mirek_gdynia 07.06.2004 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Dzięki za rekomendacje na temat Kokoszek. Utwierdziliście mnie w słuszności mojej decyzji o rezygnacji z wizyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kores 07.06.2004 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Witam, Szukam dobrej ekipy, ktora wykona instalacje wod-kan i grzewcza. Jasli macie kogos godnego polecenia to przeslijcie namiary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 07.06.2004 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Markus - gdzie kupowałeś okna? Przeczytałam, że masz fakturę 7% vat na całość... a tam gdzie do tej pory pytałam, to nie chcieli o tym słyszeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 07.06.2004 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Markus - gdzie kupowałeś okna? Przeczytałam, że masz fakturę 7% vat na całość... a tam gdzie do tej pory pytałam, to nie chcieli o tym słyszeć WINDOWS2000 - Rumia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kores 07.06.2004 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Mam nadzieje, ze na forum zagladaja jeszcze szczesliwcy, ktorzy uporali sie z instalacjami i natrafili podczas swej "ciezkiej drogi budowlanej" na wykonawcow instalacji godnych polecenia Bede wdzieczny za jakies namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 07.06.2004 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Markus - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaRz 07.06.2004 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 witam po długiej nieobecności wlasnie zakonczylismy z mezem pierwszy etap 'budowy'piec dni dzielnie charowalismy na dzialcetzn. choinki wyciete, ale korzenie jeszcze tkwia w zemiteraz czeka nas wynajecie ciezkiego sprzetu do wyrwania korzeni i przeorania ziemiczy ceny 80zl za h to nie za drogo w baninie? ktos sie orientuje? czy ktos ma jakis namiar na kogos kto sprzedaje barakowozy, zalezaloby mi na baraku na kolkach, no i jak najblizej banina:) Bartibylismy u "Twojego' architekta, dzieki za namiary:)na jakiej ulicy sie budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 07.06.2004 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 GIERGA - jutro /wtorek/ będę po 16 na budowie i będę miał ze sobą poziomicę. Najlepiej zadzwoń do mnie w ciągu dnia na komórkę, dzwoniąc pod numer jaki mi się wyświetlił przy Twoim SMS dodzwoniłem sie do Doroty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 07.06.2004 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 ... Mam pytanie, gdzie wg Was znajdę dobre bloczki betonowe za rozsądną cenę. Czy ktoś z Was kupował je w Małkowie? Ja mam z KOMBETU. Jakościowo b. dobre, nie pękają i są b. równe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 07.06.2004 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 ... teraz czeka nas wynajecie ciezkiego sprzetu do wyrwania korzeni i przeorania ziemi czy ceny 80zl za h to nie za drogo w baninie? ktos sie orientuje? Ja korzystałem z usług Marka Pstrągowskiego (624-95-20, 70 zł za godzinę) - możesz o nim przeczytać w moim dzienniku budowy. Naprawdę polecam jego usługi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 07.06.2004 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 GIERGA - jutro /wtorek/ będę po 16 na budowie i będę miał ze sobą poziomicę. Najlepiej zadzwoń do mnie w ciągu dnia na komórkę, dzwoniąc pod numer jaki mi się wyświetlił przy Twoim SMS dodzwoniłem sie do Doroty OKI Markus ...super dziwne z tą Dorotą , bo wysłałam sms-a ze swojego telefona Jutro też będe jak skończe pracę , czyli po 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 07.06.2004 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Markus, Gierga - gdzie to si pracuje że się kończy pracę o 16.00 Czyżbym był pechowcem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barti 07.06.2004 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Barti bylismy u "Twojego' architekta, dzieki za namiary:) na jakiej ulicy sie budujesz? AnnaRz - Mam na dzieję, że jesteś zadowolona z kontaktu. Buduję się na Poziomki. ALL Przygotowujemy się do zalewania stropu. Cały nerwowy chodzę. Drewna na szalunki poszło już 5 m3 i jutro muszę kupić jeszcze 2 m3. Gdybym wiedział wcześniej to postawiłbym parterowy. Proszę wszystkich o mocne trzymanie kciuków za mój strop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barti 07.06.2004 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Benicio, Docent - mieliście podjechać. zaproszenie cały czas aktualne. proszę tylko o sms wcześniej zebym był na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 08.06.2004 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Markus, Gierga - gdzie to si pracuje że się kończy pracę o 16.00 Czyżbym był pechowcem ? RAFALG - wbrew pozorom nie ma za bardzo czego zazdrościć. W jednym tygodniu jest to 16, w innym 20, a w kolejnym nie ma mnie wcale w domu. Mam nienormowany /przez szefa / czas pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 08.06.2004 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Mam nadzieje, ze na forum zagladaja jeszcze szczesliwcy, ktorzy uporali sie z instalacjami i natrafili podczas swej "ciezkiej drogi budowlanej" na wykonawcow instalacji godnych polecenia Bede wdzieczny za jakies namiary. Hello Mam trzy kontakty: Tomasz Mierzwicki - 501 279 771 Andrzej Duraj - 601 889 656 Jacek Majko - 602 220 558 Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 08.06.2004 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Mam nadzieje, ze na forum zagladaja jeszcze szczesliwcy, ktorzy uporali sie z instalacjami i natrafili podczas swej "ciezkiej drogi budowlanej" na wykonawcow instalacji godnych polecenia Bede wdzieczny za jakies namiary. Hello Mam trzy kontakty: Tomasz Mierzwicki - 501 279 771 Andrzej Duraj - 601 889 656 Jacek Majko - 602 220 558 Pozdrowienia B. Witam, Benicio - jakie instalacje wykonuja ci wykonawcy? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 08.06.2004 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Witam To ja może także dorzucę swoich fachowców: 1. Instalacja elektryczna, komputerowa, alarmowa i rtv: p. Tomasz Wicki - 0608374966 (zdecydowanie polecam) 2. Spec od kominków i DGP p. Kurkowski (chyba Krzysztof, nie zapisałem imienia w telefonie, no i ta skleroza - tel. 0602521380 (polecam, robił na razie u mnie DGP, możliwe że później także obuduje kominek), 3. stolarz - p. Janusz Manuszewski - robi nam schody, drzwi wejściowe, zewnętrzne, kuchnię, meble do biblioteczki i duuuuże biurko komputerowe - tel. 0503148418. Moje mebelki już się robią, tak więc mam nadzieję, że Wasze zamówienia nie spowodują opóźnień Co do godzin pracy to widzę że nie tylko ja pracuję do późna. A mówią że to w Japonii pracuje się dużo Pozdrawiam Adamski Mam nadzieje, ze na forum zagladaja jeszcze szczesliwcy, ktorzy uporali sie z instalacjami i natrafili podczas swej "ciezkiej drogi budowlanej" na wykonawcow instalacji godnych polecenia Bede wdzieczny za jakies namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 08.06.2004 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Mam nadzieje, ze na forum zagladaja jeszcze szczesliwcy, ktorzy uporali sie z instalacjami i natrafili podczas swej "ciezkiej drogi budowlanej" na wykonawcow instalacji godnych polecenia Bede wdzieczny za jakies namiary. Hello Mam trzy kontakty: Tomasz Mierzwicki - 501 279 771 Andrzej Duraj - 601 889 656 Jacek Majko - 602 220 558 Pozdrowienia B. Witam, Benicio - jakie instalacje wykonuja ci wykonawcy? Pozdrowienia Pagin Instalatorzy są od wod-kan, gaz, c.o. - generalnie "rurarze". Andrzej Duraj (notabene mój kuzyn)robi tez większe roboty (gazociagi, wodociągi, przeciski). Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 08.06.2004 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Ja generalnie jestem w trakcie "testowania" wykonawców instalacji, więc trudno wydać jednoznaczne opinie.Stolarz robi aktualnie drzwi wejściowe i drzwi garaż-dom, będą za 2 tygodnie i wtedy "po owocach ich poznacie". Widziałem u innych jego prace i podobało mi się, ale poczekajmy. Instalator polecany przez kolegę i obecnie pracujący u mnie - dobry chłop jest, pracowity, terminowy, negocjowalny, ale jakiś taki "bezjajeczny". To znaczy robi dobrze wszystko to co mu się powie, ale niewiele pomysłów od siebie. Dla chcących podaje namiary: Piwowarczyk 502 094 085.Elektryk /również z polecenia kolegi/ jest dopiero po rozprowadzeniu instalacji odkurzacza centralnego, zasadnicze prace mają mieć miejsce na przełomie czerwca i lipca. Jak do tej pory pozytywne wrażenie, negocjowalny, otwarta głowa, własne propozycje. I tu będę świnią - podam namiary jak skończy u mnie, bo wiem że jest zarobiony, a ja nie chcę przestojów u siebie. Na dodatek sam buduje dom i ma się przeprowadzać lada moment. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts