mirek_gdynia 20.07.2004 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Czy macie może namairy na dobrego stolarza "wewnętrznego"? Takiego co to robi parapety i obróbki w domu. Tu ostrzegam zwłaszcza bojanowiczów przed pewnym gościem z Bojana. Wzięłam go z książki tel. i bardzo tego żałuję. Sprawdzę nazwisko i podam ku przestrodze. Facet odwala fuszerkę a jak mu się zwróci uwagę to się obraża. Schody wykańcza nam już kilka miesięcy. NIE POLECAM!!! Czy chodzi o zakład stolarski sąsiadujący przez ścianę z wulkanizacją ??? Stolarz, który robił mi drzwi wejściowe trudni się i innymi rzeczami, ale najbliższy termin to będzie chyba listopad. Jeżeli termin Cię nie odrzuca to daj znać, wtedy podam Ci namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 20.07.2004 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Dzięki za namiary. Dzisiaj pewnie będe znowu nękała "mojego" stolarza więc sprawdzę ulicę i nazwisko. Ten też specjalizuje sie w drzwich i schodach i niby wszystko dobrze ale jak się przyjrzeć z bliska to masakra. No i strasznie niesłowny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaRz 20.07.2004 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Taki był mój zamiar ale wciąż mam problemy z darmową przestrzenią na takie strony - jakieś limity transferu i inne ograniczenia . Może ktoś będzie chciał to przenieść do siebie. Zajmuje 1,5 Mb. ja moge to u siebie dac, zastapie stara mape Twoja cudowniejsza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Docent - Gdańsk 20.07.2004 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Kinga - jak tam drzwi - czy jednak zdecydowaliście się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Docent - Gdańsk 20.07.2004 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Kinga - jak tam drzwi - czy jednak zdecydowaliście się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 21.07.2004 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Hello Kingaa - pisze dopiero dzisiaj, bo wcześniej nie miałem czasu. W nd przed moim domem zatrzymał się VW Golf, chwile postał ruszył dalej, mimo mojego machania zza okna (ugniatałem właśnie ciasto na pizze w kuchni ). Zgadnij kto był w środku? Ale spoko. Je też Cie nie lubie . Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 21.07.2004 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 MARCIN - była wczoraj Pani od ogrodu. Ponieważ nie było Cię w tym czasie, pokazałem jej jedynie Twoje włości. Jak jej dostarczę mapę mojej działki (wczoraj zapomniałem wziąć ze sobą) to po kilkunatu dniach ma mi przedstawić koncepcje zagospodarowania, plan nasadzeń no i oczywiście kosztorys. Spoko. Poczekam co zrobi dla Ciebie i ZA ILE. P.s. Test wypadł pozytywnie - klasa 15.2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 21.07.2004 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Docent - jednak zaryzykujemy, bo po pierwsze nie mamy już czasu i siły, żeby się uganiać, a po drugie cena jest dość korzystna jak na drewniane antywłamaniowe, i to w dodatku w kolorze który nam pasuje, więc najwyżej nie będziemy ich oglądać z bliska Benicio trzeba było krzyczeć, że pizzę robisz, to byśmy zaszli A tak serio, to nie widziałam machania, a zwolniliśmy, żeby popodziwiać Twoje ogrodzenie A przecież nie będziemy się pchać w gości bez zapowiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 21.07.2004 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Witam !!!! Dawno nic nie pisałem , ostatnio doba jest dla mnie za krótka o 5 godzin. Melduję posłusznie wylazłem z ziemi na cały metr a tu zaczeło lać i robota zatrzymana. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lusia 21.07.2004 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Mirosław - pewnie postawiłeś ściany fundamentowe nie ciesz się ten metr ci schowają w ziemi a tak serio - to gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 21.07.2004 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 ... popodziwiać Twoje ogrodzenie ... Moje ogrodzenie to fale Dunaju póki co. Wyszedł brak doświadczenia i musze wyrównywac na zaprawie do pierwszej warstwy cegieł klinkierowych. Róznica w poziomach dochodzi nawet do 4 cm. Ale cóż - nie święci garnki lepią. Końcowy efekt będzie (bo musi być) dobry. Zachar - w którym Muratorze będzie artykuł o Tobie? Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 21.07.2004 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 P.s. Test wypadł pozytywnie - klasa 15.2. No to nawet o 0.2 powyżej normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lusia 21.07.2004 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 markus_gdynia - musiał wyjść pozytywnie bo mój synuś wczoraj z córką marcinau skakł po nim w bagażniku, aż samochód podskakiwał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 21.07.2004 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Moje ogrodzenie to fale Dunaju póki co. Wyszedł brak doświadczenia i musze wyrównywac na zaprawie do pierwszej warstwy cegieł klinkierowych. Róznica w poziomach dochodzi nawet do 4 cm. Eee tam, z drogi nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 21.07.2004 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Witam !!! Lusia masz rację schowają ale tylko pół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 21.07.2004 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Obejrzałem mapkę , wylądowałem strasznie daleko od rzeczywistości. Tak jak pisałem na tamtej stronie mam bardzo dokładną mapę gminy Szemud ( są wszystkie , nawet te nowe ulice w Bojanie i okolicach ) mogę zeskanować i wysłać potrzebne fragmenty. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lusia 21.07.2004 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Mirosław - u mnie właśnie dzisiaj zasypują ściany fundamentowe- mają faaajną pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 21.07.2004 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Mirosław - u mnie właśnie dzisiaj zasypują ściany fundamentowe- mają faaajną pogodę Chłopaki, co prawda trochę zmokną ale przynajmniej zagęszczanie piasku masz w cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 21.07.2004 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Moje ogrodzenie to fale Dunaju póki co. Wyszedł brak doświadczenia i musze wyrównywac na zaprawie do pierwszej warstwy cegieł klinkierowych. Róznica w poziomach dochodzi nawet do 4 cm. Eee tam, z drogi nie widać Miód na moje serce ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 21.07.2004 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Mirosław - u mnie właśnie dzisiaj zasypują ściany fundamentowe- mają faaajną pogodę Chłopaki, co prawda trochę zmokną ale przynajmniej zagęszczanie piasku masz w cenie. U mnie właśnie rozłożyli chudziak. Lało równo, ale dobrze - beton lepiej zwiąże, bo coś suchy przywieźli . Chłopy mokre pojachały do domu lejąc na dalszą robotę. Jutro też niestety może padać .... Lusia - co do testów to pomimo usilnych strań naszych pociech ogrodzenie wciąż stoi i ma się dobrze . Samochód również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts