali klientelę. Podchodząc do wielu stoisk obsługa nie reagowała. Siedzieli, żłopali browara i zajadali się grochówą - Ja rozumiem, bo tez lubię browara, ale... Mam pytanie, gdzie wg Was znajdę dobre bloczki betonowe za rozsądną cenę. Czy ktoś z Was kupował je w Małkowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 07.06.2004 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Witam, Zgadzam sie z Rafalem co do Kokoszek. Najlepszym "materialem budowlanym" byla grochowka, ogorki maloslone i chleb ze smalcem. Co wiecej wszystko to z zerowym VATem, a tak w ogole za darmo . No i pogoda dopisala Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts