maciunio 17.07.2004 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2004 Wakmen - dzieki za odpowiedz. Wykopy zrobione, zwir zasypany i chudziak zalany. W poniedzialek walka ze zbrojeniem i moze na wieczor uda sie zalac lawy. Pozdrawam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Docent - Gdańsk 17.07.2004 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2004 Kinga -na Grunwaldzkiej Dziadek napewno jest najtańszy - porównywałem ceny z Beniowskiego - jednak zanim je kupisz wpadnij do mnie obejrzeć jak wyglądają drzwi które dostarczają na budowę, a nie te co są z salonu - różnica kolosalna - jeśli chodzi o kolory w Lazurze - nie wiem jak wyglądają w kolorze kryjącym. Lepiej przed zakupem zobacz je na własne oczy u mnie - nawiasem mówiąc zareklamowałem je i jeszcze nie mam odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 18.07.2004 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2004 GORATH - obawiam się, że będzie nam trudno udzielić Ci odpowiedzi w chwili obecnej. Chyba że odezwie się ktoś ze "starych" forumowiczów, którzy etap wykończeniówki mają już za sobą. Jak zauważyłeś, my jesteśmy na niższym etapie wtajemniczenia budowlanego i do problemów jakie Ty obecnie przeżywasz część z nas dojdzie na jesieni, a inni dopiero w przyszłym roku. Niekoniecznie musisz usługę położenia parkietu zlecać sprzedawcy. A jeżeli już to poproś ich o namiary na miejsca w których kładli parkiet i sprawdź u źródła jakość ich pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gorath 18.07.2004 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2004 GORATH - obawiam się, że będzie nam trudno udzielić Ci odpowiedzi w chwili obecnej. Chyba że odezwie się ktoś ze "starych" forumowiczów.... Dzieki, szukam w kazdy sposob. Interesuja mnie konkretne informacje z trojmiasta, wiec pytam tez na forach, ktore maja cos z wspolnego i z trojmiastem i z ta tematyka. pozdrawiam, Gorath Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 19.07.2004 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 ŁAWY ZALANE !! W piątek odbyła się akcja zalewania ław. Pogoda dopisała, kasy ubyło, a teraz mamy przerwę... technologiczną. Beton brałem z Ol Transu - polecam: atrakcyjne ceny, elastyczne podejście do klienta i pełna obsługa - wszystko załatawiane na telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivo 19.07.2004 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Pogoda i nam dopisała Zaczęliśmy izolację fundamentów oraz wstawili nam w końcu bramę garażową - niesamowite uczucie, gdy otwór jest już zakryty docelowo, nie folia itp :) SUPER wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 19.07.2004 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Zakończyłem wczoraj wieszanie siatki. Cały teren jest zabezpieczony przed przypadkowym wejściem i przed okolicznymi burkami. Dziś zaczyna sie na dobre robota - szalowanie ław, dostawa stali i ... i wreszcie wiem co oznacza termin "stan zero". Jest to stan konta po zakończeniu tego eatpu budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 19.07.2004 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Zakończyłem wczoraj wieszanie siatki. Cały teren jest zabezpieczony przed przypadkowym wejściem i przed okolicznymi burkami. Dziś zaczyna sie na dobre robota - szalowanie ław, dostawa stali i ... i wreszcie wiem co oznacza termin "stan zero". Jest to stan konta po zakończeniu tego eatpu budowy I dobrze zrobiłeś , ze się ogrodziłeś, bo mi jakieś dzieciaki do kłódki zapałki wsadzają, a ostatnio pomalowały kredkami kolorowe rysunki na ścianach. Ja rozumiem, że dzieci i że dla nich to frajda.... Marcin, czy ty przypadkiem dzisiaj nie byłeś w hurtowni AiZ w Koleczkowie przed 17:00?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 19.07.2004 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Jeśli przeczytasz jeszcze ten post, to podejdź jutro jak Ci ten klej przywiozą to pomogę. Markus dziękuję za pomoc moje mięśnie i siła dały sobie radę z worami:-) Oczywiście przy ostatnim worku z językiem na brodzie. Nie ma co zamęczać sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 19.07.2004 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Na Forum Muratora w dziale "Przedstaw się, jeśli chcesz - Tworzymy mapę FORUM-owiczów" umieściłem wątek: Mapka Forumowiczów z Grupy Trójmiasto i okolice. Wszelkich zainteresowanych tym tematem zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 19.07.2004 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Wakmen........czadowa mapka Wszystko widac jak na dłoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 19.07.2004 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Taki był mój zamiar ale wciąż mam problemy z darmową przestrzenią na takie strony - jakieś limity transferu i inne ograniczenia . Może ktoś będzie chciał to przenieść do siebie. Zajmuje 1,5 Mb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lusia 19.07.2004 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Wakmen - właśnie się zatkała szkoda , bo chciałam sobie jeszcze zerknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 19.07.2004 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 No właśnie, tak to jest z tymi darmowymi serwerami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowikowa 19.07.2004 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Taki był mój zamiar ale wciąż mam problemy z darmową przestrzenią na takie strony - jakieś limity transferu i inne ograniczenia . Może ktoś będzie chciał to przenieść do siebie. Zajmuje 1,5 Mb. Generalnie ja bym to wziela, ale jak mam dac na darmowy serwer to bedzie tak samo kichowato - bo republika pewnie tez ma ograniczenia ? Jak nie ma to zabiore do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 20.07.2004 01:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 W sumie to przetestowałem 3 darmowe serwery: WP, ONETU (REPUBLIKI) i INTERII. Wszystkie mają takie ograniczenia z czego WP wychodzie najbardziej korzystnie pod względem transferu godzinowego na stronie. Za to w Interii dają aż 12 mega na stronę. W symie dużo i nie. Moja prywatna strona rozłożona jest niezauważalnie powiędzy 3 serwer: 2 WP i jeden Interii. Myślę, że z czasem gdy postępy na działeczce będą większe będę musiał przenieść się albo dołóżyć kolejny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 20.07.2004 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 MARCIN - była wczoraj Pani od ogrodu. Ponieważ nie było Cię w tym czasie, pokazałem jej jedynie Twoje włości. Jak jej dostarczę mapę mojej działki (wczoraj zapomniałem wziąć ze sobą) to po kilkunatu dniach ma mi przedstawić koncepcje zagospodarowania, plan nasadzeń no i oczywiście kosztorys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 20.07.2004 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Czy macie może namairy na dobrego stolarza "wewnętrznego"?Takiego co to robi parapety i obróbki w domu. Tu ostrzegam zwłaszcza bojanowiczów przed pewnym gościem z Bojana. Wzięłam go z książki tel. i bardzo tego żałuję. Sprawdzę nazwisko i podam ku przestrodze. Facet odwala fuszerkę a jak mu się zwróci uwagę to się obraża. Schody wykańcza nam już kilka miesięcy. NIE POLECAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 20.07.2004 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Ewa, mam telefon do stolarza z Dzierżążna, nie zapisałam niestety nazwiska Efekty jego pracy widziałam na zdjęciach, ale koleżanka u której znajomych robił była zachwycona. 684 07 45 (dzwonić wieczorem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 20.07.2004 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Ewa - wysłałem Ci namiary na mojego stolarza na priv. PozdrawiamAdamski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts